Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kleofasek píše:
Jani, při IVF jsem brala podstatně míň utrogestanu, možná to vyšlo i kvůli tomu, já nevím. Ale to jsem byla v přirozením cyklu. Teď jsem v umělém a musím těch léků brát víc. Při IVF jsem brala utrogestan 1-1-1 + 1 zavést, 1 anopyrin a 1 prednison.
A teď budu mít na noc těch utrogestanů celkem 5. 2 spolknu a 3 si zavedu. Teda tam bude úplný zástupJenomže já když si je zavedu, tak stejně pořád cárám na záchod, tak to ze mě beztak vyteče
Tak nevím, jestli to pomůže..Já je totiž jinak polikám. Nevím, proč je nemám zavádět i přes den, když jsem tady na diskuzích slyšela, že je to pak účinější..
Utrouš je lepší zavádět..musíš chvíly ležet a ta látka co potřebuješ se částečně do tebe dostane.Když to polykáš tak do lů jde jen minimum a nejvíc toho zůstane na játrech takže žádný skoro efekt
Tak to nechápu, proč mi to teda nedá zavádět aspoň ráno ještě místo polykání. Myslíš, že bych tím mohla něco pokazit, kdybych to ráno místo polykání zaváděla a třeba 2 hodinky si poležela? Ty to zavádíš nebo jíš?
Kleofasek píše:
Tak to nechápu, proč mi to teda nedá zavádět aspoň ráno ještě místo polykání. Myslíš, že bych tím mohla něco pokazit, kdybych to ráno místo polykání zaváděla a třeba 2 hodinky si poležela? Ty to zavádíš nebo jíš?
na to se nemusíš ptát a v žádným případě Ti zavádění neuškodí ba naopak..já vždy zaváděla a hodinu ležela.Ráno když šel manža do práce tak jsem si to tam frkla a ještě pak spala..oběd je horší,ale dá se to vydržet.Tak zaváděj je to lepší a neboj nic tím nezkazíš ![]()
princessjane0900 píše:
Hele a ty 4 ultrose na noc zavadite najednou??
přesně..je to lepší v noci nevstaneš a dostaneš tý látky opravdu dostatečně
Néé ![]()
2 sním a 3 mi tam můj vpreparuje
On má totiž dlouhé prsty a já to mám místo sexu
![]()
Ale ty tam dáváme najednou ![]()
Kleofasek píše:
Néé
2 sním a 3 mi tam můj vpreparujeOn má totiž dlouhé prsty a já to mám místo sexu
![]()
![]()
Ale ty tam dáváme najednou
já zavádím všechny 4…a je fakt,že ráno mě nevyteče skoro nic ![]()
Deni, ráno budu teda taky zavádět, odpoledne to spolknu a večer budu polykat i zavádět
Akorát nechápu doktora, proč to pacientkám taky nedoporučuje, když je to lepší. No ale to je fuk, já to budu dělat teda takto
A teď se rozloučím, protože se mi chce strašně spááát
Tak zatím holky ![]()
Kleofasek píše:
Deni, ráno budu teda taky zavádět, odpoledne to spolknu a večer budu polykat i zavádětAkorát nechápu doktora, proč to pacientkám taky nedoporučuje, když je to lepší. No ale to je fuk, já to budu dělat teda takto
A teď se rozloučím, protože se mi chce strašně spááát
Tak zatím holky
já bych jenom zaváděla..večer určo nepolykej..ležíš a vše v Tobě zůstane.Ale porad se s dr.mě to tak bylo řečeno.
princessjane0900 píše:
sakra tak zavadet nebo jako jak??![]()
![]()
me matete zensky
musíš Jani zavádět ![]()
denisa 76 píše:princessjane0900 píše:musíš Jani zavádět
sakra tak zavadet nebo jako jak??![]()
![]()
me matete zensky
ok ok ok dikes Denčo!
![]()
Evi, mě teď dojímá úplně všechno
Rozbolela mě pekelně hlava, to asi z únavy a návalu emocí a já nevím, jak si pomoct
Usnout mi nejde, to jak jsme tak unavená, tak to prostě nejde ![]()
Evčo, ty jsi byla na ET teď v pondělí, že?
A jak se máš?