Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Petra Z píše:…děkuji, budu vyčkávatiaroska píše:ještě je brzy na to něco „cítit“......klid a pohodu si naordinuj
ahoj holky…tak 3.den po KET a zatím se nic zvláštního neděje…jaké máte zkušenosti s uhnizďováním? je to nějak cítit, který den mají být uhnízděná? dostanu po Utrog. mrchu?
Princezno…ještě můžeš hledat penziony v Krči,Braníku,to je taky kousek
iaroska píše:Petra Z píše:…děkuji, budu vyčkávatiaroska píše:ještě je brzy na to něco „cítit“......klid a pohodu si naordinuj
ahoj holky…tak 3.den po KET a zatím se nic zvláštního neděje…jaké máte zkušenosti s uhnizďováním? je to nějak cítit, který den mají být uhnízděná? dostanu po Utrog. mrchu?
Princezno…ještě můžeš hledat penziony v Krči,Braníku,to je taky kousek
to je hnedka vedle Petí teda?
ok ok po obede na to vlitnu díkes moc!!
takze krč braník podolí noo to by bylo abych neco nenasla ![]()
Petra Z píše:
princezno…
http://www.ubytovani.cz/…hopp/114151/
http://www.ubytovani.cz/…penzion/141/
Pťulka zlatíčko nooo thy jo
kuju
musim dat malou spat a pak v klidu juknu a kdyztak hnedle rezervnu ![]()
iaroska píše:
iaroško zdravim te
v pohode zivot jde dal a trebas to vyjde priste mno ![]()
3 den je brzo na cokoliv 3 dny je nejaky to maximum pro zahnizdeni takze vyckej jeste par dnu a my ti budeme drzet plecky aby se chytil alespon jeden smudlik ![]()
no my kdyz jsme tam vzdy jeli na pondeli tak jako jsme vyjizdeli ve 4 rano a diky tem zacpam pred jsme to vzdy meli jen tak tak
a tedka pojedeme s malou takze bude rozhodne lepsi nekde tam vedle prespat a udelat si o den drive program a je to ![]()
princessjane0900 píše:…díky moc za podporu…tak budu „trpělivě“ vyčkávat…iaroska píše:iaroško zdravim te
ahoj holky…tak 3.den po KET a zatím se nic zvláštního neděje…jaké máte zkušenosti s uhnizďováním? je to nějak cítit, který den mají být uhnízděná? dostanu po Utrog. mrchu?v pohode zivot jde dal a trebas to vyjde priste mno
3 den je brzo na cokoliv 3 dny je nejaky to maximum pro zahnizdeni takze vyckej jeste par dnu a my ti budeme drzet plecky aby se chytil alespon jeden smudlik
iaroska píše:princessjane0900 píše:…díky moc za podporu…tak budu „trpělivě“ vyčkávat…iaroska píše:iaroško zdravim te
ahoj holky…tak 3.den po KET a zatím se nic zvláštního neděje…jaké máte zkušenosti s uhnizďováním? je to nějak cítit, který den mají být uhnízděná? dostanu po Utrog. mrchu?v pohode zivot jde dal a trebas to vyjde priste mno
3 den je brzo na cokoliv 3 dny je nejaky to maximum pro zahnizdeni takze vyckej jeste par dnu a my ti budeme drzet plecky aby se chytil alespon jeden smudlik
ono nic jinyho ani nejde delat nez cekat
![]()
tak jsem obepsala Petí i ty tvy odkazy na Podolí i neco b Braniku a dva v krči takže cca 8 mno uvidime co odepisou zda maji volno a jak cennove ![]()
Princezno…tak snad se něco na přespání najde…
A do Podolí to kdyžtak dáte tramvají…i když oni kopali celou trat kolem Vyšehradu,tak nevím,jestli už to je..... ![]()
Petra Z píše:
Princezno…tak snad se něco na přespání najde…
A do Podolí to kdyžtak dáte tramvají…i když oni kopali celou trat kolem Vyšehradu,tak nevím,jestli už to je.....
jj až tam budeme, tak už to nějak tam přizbůsobíme situaci základ je být tam někde v okolí a nemuset budit ve 4 ráno malou, že jedeme do Praglu a pak tam zejsnout ve frontě mraku aut
![]()
Jasan.....tam už to pořešíte ![]()
ale MHD jezdí normálně tam.....
Petra Z píše:
Jasan.....tam už to pořešíte
ale MHD jezdí normálně tam.....
hele já taky ne.....teda spíš vůbec ![]()
jen vím,že když jedu,tak blízko je sjezd na krč a braník a je to praha 4 ![]()
achojte ženský, jsem doma z práce a jsem docela hotovo jako.. příští týden to bude záhul, budu sama s brigádnicí. kolegyně má dovču ![]()
jinak já slabě špiním a hlavně je mi pořád zle.. už mě ten pms sere.. tohle jsem nikdy neměla. takové stavy jako.. musím si koupit aspo%n ten gynex..
tak my dneska valíme na 14 dnů na chatu a v pondělí mě čeká ten slavný ket, držte mi palce ![]()
mějte se fajn, ty co čárkují, ať je vše i nadále ok a těm ostatním pevné nervy