Čeká nás KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
14.9.11 15:33
Kleofasek píše:
Jani, při IVF jsem brala podstatně míň utrogestanu, možná to vyšlo i kvůli tomu, já nevím. Ale to jsem byla v přirozením cyklu. Teď jsem v umělém a musím těch léků brát víc. Při IVF jsem brala utrogestan 1-1-1 + 1 zavést, 1 anopyrin a 1 prednison.
A teď budu mít na noc těch utrogestanů celkem 5. 2 spolknu a 3 si zavedu. Teda tam bude úplný zástup :-) Jenomže já když si je zavedu, tak stejně pořád cárám na záchod, tak to ze mě beztak vyteče :-? Tak nevím, jestli to pomůže..Já je totiž jinak polikám. Nevím, proč je nemám zavádět i přes den, když jsem tady na diskuzích slyšela, že je to pak účinější..

Utrouš je lepší zavádět..musíš chvíly ležet a ta látka co potřebuješ se částečně do tebe dostane.Když to polykáš tak do lů jde jen minimum a nejvíc toho zůstane na játrech takže žádný skoro efekt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
14.9.11 15:34

Tak to nechápu, proč mi to teda nedá zavádět aspoň ráno ještě místo polykání. Myslíš, že bych tím mohla něco pokazit, kdybych to ráno místo polykání zaváděla a třeba 2 hodinky si poležela? Ty to zavádíš nebo jíš?

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
14.9.11 15:39

Hele a ty 4 ultrose na noc zavadite najednou?? :think:

• Citovat
  • Upravit
33916
14.9.11 15:40
Kleofasek píše:
Tak to nechápu, proč mi to teda nedá zavádět aspoň ráno ještě místo polykání. Myslíš, že bych tím mohla něco pokazit, kdybych to ráno místo polykání zaváděla a třeba 2 hodinky si poležela? Ty to zavádíš nebo jíš?

na to se nemusíš ptát a v žádným případě Ti zavádění neuškodí ba naopak..já vždy zaváděla a hodinu ležela.Ráno když šel manža do práce tak jsem si to tam frkla a ještě pak spala..oběd je horší,ale dá se to vydržet.Tak zaváděj je to lepší a neboj nic tím nezkazíš :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
14.9.11 15:41
princessjane0900 píše:
Hele a ty 4 ultrose na noc zavadite najednou?? :think:

přesně..je to lepší v noci nevstaneš a dostaneš tý látky opravdu dostatečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
14.9.11 15:41

Néé :mrgreen:
2 sním a 3 mi tam můj vpreparuje :-D On má totiž dlouhé prsty a já to mám místo sexu :lol: :lol: :lol:
Ale ty tam dáváme najednou :-)

• Citovat
  • Upravit
33916
14.9.11 15:42
Kleofasek píše:
Néé :mrgreen:
2 sním a 3 mi tam můj vpreparuje :-D On má totiž dlouhé prsty a já to mám místo sexu :lol: :lol: :lol:
Ale ty tam dáváme najednou :-)

já zavádím všechny 4…a je fakt,že ráno mě nevyteče skoro nic :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
14.9.11 15:44

Deni, ráno budu teda taky zavádět, odpoledne to spolknu a večer budu polykat i zavádět :-) Akorát nechápu doktora, proč to pacientkám taky nedoporučuje, když je to lepší. No ale to je fuk, já to budu dělat teda takto :-) A teď se rozloučím, protože se mi chce strašně spááát :-) Tak zatím holky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
14.9.11 15:45

sakra tak zavadet nebo jako jak?? :think: :cert: :mrgreen: me matete zensky :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
33916
14.9.11 15:47
Kleofasek píše:
Deni, ráno budu teda taky zavádět, odpoledne to spolknu a večer budu polykat i zavádět :-) Akorát nechápu doktora, proč to pacientkám taky nedoporučuje, když je to lepší. No ale to je fuk, já to budu dělat teda takto :-) A teď se rozloučím, protože se mi chce strašně spááát :-) Tak zatím holky :mavam:

já bych jenom zaváděla..večer určo nepolykej..ležíš a vše v Tobě zůstane.Ale porad se s dr.mě to tak bylo řečeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
14.9.11 15:47
princessjane0900 píše:
sakra tak zavadet nebo jako jak?? :think: :cert: :mrgreen: me matete zensky :potlesk:

musíš Jani zavádět :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princessjane0900
14.9.11 15:59
denisa 76 píše:
princessjane0900 píše:
sakra tak zavadet nebo jako jak?? :think: :cert: :mrgreen: me matete zensky :potlesk:
musíš Jani zavádět :huban:

ok ok ok dikes Denčo! :dance: :huban:

• Citovat
  • Upravit
2186
14.9.11 16:28

Kleofasku gratuluju. Fotecka me dojala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
14.9.11 16:46

Evi, mě teď dojímá úplně všechno :-) Rozbolela mě pekelně hlava, to asi z únavy a návalu emocí a já nevím, jak si pomoct :-( Usnout mi nejde, to jak jsme tak unavená, tak to prostě nejde :nevim:
Evčo, ty jsi byla na ET teď v pondělí, že? :-) A jak se máš?

• Citovat
  • Upravit
65397
14.9.11 16:57

Kleo :palec: :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :dance: :dance: :dance: :dance: :hug: :hug: :hug: :hug: :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí