Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, tak dneska se tady moc nekecalo
![]()
Já se s váma pro dnešek loučím, zítra po krvi se vám ozvu ![]()
Dobrou noc ![]()
Kleo, no my už asi na IVF nepůjdem… nejsou na to prachy a moc nás zklamala Slováková. K Chovancovi bych dobrovolně nešla, takže jedině Kovalčík nebo ještě ten jeden a to si ho nepamatuju.. ale spíš ne.. určitě né letos..
já pořád doufám,že se jedna nebo dvě zdravé mršky proberou a cíleně poletí tam kam mají. ještě skočím příští měsíc k Brychtový na utz jestli „funguju“ a pak se uvidí..
chci si koupit ten Femigard nebo Gynex.
doporučíte něco ženský???
elunaj píše:
Kleo, no my už asi na IVF nepůjdem… nejsou na to prachy a moc nás zklamala Slováková. K Chovancovi bych dobrovolně nešla, takže jedině Kovalčík nebo ještě ten jeden a to si ho nepamatuju.. ale spíš ne.. určitě né letos..
já pořád doufám,že se jedna nebo dvě zdravé mršky proberou a cíleně poletí tam kam mají. ještě skočím příští měsíc k Brychtový na utz jestli „funguju“ a pak se uvidí..
chci si koupit ten Femigard nebo Gynex.
doporučíte něco ženský???
To neznám ale beru už delší dobu Femibion 800 ![]()
Ahojík holky…
Elunaj…já mám Femigard…už po druhé
Poprvé mi upravil a dost zkrátil cyklus,měla jsem šílený---i 60 dní,po něm hezky 33-35
berz ho ted první měsíc,tak uvidím…
Ahojky holky tak vas zdravim mam chvilku casika, tak jsem sem zabehla vas pozdravit
jinak jsem zkousela testikovat a snehobilo takze to neklaplo ale pro klid duse a rady holek, tak pockam do 11 dne a pak vse vysadim abych dostal ms, objednam se co caru a dmluvime se co a jak dal. Jeste tam mame 2 posledni nanuky
a zadny litovani me jako jo?
tak nejak jsem to cekala i citila takze se m i to zatim jen potvrzuje ale vydrzim jeste dva dny a pak vysazuju tudiz vsem moc dikes za podporu a tehlkam moc preji at je vse ok a jak ma byt a vsechno v poradku a miminka jen a jen prospivaji
holt se u me chytaj asi jen cerstvy a ne kety mno ![]()
Ahoj holky, od tří od rána nespím. Prostě nervy ![]()
Dělala jsem si ráno taky test, je možná o maličko tmavší než ten předchozí, ale jinak se mi zdá stejný. Na krev už jsem byla, ale v CAR mají pokažený přístroj na měření HCG z krve, takže jsme jeli domů a až do dvanácti ho budou zpravovat
Pak mi zavolají a já přijedu na pokec. Můj jede ještě dneska k obvoďákovi a odpoledne čekám návštěvu. Dneska je nějaký divný den, jsem bez nálady. Mám prostě pořád strach ![]()
Kleofasku, nesil:-)
To neznamena vubec nic, staci jen trosku jina koncentrace moci a prouzek ma hned jine zabarveni…
Ja jsem zpocatku mela myslim jednou test dokonce slabsi a pak zase zesilil.:-)
Ale jinak Ti naprosto rozumim, me se skoro kazdej den neco nelibi- test, malo priznaku, pichani tu a tamhle… Nesmime se z toho zblaznit, ne? ![]()
Kleofasek píše:
Ahoj holky, od tří od rána nespím. Prostě nervy
Dělala jsem si ráno taky test, je možná o maličko tmavší než ten předchozí, ale jinak se mi zdá stejný. Na krev už jsem byla, ale v CAR mají pokažený přístroj na měření HCG z krve, takže jsme jeli domů a až do dvanácti ho budou zpravovatPak mi zavolají a já přijedu na pokec. Můj jede ještě dneska k obvoďákovi a odpoledne čekám návštěvu. Dneska je nějaký divný den, jsem bez nálady. Mám prostě pořád strach
Kleofaasku ty mas den jak ja v pondeli covece
ale ty narodzil ode mne nemas duvod strachovat se o nic vzdyt takovy // krasny silny tlustice to je jasny tehu a nic ti neni tak jako co blaznis? Uvidis az ti reknou hcg a pak uvidis bublinku, ze budes naprosto klidna a jista si ze je vs eok taky ti zakazuju zmatkvat a zbytecne plasit kdyz k tomu neni zadny duvod to tobe ani mimcu nesvedci ![]()
Petra Z píše:
Princezno![]()
ještě neblbni.....ještě je brzy
no Petí 8 den 2 embria po 95 hodinach jako by melo byt neco videt o Tynky to bylo 7 den rano mno takze kdyz si k tomu vezmu svuj pocit ze to nevyslo, tak jako jasna vec ale cajk holky uz jsem s tim nejak od toho pondelka pocitala tak to neni takova darda a kdyz v patek nic tak vse vysadim a v sobotu udelam pro jistotu jeste jeden posledni ![]()
Holky, děkuju, člověk tak touží po dvou čárkách na testu a když už je tam má, tak potom blbne snad ještě víc. Pořád se pozoruju, jestli mám stále příznaky a jak ne, tak mi přeskočí nějaké kolečko v hlavě a je konec ![]()
Možná je to z těch hormonů, možná jen přirozený strach o dítě. Bude to moje první, takže to hrooozně prožívám ![]()
Ale na testu ráno byla, tak v krvi by měla být hladina hcg taky. Akorát si musím počkat ![]()
A Princezno, říkáš teda, že na testu nic? Ách jo ![]()
Ještě zítra udělej poslední, třeba se stane zázrak..
Holky, tak volali z kliniky a za půl hodinky prej bude výsledek, tak pojedeme dřív. Jak tam dorazila moje krev, asi se to nahodilo dobrovolně ![]()
Kleofasek píše:
Holky, děkuju, člověk tak touží po dvou čárkách na testu a když už je tam má, tak potom blbne snad ještě víc. Pořád se pozoruju, jestli mám stále příznaky a jak ne, tak mi přeskočí nějaké kolečko v hlavě a je konec
Možná je to z těch hormonů, možná jen přirozený strach o dítě. Bude to moje první, takže to hrooozně prožívám
Ale na testu ráno byla, tak v krvi by měla být hladina hcg taky. Akorát si musím počkat
A Princezno, říkáš teda, že na testu nic? Ách jo
Ještě zítra udělej poslední, třeba se stane zázrak..
Holky, tak volali z kliniky a za půl hodinky prej bude výsledek, tak pojedeme dřív. Jak tam dorazila moje krev, asi se to nahodilo dobrovolně
No vidis a ted uz bude jen dobre zase ![]()
Jj je snehobilej takze bohuzel ale jj dva dny klidne pockam jeste ale patek to rozsekne ![]()
Joo tak to asi prozivala kazda z nas to je ono nejdriv si je moc prejes a bojis se aby byly no a kdyz jsou tak se zas bojis aby nezmizely ale takovy 2 krasny jen tak nezmizi Kleofasku to se neboj ![]()
Já jsem měla depku právě z toho, že ta čárka byla asi tak stejně silná, jak ta minulá. Test jsem udělala po dvou dnech. Ale na tomto testu jsou ty kontrolní čárky třeba mnohem tenčí, než na tom předchozím. Na té kontrolní čárce třeba místy chybí i barva. Takže jak píše Arna, asi to bude i tou koncentrací moče, páč to nebyl první ranní, ale asi hodinový s pěknou dávkou adrenalinu
Já vám ho sem když tak potom dám a můžete posoudit. Ale až potom, až se vrátím z kliniky.
Nic holky, já se jdu obléct a pofrčíme zase zpět ![]()
Princezno…v březnu jsem měla 10.den jen dušíka…až pak to sílilo…tak neplaš.....
tady ukázka ale to už je 11.den
Jj, už jsem si všimla

To bylo 1. IVF, ne? Tak to máte ještě 2 + KETy. To by bylo, aby se to jednou nepodařilo. Stejně to byl tenkrát nějaký blbý den, páč se to nechytlo ani jedné z nás. Ale já měla ještě docela bolestí od OPU, tak si myslím, že to mohlo být i tím. No za 3 týdny jsem dovalila na KET, úplně odpočatá, břicho v pohodě a povedlo se. Zítra jdu na krev. Jsem trochu nervózní, ráno rači ještě testnu, ať mě nemůže Chovanec překvapit s nějakým K.O. verdiktem. I když podle pálení žáhy si myslím, že obavy jsou zbytečné
A kdy plánuješ další IVF?