Čeká nás KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
620
10.9.11 10:25
Petra Z píše:
iaroska píše:
ahoj holky…tak 3.den po KET a zatím se nic zvláštního neděje…jaké máte zkušenosti s uhnizďováním? je to nějak cítit, který den mají být uhnízděná? dostanu po Utrog. mrchu?
ještě je brzy na to něco „cítit“......klid a pohodu si naordinuj
Princezno…ještě můžeš hledat penziony v Krči,Braníku,to je taky kousek
…děkuji, budu vyčkávat :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princessjane0900
10.9.11 10:39
iaroska píše:
Petra Z píše:
iaroska píše:
ahoj holky…tak 3.den po KET a zatím se nic zvláštního neděje…jaké máte zkušenosti s uhnizďováním? je to nějak cítit, který den mají být uhnízděná? dostanu po Utrog. mrchu?
ještě je brzy na to něco „cítit“......klid a pohodu si naordinuj
Princezno…ještě můžeš hledat penziony v Krči,Braníku,to je taky kousek
…děkuji, budu vyčkávat :-)

to je hnedka vedle Petí teda? :dance: ok ok po obede na to vlitnu díkes moc!! :pankac: takze krč braník podolí noo to by bylo abych neco nenasla :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
10.9.11 10:41
Petra Z píše:
princezno…
http://www.ubytovani.cz/…hopp/114151/
http://www.ubytovani.cz/…penzion/141/

Pťulka zlatíčko nooo thy jo :huban: kuju :kytka: musim dat malou spat a pak v klidu juknu a kdyztak hnedle rezervnu :cert:

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
10.9.11 10:43
iaroska píše:

iaroško zdravim te :pankac: v pohode zivot jde dal a trebas to vyjde priste mno :nevim:
3 den je brzo na cokoliv 3 dny je nejaky to maximum pro zahnizdeni takze vyckej jeste par dnu a my ti budeme drzet plecky aby se chytil alespon jeden smudlik :pankac:

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
10.9.11 10:50

no my kdyz jsme tam vzdy jeli na pondeli tak jako jsme vyjizdeli ve 4 rano a diky tem zacpam pred jsme to vzdy meli jen tak tak :zed: a tedka pojedeme s malou takze bude rozhodne lepsi nekde tam vedle prespat a udelat si o den drive program a je to :pankac:

• Citovat
  • Upravit
620
10.9.11 11:06
princessjane0900 píše:
iaroska píše:
iaroško zdravim te :pankac: v pohode zivot jde dal a trebas to vyjde priste mno :nevim:
3 den je brzo na cokoliv 3 dny je nejaky to maximum pro zahnizdeni takze vyckej jeste par dnu a my ti budeme drzet plecky aby se chytil alespon jeden smudlik :pankac:
…díky moc za podporu…tak budu „trpělivě“ vyčkávat… :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princessjane0900
10.9.11 11:34
iaroska píše:
princessjane0900 píše:
iaroska píše:
3 den je brzo na cokoliv 3 dny je nejaky to maximum pro zahnizdeni takze vyckej jeste par dnu a my ti budeme drzet plecky aby se chytil alespon jeden smudlik :pankac:
…díky moc za podporu…tak budu „trpělivě“ vyčkávat… :wink:

ono nic jinyho ani nejde delat nez cekat :nevim: :think:

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
10.9.11 11:35

tak jsem obepsala Petí i ty tvy odkazy na Podolí i neco b Braniku a dva v krči takže cca 8 mno uvidime co odepisou zda maji volno a jak cennove :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
65395
10.9.11 12:29

Princezno…tak snad se něco na přespání najde…
A do Podolí to kdyžtak dáte tramvají…i když oni kopali celou trat kolem Vyšehradu,tak nevím,jestli už to je..... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princessjane0900
10.9.11 12:33
Petra Z píše:
Princezno…tak snad se něco na přespání najde…
A do Podolí to kdyžtak dáte tramvají…i když oni kopali celou trat kolem Vyšehradu,tak nevím,jestli už to je..... :nevim:

jj až tam budeme, tak už to nějak tam přizbůsobíme situaci základ je být tam někde v okolí a nemuset budit ve 4 ráno malou, že jedeme do Praglu a pak tam zejsnout ve frontě mraku aut :poblion: :palec:

• Citovat
  • Upravit
65395
10.9.11 12:41

Jasan.....tam už to pořešíte :wink:
ale MHD jezdí normálně tam.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princessjane0900
10.9.11 12:50
Petra Z píše:
Jasan.....tam už to pořešíte :wink:
ale MHD jezdí normálně tam.....
:wink: :palec: jj což to jo ale chtěla jsem to aby to bylo co nejbliz jak peskky tak trebas na MHD klidne i tramvaji ale ne pres pul prahy takze pockam co kdo odepise a pak si vyberem ale dikes moc za pomoc Petí - v Praze se zas tak moc dobre nevyznam :think:
  • Citovat
  • Upravit
65395
10.9.11 13:04

hele já taky ne.....teda spíš vůbec :mrgreen:
jen vím,že když jedu,tak blízko je sjezd na krč a braník a je to praha 4 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
10.9.11 13:16

achojte ženský, jsem doma z práce a jsem docela hotovo jako.. příští týden to bude záhul, budu sama s brigádnicí. kolegyně má dovču :wink:

jinak já slabě špiním a hlavně je mi pořád zle.. už mě ten pms sere.. tohle jsem nikdy neměla. takové stavy jako.. musím si koupit aspo%n ten gynex..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
10.9.11 14:11

tak my dneska valíme na 14 dnů na chatu a v pondělí mě čeká ten slavný ket, držte mi palce :wink:

mějte se fajn, ty co čárkují, ať je vše i nadále ok a těm ostatním pevné nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital