Čeká nás KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65397
13.9.11 15:19

Anavi…at je ti brzy dobře..
A tabulku neumím…ale taky bych jí brala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princessjane0900
13.9.11 15:29

No jako tabulka by bodla ale jak ji tu udelat jako?To taky netusim :think:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
14.9.11 14:40

Ahoj holky, tak jsem se vrátila až o půl jedné z CAR. Teď už jsem najezená a odpočívám. HCG mi vzrostlo docela dost, z minulých 438 na skoro 6000 tisíc jednotek :dance: A v bříšku mám minimálně jedno miminko. Minimálně proto, protože pan doktor i já jsme tam viděli ještě jednu bublinku, ale malinkatou, takže to ještě nevíme na 100 %, jestli je to i druhé mimi :nevim: Uvidí se to za týden na kontrole. Náš cipísek má zatím jen 5 mm, tak jde sotva vidět :-)
Ale zkusím sem dát fotku, jestli tam na ní něco poznáte, nevím :-D Ale je to ta malá tmavá skvrnka oválného tvaru :srdce:

• Citovat
  • Upravit
33916
14.9.11 14:54
Kleofasek píše:
Ahoj holky, tak jsem se vrátila až o půl jedné z CAR. Teď už jsem najezená a odpočívám. HCG mi vzrostlo docela dost, z minulých 438 na skoro 6000 tisíc jednotek :dance: A v bříšku mám minimálně jedno miminko. Minimálně proto, protože pan doktor i já jsme tam viděli ještě jednu bublinku, ale malinkatou, takže to ještě nevíme na 100 %, jestli je to i druhé mimi :nevim: Uvidí se to za týden na kontrole. Náš cipísek má zatím jen 5 mm, tak jde sotva vidět :-)
Ale zkusím sem dát fotku, jestli tam na ní něco poznáte, nevím :-D Ale je to ta malá tmavá skvrnka oválného tvaru :srdce:

tak to moc gratuluji a držím palečky do zdárného konce.Dneska jsme řešili s holkama co jsme tak užívali při ketu..co jsi všechno papala Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
14.9.11 14:59

Ahoj Deni, já jsem jedla Utrogestany 2-2-2 + 2 na noc.
Estrimax 1-1-1, Prednison 1, Anopyrin 1. Jinak vitamíny Mamavit pro těhotné a pila jsem kontryhelový čaj. Přestala jsem samo kouřit a pít alkohol :-D Jinak nic. Akorát jsem hodně ležela, nic nedělala, vařila za mě dokonce tchyně. Před tím při IVF jsem právě dělala vše normálně a nepovedlo se.
Teď mi ale doktor navýšil o jednu tabletu utr. navíc na noc. Mám malinko nižší hladinu progesteronu

• Citovat
  • Upravit
33916
14.9.11 15:04
Kleofasek píše:
Estrimax 1-1-1, Prednison 1, Anopyrin 1. Jinak vitamíny Mamavit pro těhotné a pila jsem kontryhelový čaj. Přestala jsem samo kouřit a pít alkohol :-D Jinak nic. Akorát jsem hodně ležela, nic nedělala, vařila za mě dokonce tchyně. Před tím při IVF jsem právě dělala vše normálně a nepovedlo se.
Teď mi ale doktor navýšil o jednu tabletu utr. navíc na noc. Mám malinko nižší hladinu progesteronu

Tak to máme úplně stejné i diagnozu.Jenom mám Estrofem jinak vše i dávkování stejné tak jsem zvědavá jak to ted dopadne.Každopádně děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
14.9.11 15:09
Kleofasek píše:

ještě mě řekni od kdy ten anopyrin..kortyhelový čaj jsi pila do půlky cyklu nebo jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princessjane0900
14.9.11 15:13
Kleofasek píše:
Ale zkusím sem dát fotku, jestli tam na ní něco poznáte, nevím :-D Ale je to ta malá tmavá skvrnka oválného tvaru :srdce:

Taky hrozne moc gratuluji Kleofášsku to je krasna fotecka jen tak dal i kdyby tam byly dve bublinky :huban: :huban: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
14.9.11 15:14

o tom čaji jsem se dozvěděla až tady, že s epije jen do půlky, já jsem pila jeden hrneček denně každý den :-D Dokonce i chvíli po KET, než mi někdo napsal, že se to nemá. A taky mateřídoušku a ta se prej taky nemá :lol: Tak tak no..ale rači to tak nepí. Já jsem o tom totiž neměla ani tucha. A anopyrin jsem začala užívat 1. den KETu, a pak každý den ráno

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
14.9.11 15:19
Kleofasek píše:
o tom čaji jsem se dozvěděla až tady, že s epije jen do půlky, já jsem pila jeden hrneček denně každý den :-D Dokonce i chvíli po KET, než mi někdo napsal, že se to nemá. A taky mateřídoušku a ta se prej taky nemá :lol: Tak tak no..ale rači to tak nepí. Já jsem o tom totiž neměla ani tucha. A anopyrin jsem začala užívat 1. den KETu, a pak každý den ráno

Kleofášku a to samy jsi brala i pri IVF jak to nevyslo nebo to jsi mela jiny slozeni leku? :nevim: a ty 4 ultrose vecer to jako najednou 4 kousky? 8-o

• Citovat
  • Upravit
33916
14.9.11 15:20
Kleofasek píše:
o tom čaji jsem se dozvěděla až tady, že s epije jen do půlky, já jsem pila jeden hrneček denně každý den :-D Dokonce i chvíli po KET, než mi někdo napsal, že se to nemá. A taky mateřídoušku a ta se prej taky nemá :lol: Tak tak no..ale rači to tak nepí. Já jsem o tom totiž neměla ani tucha. A anopyrin jsem začala užívat 1. den KETu, a pak každý den ráno

tak to máme stejně..Anopyrin beru taky v den Ketu a ten kortyhel jsem slyšela,že tedy do 15.dne cyklu..no tak to zkusím a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
14.9.11 15:21
Kleofasek píše:

Večer jsem taky měla 4 utrouše byl to tedy nářez,ale mám nižší progesteron jako Ty a nedá se svítit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
14.9.11 15:22

Ahoj Jani :mavam:
no, my jsme tam viděli i druhou, ale bylo to o dost menší, tak on říkal, že tam zatím napíše jedno, a za týden se uvidí, jestli připíšeme ještě druhé :-) Ale když jsem ho viděla, tak bych ho tam moc chtěla :srdce:
Byla jsem úplně dojatá, celou cestu domů jsme zadržovala slzičky :-) Teď jsem pro změnu úplně vyšťavená, počítám, že mě brzo přepadne spaní :-D
A neboj, ani se nenaděješ, a taky budeš mít v bříšku takového kulihráška :wink: To uteče rychle…

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
14.9.11 15:24
Kleofasek píše:
Ahoj Jani :mavam:
no, my jsme tam viděli i druhou, ale bylo to o dost menší, tak on říkal, že tam zatím napíše jedno, a za týden se uvidí, jestli připíšeme ještě druhé :-) Ale když jsem ho viděla, tak bych ho tam moc chtěla :srdce:
Byla jsem úplně dojatá, celou cestu domů jsme zadržovala slzičky :-) Teď jsem pro změnu úplně vyšťavená, počítám, že mě brzo přepadne spaní :-D
A neboj, ani se nenaděješ, a taky budeš mít v bříšku takového kulihráška :wink: To uteče rychle…

No tak to je uzasny Kleofášku :srdce: uplne vim co tim myslis tak i nadale drzim palecky kočko :hug: krasny zpravy pri dnesku :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
14.9.11 15:27

Jani, při IVF jsem brala podstatně míň utrogestanu, možná to vyšlo i kvůli tomu, já nevím. Ale to jsem byla v přirozením cyklu. Teď jsem v umělém a musím těch léků brát víc. Při IVF jsem brala utrogestan 1-1-1 + 1 zavést, 1 anopyrin a 1 prednison.
A teď budu mít na noc těch utrogestanů celkem 5. 2 spolknu a 3 si zavedu. Teda tam bude úplný zástup :-) Jenomže já když si je zavedu, tak stejně pořád cárám na záchod, tak to ze mě beztak vyteče :-? Tak nevím, jestli to pomůže..Já je totiž jinak polikám. Nevím, proč je nemám zavádět i přes den, když jsem tady na diskuzích slyšela, že je to pak účinější..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex