Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Petra Z píše:
Kleo…budeš se strachovat i o 2,3 4 5…o všechny
Elunaj…taky čekám mrchu
ja taky i kdyz nevim kdy pac jsem uplne vse vcera vysadila takze nevim do kdy chodi po vysazeni tech vsech prasku
![]()
Princezno......myslím,že já to dostala tak 5.den po vysazení
Petra Z píše:
Princezno......myslím,že já to dostala tak 5.den po vysazení
5 den Petí jo? Ok ok tak + - s tím budu počítat díkes kočko ![]()
Petra Z píše:
No nemáš zač.....myslela jsem,že tebe budou // jak vyšité
Petí já to fakt cítila, že to nevyšlo prostě takovej vnitřní pocit co ti říká - neklaplo to fakt od toho 6 dne jsem to cítila takže jsem jen čekala na potvrzení ![]()
Stestí, že jednu princeznu máme jinak bych asi z toho byla hodně špatná ale takhle se to nese líp i když to bolí ale zase se těšim na to Podolí pak na pokec v caru a že se zase něco bude dít a na to jak to příště udělám jinak - zkusim něco změnit no a uvidíme ![]()
Petra Z píše:
No Podolí.....tam jezdím já
fakt? Ale do ivf centra ne?
my na imuno uz jsme tam byli nekolikrat a jako budova teda nic moc ta na me pusobi depresivne ale dr jsou tam hrozne mc mily a vstricny a to Podoli je vyhlaseny docela co jsem tak slysela celkove hlavne porodnice ![]()
ja hlavne dneska musim zjistit zda je tam nejakej pension v Podoli pac abychom nemuseli rano vyjizdet brzo tak tam pojedeme o den drive dame zoo a Cestlice aqapark a rano Podoli a sup domu pac rano i kdyz vyjedeme ve 4 tam mazec ty zacpy do Prahy takze nejakej pension v Podoli jako zajistit musim na jeden den
![]()
Jojo do IVF centra tam jezdím ![]()
když jedu,taky musím 2 hodiny předem,mám to asi 100 km
ahoj holky…tak 3.den po KET a zatím se nic zvláštního neděje…jaké máte zkušenosti s uhnizďováním? je to nějak cítit, který den mají být uhnízděná? dostanu po Utrog. mrchu?
princessjane0900 píše:…princezno, to je mi moc líto…ale hlavu vzhůru…Kleofasek píše:Kleofášku já jsem včera vše vysadila - test je snehobily a dneska uz jsem ani netestovala jsem 11 den ale jasno uz mam. Objednala jsem se do Pololí na imuno nechame si ho zase zkontrolovat pac to je z vetsiny neuspechu tak pricina neuspesnych ivf ketu missed abortu a potratu a jak jednou clovek ma i kdyby jen mirne rozhozenou BI tak je to proste pruser nebo alergii na trofoblast ci sperma takze za 14 dnu tam jedeme po tydnu si zavolam na vysledky abych nmeusela cekat mesic a uvidime zda je vse ok nebo co nasadi ale chci mit jistotu pred poslednim ketem
http://www.celysvet.cz/…le/s1525.gifAhoj holky!
Tak jsem dneska rychle vyprovodila mojého do práce a naposledy testla. Já jsem totiž z každé voloviny nervózníTak pro klid duše. Ale zároveň jsem si slíbila, že už je to poslední test!
Doma už naštěstí žádný nemám
Krásně mi zesílil a mě se ulevilo… Já bych asi vážně potřebovala ty dvojčata, protože jestli to tak půjde dál, tak já se o jedno dítko budu pořád strachovat jak blázen
Holky a co vy? Princezno? Pořád nic?navic az na nej pujdu tak ty 3 dny budu poctive lezet a mala pujde k nasim na 3 dny nebo s ni mangel odjede na chalupu
to jsou dve jedinny veci co me napadly co muzu jeste zmenit a pokud i tak se nepodai, tak se proste u me chytaj cerstvy coz by znamemalo 2 ivf
iaroska píše:
ahoj holky…tak 3.den po KET a zatím se nic zvláštního neděje…jaké máte zkušenosti s uhnizďováním? je to nějak cítit, který den mají být uhnízděná? dostanu po Utrog. mrchu?
ještě je brzy na to něco „cítit“......klid a pohodu si naordinuj
Princezno…ještě můžeš hledat penziony v Krči,Braníku,to je taky kousek
Kleofášku já jsem včera vše vysadila - test je snehobily a dneska uz jsem ani netestovala jsem 11 den ale jasno uz mam. Objednala jsem se do Pololí na imuno nechame si ho zase zkontrolovat pac to je z vetsiny neuspechu tak pricina neuspesnych ivf ketu missed abortu a potratu a jak jednou clovek ma i kdyby jen mirne rozhozenou BI tak je to proste pruser nebo alergii na trofoblast ci sperma takze za 14 dnu tam jedeme po tydnu si zavolam na vysledky abych nmeusela cekat mesic a uvidime zda je vse ok nebo co nasadi ale chci mit jistotu pred poslednim ketem
navic az na nej pujdu tak ty 3 dny budu poctive lezet a mala pujde k nasim na 3 dny nebo s ni mangel odjede na chalupu
to jsou dve jedinny veci co me napadly co muzu jeste zmenit a pokud i tak se nepodai, tak se proste u me chytaj cerstvy coz by znamemalo 2 ivf