Čeká nás KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Twitter
5.9.11 15:01

Jj, a ty máš určitě bezva prostředí :palec:
Já jsem defakto taky testovala 7 den, kdybych měla blastocystu. Tak mě to vyšlo, že jsem testovala 9. den s třídenním. Takže je to nastejno. Říkáš teda středa jo? Já tady budu už od rána držet palce!!! :pankac:

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
5.9.11 15:17
Kleofasek píše:
Jj, a ty máš určitě bezva prostředí :palec:
Já jsem defakto taky testovala 7 den, kdybych měla blastocystu. Tak mě to vyšlo, že jsem testovala 9. den s třídenním. Takže je to nastejno. Říkáš teda středa jo? Já tady budu už od rána držet palce!!! :pankac:

Jee diky moc :dance: no jsem zvedava ale pesimismus pretrvava ale jsem rada, ze je tu nejaka tehulka a ze vam to vyslo holky alespon se sem pak clovek tesi a donuti ho to jit dal :pankac: ja to vidim na tu stredu mno :nevim:

• Citovat
  • Upravit
65396
5.9.11 15:19

Princezno…ve středu čekám // :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
5.9.11 15:22

Vím, že tě neutěším, taky jsem měla svoji hlavu a všecko bylo prostě v pr…! :zed: A to si vem, že jsem musela čekat na testování ještě o tři dny dýl než ty, takže jsem se z toho čekání málem scvokla 8-o Fakt na palici :zed: Ale holka, vydržať!!! :andel:

• Citovat
  • Upravit
65396
5.9.11 15:24

Holky já šla vždy testovat s tím,že se to povedlo…
Po IVF po KETU tom 1. a vlastně i ted po dalším…A teda byl to šok,že nic…že prostě NIC :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princessjane0900
5.9.11 16:26
Petra Z píše:
Holky já šla vždy testovat s tím,že se to povedlo…
Po IVF po KETU tom 1. a vlastně i ted po dalším…A teda byl to šok,že nic…že prostě NIC :roll:

No prave Petí ten sok :nevim: toho se bojim proto jsem mozna i rada, ze dneska nastoupila ta schyza a je diky bohu pryc co uz tu mam malou z jeslí :huban: pac jako tak nejak pocitam s neuspechem a budu mile prekvapena nez opacne jenze ketu celkove neverim teda hlavne u sebe beru to, ze mam vybrano mam stastny manzelstvi, jsme zdravi, jeden prcek vysel no a jako jiny lidi nemaji ani to takze trebas je rada na nekom komu to ma tedka vyjit a my jsme skoncili no i tyhle uvahy me napadaji :nevim:
Do IVFka jsem taky sla s tim, ze to nevyjde ale tam jsem se hrozne na to testovani tesila ted nevim proc se toho bojim spis je to tim jak tu trebas kecam a ctu jak to nekomu nevyslo a jak ho to sebralo tak to si proste vic uvedomuju a ten nekdo trebas nema jeste zadny mimco chjo ja nevim no bych to prala vsem co si ho uz dlouho moc preji a nejde to :nevim:

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
5.9.11 18:40

holky vysvetlete mi to prosim ja tomu nejak nerozumim :nevim: kdy bych teda jako mela spravne testovat?Pac vsude v tematech co jsem ted procitala, tak se resi stari tech embrii nebo dny od opu nebo zda byla pk atd???Tak jako jak to mam jako ja?? :nevim: ja tomu proste nerozumim jinak to byl ket 2 embrii po 96 hodinach tak to nevim co je za stadium pac minule to bylo jiny a ted taky se v tom fakt nevyznam jako :nevim: a taky tam resi zda to byl et cerstvych versus zmrazenych :nevim: a od toho se odviji pripadny den testovani ale ja jak zevkuju na netu a ctu ruzny diskuze tak uz tomu prestavam rozumet :poblion:

• Citovat
  • Upravit
620
5.9.11 19:38
princessjane0900 píše:
holky vysvetlete mi to prosim ja tomu nejak nerozumim :nevim: kdy bych teda jako mela spravne testovat?Pac vsude v tematech co jsem ted procitala, tak se resi stari tech embrii nebo dny od opu nebo zda byla pk atd???Tak jako jak to mam jako ja?? :nevim: ja tomu proste nerozumim jinak to byl ket 2 embrii po 96 hodinach tak to nevim co je za stadium pac minule to bylo jiny a ted taky se v tom fakt nevyznam jako :nevim: a taky tam resi zda to byl et cerstvych versus zmrazenych :nevim: a od toho se odviji pripadny den testovani ale ja jak zevkuju na netu a ctu ruzny diskuze tak uz tomu prestavam rozumet :poblion:
…nic si z toho nedělej, také tomu vůbec nerozumím… :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princessjane0900
5.9.11 19:45
iaroska píše:
princessjane0900 píše:
holky vysvetlete mi to prosim ja tomu nejak nerozumim :nevim: kdy bych teda jako mela spravne testovat?Pac vsude v tematech co jsem ted procitala, tak se resi stari tech embrii nebo dny od opu nebo zda byla pk atd???Tak jako jak to mam jako ja?? :nevim: ja tomu proste nerozumim jinak to byl ket 2 embrii po 96 hodinach tak to nevim co je za stadium pac minule to bylo jiny a ted taky se v tom fakt nevyznam jako :nevim: a taky tam resi zda to byl et cerstvych versus zmrazenych :nevim: a od toho se odviji pripadny den testovani ale ja jak zevluju na netu a ctu ruzny diskuze tak uz tomu prestavam rozumet :poblion:
…nic si z toho nedělej, také tomu vůbec nerozumím… :nevim:

no tak to jsem ráda, že nejsem jedinná :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
5.9.11 19:45
iaroska píše:
princessjane0900 píše:
holky vysvetlete mi to prosim ja tomu nejak nerozumim :nevim: kdy bych teda jako mela spravne testovat?Pac vsude v tematech co jsem ted procitala, tak se resi stari tech embrii nebo dny od opu nebo zda byla pk atd???Tak jako jak to mam jako ja?? :nevim: ja tomu proste nerozumim jinak to byl ket 2 embrii po 96 hodinach tak to nevim co je za stadium pac minule to bylo jiny a ted taky se v tom fakt nevyznam jako :nevim: a taky tam resi zda to byl et cerstvych versus zmrazenych :nevim: a od toho se odviji pripadny den testovani ale ja jak zevluju na netu a ctu ruzny diskuze tak uz tomu prestavam rozumet :poblion:
…nic si z toho nedělej, také tomu vůbec nerozumím… :nevim:

no tak to jsem ráda, že nejsem jedinná :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
5.9.11 19:53

Princezno, tak to nemáte ještě blastocysty. Ale moruly. Testuj minimálně o den pozdějc. Až ve čtvrtek.
Nevím, jaký je rozdíl mezi čerstvýma a zmraženýma. Já bych řekla, že žádný. Po rozmražení jsou úplně stejně aktivní jako před ním. Tvoje dcerka se jmenuje Kristýnka?

• Citovat
  • Upravit
Twitter
5.9.11 19:55

Prostě testuj nejdříve až bude embryo 12 dní staré, i když lepší by bylo možná 13 dní. Moje mělo něco mezi a čárka už tam byla.

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
5.9.11 19:56
Kleofasek píše:
Princezno, tak to nemáte ještě blastocysty. Ale moruly. Testuj minimálně o den pozdějc. Až ve čtvrtek.
Nevím, jaký je rozdíl mezi čerstvýma a zmraženýma. Já bych řekla, že žádný. Po rozmražení jsou úplně stejně aktivní jako před ním. Tvoje dcerka se jmenuje Kristýnka?

Já jsem z toho jelen v jednej zprávě před ket od jednoho Dr mám blastocysty a ve zprávě po ketu tak po 96 hodinách no jako čím dál větší zmatek no fajn takže teda čt safra se musim držet zuby nehty abych to vydržela :think: jj jmenuje :pankac:
No tomuhle jsem nikdy nerozumnela kazdopadne je pro me smerodatny testit at ve ct takze dikes moc :pankac:

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
5.9.11 19:57
Kleofasek píše:
Prostě testuj nejdříve až bude embryo 12 dní staré, i když lepší by bylo možná 13 dní. Moje mělo něco mezi a čárka už tam byla.

jj jasnačka mě slo o to pochopit ten princip pac je tech informaci nejak moc :think: ale ted uz víííím Kleofášku :huban:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
5.9.11 20:08

Já se taky tak jmenuju :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení