Čeká nás KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
4.9.11 21:24
elunaj píše:
Kleooo :palec: :palec: :potlesk: :potlesk: jo jo, mé jméno je tu pozpátku :lol: :lol:

holky, já mám pořád takový ani ne deprese, ale jak jde kolem těhule nebo maminka s miminkem, tak mám co dělat abych nebrečela na veřejnosti.. tak moc toužím po miminku.. moc.. ale musím se nějak smířit s faktem, že teď to nevyšlo, že to může jít samo.. i když moc v to nevěřím.. navíc je H. pořád bez břanku.. hrozně si to vyčítá…
ale tak chci si koupit ten Femigard či jak se to jmenuje, to může i chlap, tak to zkusíme.. taky chci k tomu léčiteli.. vyzkoušíme všechno… jen teda nevím kdy… teď se mi do toho nechce…

Denisko, tebe jsem tu neviděla dlooouho… :huban: :huban:
jak u vás??

Já jsem tady zlatí.No mám se už dobře.Hysterka dopadla skvěle tak nic nebrání v tom rozjet další ketík.Jinak děkuji ootěšila jsi mě a proto jsemse rozhodla jestli nechceš navštívit mojí diskusy..jestli jo tak Ti víc písnu na SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
4.9.11 22:25

jaká diskuze? kde, co??

závidím vám ty sněhuláčky holky.. :oops: :oops:

mě dneska bolí dost prsa.. mám je jakési citlivé.. i na dotek což se moc nezamlouvá manžovi :wink: :wink:

ted už jdu do hajan. ráno vstáváme neb vedu malýho do školky..tak hlavně doufám, že nebudu bulit.. chjo, miminko moje 3 letý :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
5.9.11 05:56

Ahoj děvčata,
tak jsem si znovu udělala testík a čárka je mnohem výraznější :dance: Ale nervy byly, můj se zas chudák třepal strachy jak ratlík. On to prožívá víc než já :lol:

Janule, přeju krásný první den ve školce!!! :kytka:
Pak napiš, jak se tam Kubíkovi líbilo :-)
A co maminka, jestlipak zůstalo oko suché? :-D

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
5.9.11 06:48

Krásný koleje Kleo jako to je jasný těhu a jeste jednou mooooc gatuluji! :huban: :dance:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
5.9.11 06:53

Dobré ráno Princezno! :mavam:
Taky už nemůžeš spát? :-D Já jsem vždycky po tom testování, tak nějak rozrušená, že už to nejde :-D
Tobě se to taky blíží!!! Říkalas zítra, že? Budu držet všechno, co mám :kytka: Já jsem vlastně dělala první test, když mělo embryo 13 dní a už tam byl proužek, akorát světlý. Dneska už má 15 dní a je to barevně fakt rozdíl. Kolik dní je teď staré to tvoje?

• Citovat
  • Upravit
65387
5.9.11 08:22

Kleo :palec: :palec: :palec: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
5.9.11 08:35

Jj, snad to půjde dobře i dál :-)
Holky, dneska mám uklízet, jsem shnilá jak veš :-? :mrgreen: Mě se vůbec nechce, před tím jsem měla jenom leháro a teď už je čas opět něco dělat :-D

• Citovat
  • Upravit
65387
5.9.11 08:39

Kleo a já…prát sbírat prádlo,luxovat vytírat a prd.....sedím tady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
5.9.11 09:31

Ahojte,

Elunaj: aj my sme mali nervy v skolke ,a to sme uz velkaci :wink: Tak ako ste to zvladli???
Ani nevies,ako ti rozumiem / s tym druhym miminkom/ :hug:

Kleo: moc moc este raz blahozelam :kytka:

My sme objednani na 7- eho v stredu na konzultaciu do CAR-u ,tak budem vediet,co a kedy,potom vam napisem :pankac:
Musim ist pracovat
 Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princessjane0900
5.9.11 10:51
Kleofasek píše:
Taky už nemůžeš spát? :-D Já jsem vždycky po tom testování, tak nějak rozrušená, že už to nejde :-D
Tobě se to taky blíží!!! Říkalas zítra, že? Budu držet všechno, co mám :kytka: Já jsem vlastně dělala první test, když mělo embryo 13 dní a už tam byl proužek, akorát světlý. Dneska už má 15 dní a je to barevně fakt rozdíl. Kolik dní je teď staré to tvoje?

Kleofášku já mam dneska depkonoidni den tak sem radsi ani nelezu. Koupila jsem si testik a jak jsem ho koupila, tak na me spadl splyn z testovani ze budu muset tak tu tak koukam na tu krabicku a jako fakt hotovo. Prepadlo me me vnitrni tuseni ze to nevyslo proste to tak nejak citim takze vicemene si to tim testem jen potvrdim ze ne :cry: ja jsem jinak tezce pohodovej clovek ale uplne ale dneska jako mazec moje nalada a neznamo proc asi tema vsema hormonama to je nevim :nevim: se musim dat do cajku :cert:
Testovat jsem chtela zitra no ale nevim zda to nenecham na patek?Ty jsi testila teda az 13 den?No ja jsem dneska 6 den po takze to by bylo hodne predcasny to se snad jeste neukazalo nikdy nikomu ne? :mrgreen: ten 7 den jak komu ale pockam asi az do toho patka to pokud to tam je tak by to bylo videt a kdyz ne tak vse vysadim at dostanu ms a uvidime co a jak dal ale mam hrozne divnej pocit ze to nevyslo proste a nemuzu s eho zbavit :think:

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
5.9.11 10:52
Kleofasek píše:
Tobě se to taky blíží!!! Říkalas zítra, že? Budu držet všechno, co mám :kytka: Já jsem vlastně dělala první test, když mělo embryo 13 dní a už tam byl proužek, akorát světlý. Dneska už má 15 dní a je to barevně fakt rozdíl. Kolik dní je teď staré to tvoje?

jj jasny takze az fakt ten 13 den jsi testikovala? :think: ja asi zkusim ten 10 mno nejdriv zitra fakt nevim zda by to 7 den rano melo cenu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
33916
5.9.11 10:54
princessjane0900 píše:
Kleofasek píše:
jj jasny takze az fakt ten 13 den jsi testikovala? :think: ja asi zkusim ten 10 mno nejdriv zitra fakt nevim zda by to 7 den rano melo cenu :nevim:
:cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princessjane0900
5.9.11 10:54
denisa 76 píše:
princessjane0900 píše:
Kleofasek píše:
jj jasny takze az fakt ten 13 den jsi testikovala? :think: ja asi zkusim ten 10 mno nejdriv zitra fakt nevim zda by to 7 den rano melo cenu :nevim:

já vím už mlčim Denčo 8-o :jazyk: :-? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
33916
5.9.11 10:56
princessjane0900 píše:
denisa 76 píše:
princessjane0900 píše:
Kleofasek píše:
já vím už mlčim Denčo 8-o :jazyk: :-? :mrgreen:

neser já si Tě zase najdu a uvidíš :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
5.9.11 11:00

Princezno, já jsem měla taky takové pocity, pamatuješ? Pořád jsem cítila příchod MS. A nakonec to bylo jinak. Moje embryo bylo staré 3 dny, když mi ho dali a test jsem si udělala vlastně už 9. den po ET odpoledne. Ale pak jsem testla i v sobotu ráno, a ty čárky byly téměř nastejno. Tam byl rozdíl jen pár hodin. Až dneska byla silnější. Takže jestli chceš, eventuelně bys to mohla zkusit už ve čtvrtek. A nejhorší bude, že čím víc se to bude blížit, tím jsou ty depky horší :-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex