Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
elunaj píše:
Kleooo![]()
![]()
![]()
jo jo, mé jméno je tu pozpátku
![]()
![]()
holky, já mám pořád takový ani ne deprese, ale jak jde kolem těhule nebo maminka s miminkem, tak mám co dělat abych nebrečela na veřejnosti.. tak moc toužím po miminku.. moc.. ale musím se nějak smířit s faktem, že teď to nevyšlo, že to může jít samo.. i když moc v to nevěřím.. navíc je H. pořád bez břanku.. hrozně si to vyčítá…
Denisko, tebe jsem tu neviděla dlooouho…
ale tak chci si koupit ten Femigard či jak se to jmenuje, to může i chlap, tak to zkusíme.. taky chci k tomu léčiteli.. vyzkoušíme všechno… jen teda nevím kdy… teď se mi do toho nechce…![]()
jak u vás??
Já jsem tady zlatí.No mám se už dobře.Hysterka dopadla skvěle tak nic nebrání v tom rozjet další ketík.Jinak děkuji ootěšila jsi mě a proto jsemse rozhodla jestli nechceš navštívit mojí diskusy..jestli jo tak Ti víc písnu na SZ
jaká diskuze? kde, co??
závidím vám ty sněhuláčky holky..
![]()
mě dneska bolí dost prsa.. mám je jakési citlivé.. i na dotek což se moc nezamlouvá manžovi
![]()
ted už jdu do hajan. ráno vstáváme neb vedu malýho do školky..tak hlavně doufám, že nebudu bulit.. chjo, miminko moje 3 letý
![]()
Ahoj děvčata,
tak jsem si znovu udělala testík a čárka je mnohem výraznější
Ale nervy byly, můj se zas chudák třepal strachy jak ratlík. On to prožívá víc než já ![]()
Janule, přeju krásný první den ve školce!!! ![]()
Pak napiš, jak se tam Kubíkovi líbilo ![]()
A co maminka, jestlipak zůstalo oko suché? ![]()
Krásný koleje Kleo jako to je jasný těhu a jeste jednou mooooc gatuluji!
![]()
Dobré ráno Princezno! ![]()
Taky už nemůžeš spát?
Já jsem vždycky po tom testování, tak nějak rozrušená, že už to nejde ![]()
Tobě se to taky blíží!!! Říkalas zítra, že? Budu držet všechno, co mám
Já jsem vlastně dělala první test, když mělo embryo 13 dní a už tam byl proužek, akorát světlý. Dneska už má 15 dní a je to barevně fakt rozdíl. Kolik dní je teď staré to tvoje?
Jj, snad to půjde dobře i dál ![]()
Holky, dneska mám uklízet, jsem shnilá jak veš
Mě se vůbec nechce, před tím jsem měla jenom leháro a teď už je čas opět něco dělat ![]()
Kleo a já…prát sbírat prádlo,luxovat vytírat a prd.....sedím tady ![]()
Ahojte,
Elunaj: aj my sme mali nervy v skolke ,a to sme uz velkaci
Tak ako ste to zvladli???
Ani nevies,ako ti rozumiem / s tym druhym miminkom/ ![]()
Kleo: moc moc este raz blahozelam ![]()
My sme objednani na 7- eho v stredu na konzultaciu do CAR-u ,tak budem vediet,co a kedy,potom vam napisem ![]()
Musim ist pracovat
Ivana
Kleofasek píše:
Dobré ráno Princezno!
Taky už nemůžeš spát?Já jsem vždycky po tom testování, tak nějak rozrušená, že už to nejde
Tobě se to taky blíží!!! Říkalas zítra, že? Budu držet všechno, co mámJá jsem vlastně dělala první test, když mělo embryo 13 dní a už tam byl proužek, akorát světlý. Dneska už má 15 dní a je to barevně fakt rozdíl. Kolik dní je teď staré to tvoje?
Kleofášku já mam dneska depkonoidni den tak sem radsi ani nelezu. Koupila jsem si testik a jak jsem ho koupila, tak na me spadl splyn z testovani ze budu muset tak tu tak koukam na tu krabicku a jako fakt hotovo. Prepadlo me me vnitrni tuseni ze to nevyslo proste to tak nejak citim takze vicemene si to tim testem jen potvrdim ze ne
ja jsem jinak tezce pohodovej clovek ale uplne ale dneska jako mazec moje nalada a neznamo proc asi tema vsema hormonama to je nevim
se musim dat do cajku ![]()
Testovat jsem chtela zitra no ale nevim zda to nenecham na patek?Ty jsi testila teda az 13 den?No ja jsem dneska 6 den po takze to by bylo hodne predcasny to se snad jeste neukazalo nikdy nikomu ne?
ten 7 den jak komu ale pockam asi az do toho patka to pokud to tam je tak by to bylo videt a kdyz ne tak vse vysadim at dostanu ms a uvidime co a jak dal ale mam hrozne divnej pocit ze to nevyslo proste a nemuzu s eho zbavit ![]()
Kleofasek píše:
Dobré ráno Princezno!
Taky už nemůžeš spát?Já jsem vždycky po tom testování, tak nějak rozrušená, že už to nejde
Tobě se to taky blíží!!! Říkalas zítra, že? Budu držet všechno, co mámJá jsem vlastně dělala první test, když mělo embryo 13 dní a už tam byl proužek, akorát světlý. Dneska už má 15 dní a je to barevně fakt rozdíl. Kolik dní je teď staré to tvoje?
jj jasny takze az fakt ten 13 den jsi testikovala?
ja asi zkusim ten 10 mno nejdriv zitra fakt nevim zda by to 7 den rano melo cenu ![]()
princessjane0900 píše:Kleofasek píše:jj jasny takze az fakt ten 13 den jsi testikovala?
Dobré ráno Princezno!
ja asi zkusim ten 10 mno nejdriv zitra fakt nevim zda by to 7 den rano melo cenu
denisa 76 píše:princessjane0900 píše:Kleofasek píše:jj jasny takze az fakt ten 13 den jsi testikovala?
Dobré ráno Princezno!
ja asi zkusim ten 10 mno nejdriv zitra fakt nevim zda by to 7 den rano melo cenu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
já vím už mlčim Denčo
![]()
princessjane0900 píše:denisa 76 píše:já vím už mlčim Denčoprincessjane0900 píše:Kleofasek píše:jj jasny takze az fakt ten 13 den jsi testikovala?
Dobré ráno Princezno!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
neser já si Tě zase najdu a uvidíš
![]()
Princezno, já jsem měla taky takové pocity, pamatuješ? Pořád jsem cítila příchod MS. A nakonec to bylo jinak. Moje embryo bylo staré 3 dny, když mi ho dali a test jsem si udělala vlastně už 9. den po ET odpoledne. Ale pak jsem testla i v sobotu ráno, a ty čárky byly téměř nastejno. Tam byl rozdíl jen pár hodin. Až dneska byla silnější. Takže jestli chceš, eventuelně bys to mohla zkusit už ve čtvrtek. A nejhorší bude, že čím víc se to bude blížit, tím jsou ty depky horší ![]()