Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Anavi…at je ti brzy dobře..
A tabulku neumím…ale taky bych jí brala
No jako tabulka by bodla ale jak ji tu udelat jako?To taky netusim ![]()
Ahoj holky, tak jsem se vrátila až o půl jedné z CAR. Teď už jsem najezená a odpočívám. HCG mi vzrostlo docela dost, z minulých 438 na skoro 6000 tisíc jednotek
A v bříšku mám minimálně jedno miminko. Minimálně proto, protože pan doktor i já jsme tam viděli ještě jednu bublinku, ale malinkatou, takže to ještě nevíme na 100 %, jestli je to i druhé mimi
Uvidí se to za týden na kontrole. Náš cipísek má zatím jen 5 mm, tak jde sotva vidět ![]()
Ale zkusím sem dát fotku, jestli tam na ní něco poznáte, nevím
Ale je to ta malá tmavá skvrnka oválného tvaru ![]()
Kleofasek píše:
Ahoj holky, tak jsem se vrátila až o půl jedné z CAR. Teď už jsem najezená a odpočívám. HCG mi vzrostlo docela dost, z minulých 438 na skoro 6000 tisíc jednotekA v bříšku mám minimálně jedno miminko. Minimálně proto, protože pan doktor i já jsme tam viděli ještě jednu bublinku, ale malinkatou, takže to ještě nevíme na 100 %, jestli je to i druhé mimi
Uvidí se to za týden na kontrole. Náš cipísek má zatím jen 5 mm, tak jde sotva vidět
Ale zkusím sem dát fotku, jestli tam na ní něco poznáte, nevímAle je to ta malá tmavá skvrnka oválného tvaru
tak to moc gratuluji a držím palečky do zdárného konce.Dneska jsme řešili s holkama co jsme tak užívali při ketu..co jsi všechno papala Ty?
Ahoj Deni, já jsem jedla Utrogestany 2-2-2 + 2 na noc.
Estrimax 1-1-1, Prednison 1, Anopyrin 1. Jinak vitamíny Mamavit pro těhotné a pila jsem kontryhelový čaj. Přestala jsem samo kouřit a pít alkohol
Jinak nic. Akorát jsem hodně ležela, nic nedělala, vařila za mě dokonce tchyně. Před tím při IVF jsem právě dělala vše normálně a nepovedlo se.
Teď mi ale doktor navýšil o jednu tabletu utr. navíc na noc. Mám malinko nižší hladinu progesteronu
Kleofasek píše:
Estrimax 1-1-1, Prednison 1, Anopyrin 1. Jinak vitamíny Mamavit pro těhotné a pila jsem kontryhelový čaj. Přestala jsem samo kouřit a pít alkoholJinak nic. Akorát jsem hodně ležela, nic nedělala, vařila za mě dokonce tchyně. Před tím při IVF jsem právě dělala vše normálně a nepovedlo se.
Teď mi ale doktor navýšil o jednu tabletu utr. navíc na noc. Mám malinko nižší hladinu progesteronu
Tak to máme úplně stejné i diagnozu.Jenom mám Estrofem jinak vše i dávkování stejné tak jsem zvědavá jak to ted dopadne.Každopádně děkuji ![]()
Kleofasek píše:
Estrimax 1-1-1, Prednison 1, Anopyrin 1. Jinak vitamíny Mamavit pro těhotné a pila jsem kontryhelový čaj. Přestala jsem samo kouřit a pít alkoholJinak nic. Akorát jsem hodně ležela, nic nedělala, vařila za mě dokonce tchyně. Před tím při IVF jsem právě dělala vše normálně a nepovedlo se.
ještě mě řekni od kdy ten anopyrin..kortyhelový čaj jsi pila do půlky cyklu nebo jinak
Kleofasek píše:
Ahoj holky, tak jsem se vrátila až o půl jedné z CAR. Teď už jsem najezená a odpočívám. HCG mi vzrostlo docela dost, z minulých 438 na skoro 6000 tisíc jednotekA v bříšku mám minimálně jedno miminko. Minimálně proto, protože pan doktor i já jsme tam viděli ještě jednu bublinku, ale malinkatou, takže to ještě nevíme na 100 %, jestli je to i druhé mimi
Uvidí se to za týden na kontrole. Náš cipísek má zatím jen 5 mm, tak jde sotva vidět
Ale zkusím sem dát fotku, jestli tam na ní něco poznáte, nevímAle je to ta malá tmavá skvrnka oválného tvaru
Taky hrozne moc gratuluji Kleofášsku to je krasna fotecka jen tak dal i kdyby tam byly dve bublinky
![]()
o tom čaji jsem se dozvěděla až tady, že s epije jen do půlky, já jsem pila jeden hrneček denně každý den
Dokonce i chvíli po KET, než mi někdo napsal, že se to nemá. A taky mateřídoušku a ta se prej taky nemá
Tak tak no..ale rači to tak nepí. Já jsem o tom totiž neměla ani tucha. A anopyrin jsem začala užívat 1. den KETu, a pak každý den ráno
Kleofasek píše:
o tom čaji jsem se dozvěděla až tady, že s epije jen do půlky, já jsem pila jeden hrneček denně každý denDokonce i chvíli po KET, než mi někdo napsal, že se to nemá. A taky mateřídoušku a ta se prej taky nemá
Tak tak no..ale rači to tak nepí. Já jsem o tom totiž neměla ani tucha. A anopyrin jsem začala užívat 1. den KETu, a pak každý den ráno
Kleofášku a to samy jsi brala i pri IVF jak to nevyslo nebo to jsi mela jiny slozeni leku?
a ty 4 ultrose vecer to jako najednou 4 kousky? ![]()
Kleofasek píše:
o tom čaji jsem se dozvěděla až tady, že s epije jen do půlky, já jsem pila jeden hrneček denně každý denDokonce i chvíli po KET, než mi někdo napsal, že se to nemá. A taky mateřídoušku a ta se prej taky nemá
tak to máme stejně..Anopyrin beru taky v den Ketu a ten kortyhel jsem slyšela,že tedy do 15.dne cyklu..no tak to zkusím a uvidíme.
Kleofasek píše:
Večer jsem taky měla 4 utrouše byl to tedy nářez,ale mám nižší progesteron jako Ty a nedá se svítit
Ahoj Jani ![]()
no, my jsme tam viděli i druhou, ale bylo to o dost menší, tak on říkal, že tam zatím napíše jedno, a za týden se uvidí, jestli připíšeme ještě druhé
Ale když jsem ho viděla, tak bych ho tam moc chtěla ![]()
Byla jsem úplně dojatá, celou cestu domů jsme zadržovala slzičky
Teď jsem pro změnu úplně vyšťavená, počítám, že mě brzo přepadne spaní ![]()
A neboj, ani se nenaděješ, a taky budeš mít v bříšku takového kulihráška
To uteče rychle…
Kleofasek píše:
Ahoj Jani
no, my jsme tam viděli i druhou, ale bylo to o dost menší, tak on říkal, že tam zatím napíše jedno, a za týden se uvidí, jestli připíšeme ještě druhéAle když jsem ho viděla, tak bych ho tam moc chtěla
Byla jsem úplně dojatá, celou cestu domů jsme zadržovala slzičkyTeď jsem pro změnu úplně vyšťavená, počítám, že mě brzo přepadne spaní
A neboj, ani se nenaděješ, a taky budeš mít v bříšku takového kulihráškaTo uteče rychle…
No tak to je uzasny Kleofášku
uplne vim co tim myslis tak i nadale drzim palecky kočko
krasny zpravy pri dnesku ![]()
Jani, při IVF jsem brala podstatně míň utrogestanu, možná to vyšlo i kvůli tomu, já nevím. Ale to jsem byla v přirozením cyklu. Teď jsem v umělém a musím těch léků brát víc. Při IVF jsem brala utrogestan 1-1-1 + 1 zavést, 1 anopyrin a 1 prednison.
A teď budu mít na noc těch utrogestanů celkem 5. 2 spolknu a 3 si zavedu. Teda tam bude úplný zástup
Jenomže já když si je zavedu, tak stejně pořád cárám na záchod, tak to ze mě beztak vyteče
Tak nevím, jestli to pomůže..Já je totiž jinak polikám. Nevím, proč je nemám zavádět i přes den, když jsem tady na diskuzích slyšela, že je to pak účinější..