Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kleofasek píše:
Jj, a ty máš určitě bezva prostředí
Já jsem defakto taky testovala 7 den, kdybych měla blastocystu. Tak mě to vyšlo, že jsem testovala 9. den s třídenním. Takže je to nastejno. Říkáš teda středa jo? Já tady budu už od rána držet palce!!!
Jee diky moc
no jsem zvedava ale pesimismus pretrvava ale jsem rada, ze je tu nejaka tehulka a ze vam to vyslo holky alespon se sem pak clovek tesi a donuti ho to jit dal
ja to vidim na tu stredu mno ![]()
Vím, že tě neutěším, taky jsem měla svoji hlavu a všecko bylo prostě v pr…!
A to si vem, že jsem musela čekat na testování ještě o tři dny dýl než ty, takže jsem se z toho čekání málem scvokla
Fakt na palici
Ale holka, vydržať!!! ![]()
Holky já šla vždy testovat s tím,že se to povedlo…
Po IVF po KETU tom 1. a vlastně i ted po dalším…A teda byl to šok,že nic…že prostě NIC ![]()
Petra Z píše:
Holky já šla vždy testovat s tím,že se to povedlo…
Po IVF po KETU tom 1. a vlastně i ted po dalším…A teda byl to šok,že nic…že prostě NIC
No prave Petí ten sok
toho se bojim proto jsem mozna i rada, ze dneska nastoupila ta schyza a je diky bohu pryc co uz tu mam malou z jeslí
pac jako tak nejak pocitam s neuspechem a budu mile prekvapena nez opacne jenze ketu celkove neverim teda hlavne u sebe beru to, ze mam vybrano mam stastny manzelstvi, jsme zdravi, jeden prcek vysel no a jako jiny lidi nemaji ani to takze trebas je rada na nekom komu to ma tedka vyjit a my jsme skoncili no i tyhle uvahy me napadaji ![]()
Do IVFka jsem taky sla s tim, ze to nevyjde ale tam jsem se hrozne na to testovani tesila ted nevim proc se toho bojim spis je to tim jak tu trebas kecam a ctu jak to nekomu nevyslo a jak ho to sebralo tak to si proste vic uvedomuju a ten nekdo trebas nema jeste zadny mimco chjo ja nevim no bych to prala vsem co si ho uz dlouho moc preji a nejde to ![]()
holky vysvetlete mi to prosim ja tomu nejak nerozumim
kdy bych teda jako mela spravne testovat?Pac vsude v tematech co jsem ted procitala, tak se resi stari tech embrii nebo dny od opu nebo zda byla pk atd???Tak jako jak to mam jako ja??
ja tomu proste nerozumim jinak to byl ket 2 embrii po 96 hodinach tak to nevim co je za stadium pac minule to bylo jiny a ted taky se v tom fakt nevyznam jako
a taky tam resi zda to byl et cerstvych versus zmrazenych
a od toho se odviji pripadny den testovani ale ja jak zevkuju na netu a ctu ruzny diskuze tak uz tomu prestavam rozumet ![]()
princessjane0900 píše:…nic si z toho nedělej, také tomu vůbec nerozumím…
holky vysvetlete mi to prosim ja tomu nejak nerozumimkdy bych teda jako mela spravne testovat?Pac vsude v tematech co jsem ted procitala, tak se resi stari tech embrii nebo dny od opu nebo zda byla pk atd???Tak jako jak to mam jako ja??
ja tomu proste nerozumim jinak to byl ket 2 embrii po 96 hodinach tak to nevim co je za stadium pac minule to bylo jiny a ted taky se v tom fakt nevyznam jako
a od toho se odviji pripadny den testovani ale ja jak zevkuju na netu a ctu ruzny diskuze tak uz tomu prestavam rozumet
iaroska píše:princessjane0900 píše:…nic si z toho nedělej, také tomu vůbec nerozumím…
holky vysvetlete mi to prosim ja tomu nejak nerozumimkdy bych teda jako mela spravne testovat?Pac vsude v tematech co jsem ted procitala, tak se resi stari tech embrii nebo dny od opu nebo zda byla pk atd???Tak jako jak to mam jako ja??
a od toho se odviji pripadny den testovani ale ja jak zevluju na netu a ctu ruzny diskuze tak uz tomu prestavam rozumet
no tak to jsem ráda, že nejsem jedinná
![]()
iaroska píše:princessjane0900 píše:…nic si z toho nedělej, také tomu vůbec nerozumím…
a od toho se odviji pripadny den testovani ale ja jak zevluju na netu a ctu ruzny diskuze tak uz tomu prestavam rozumet
no tak to jsem ráda, že nejsem jedinná
![]()
Princezno, tak to nemáte ještě blastocysty. Ale moruly. Testuj minimálně o den pozdějc. Až ve čtvrtek.
Nevím, jaký je rozdíl mezi čerstvýma a zmraženýma. Já bych řekla, že žádný. Po rozmražení jsou úplně stejně aktivní jako před ním. Tvoje dcerka se jmenuje Kristýnka?
Prostě testuj nejdříve až bude embryo 12 dní staré, i když lepší by bylo možná 13 dní. Moje mělo něco mezi a čárka už tam byla.
Kleofasek píše:
Princezno, tak to nemáte ještě blastocysty. Ale moruly. Testuj minimálně o den pozdějc. Až ve čtvrtek.
Nevím, jaký je rozdíl mezi čerstvýma a zmraženýma. Já bych řekla, že žádný. Po rozmražení jsou úplně stejně aktivní jako před ním. Tvoje dcerka se jmenuje Kristýnka?
Já jsem z toho jelen v jednej zprávě před ket od jednoho Dr mám blastocysty a ve zprávě po ketu tak po 96 hodinách no jako čím dál větší zmatek no fajn takže teda čt safra se musim držet zuby nehty abych to vydržela
jj jmenuje ![]()
No tomuhle jsem nikdy nerozumnela kazdopadne je pro me smerodatny testit at ve ct takze dikes moc ![]()
Kleofasek píše:
Prostě testuj nejdříve až bude embryo 12 dní staré, i když lepší by bylo možná 13 dní. Moje mělo něco mezi a čárka už tam byla.
jj jasnačka mě slo o to pochopit ten princip pac je tech informaci nejak moc
ale ted uz víííím Kleofášku ![]()
Jj, a ty máš určitě bezva prostředí

Já jsem defakto taky testovala 7 den, kdybych měla blastocystu. Tak mě to vyšlo, že jsem testovala 9. den s třídenním. Takže je to nastejno. Říkáš teda středa jo? Já tady budu už od rána držet palce!!!