Čeká nás KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
620
7.9.11 18:25

ahoj holky…snažím se dočítat …ke všem úspěchům gratuluji… a těm, co se nedaří přeji hodně síly… :-D Já byla dnes na KET, tak mi ze 3 sněhuláčků zbyby 2, tak už jsou u maminky… , jen aby se jim tam líbilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princessjane0900
7.9.11 18:44
iaroska píše:
ahoj holky…snažím se dočítat …ke všem úspěchům gratuluji… a těm, co se nedaří přeji hodně síly… :-D Já byla dnes na KET, tak mi ze 3 sněhuláčků zbyby 2, tak už jsou u maminky… , jen aby se jim tam líbilo…

drzime moc palecky aby se alespon jeden uchytil! :dance: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
7.9.11 18:53

Princezno, jak se daří? Teď asi na prd, co? :-(
Moc mě mrzí, že to vypadá mizerně. Ale nevzdávej to, pěkně bojuj dál! :hug:
Klidně i s dalším IVF. Já se omlouvám, asi si mi to psala, ale mě to vypadlo.. Máte ještě v zásobě nějaké mražáčky?

• Citovat
  • Upravit
65393
7.9.11 19:05
iaroska píše:

Strašně moc držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1294
7.9.11 19:12
Kleofasek píše:
Ahojky, tak kámoška před dvěma hodinama odešla a já jsem doteď spala :-D To ty moje nervy, utrogestan a všechno dohromady. Musím si slíbit, že už s tím nervačením přestanu. Akorát by mě zajímalo, jak toho dosáhnu :-D

Taky se spanim bojuju, hlavne po obede jsem v praci fakt nepouzitelna… :mrgreen:
A často si musim jit po navratu z prace hned lehnout… Ale asi to souvisi i s tim, ze spatne spavam a porad chodim curat… :-)
Kazdopadne Tvoje hCG je krasne, jen tak dal :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
7.9.11 19:21

Arni, ty jdeš zítra na první utz.? :-)

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
7.9.11 20:00
Kleofasek píše:
Princezno, jak se daří? Teď asi na prd, co? :-(
Moc mě mrzí, že to vypadá mizerně. Ale nevzdávej to, pěkně bojuj dál! :hug:
Klidně i s dalším IVF. Já se omlouvám, asi si mi to psala, ale mě to vypadlo.. Máte ještě v zásobě nějaké mražáčky?

Kleofasku jako na prd :-? na jednu stranu je fajn, ze jsem s tim tam nejak pocitala a citila to takze to zklamani je mensi ale boli to o tom zadna ale na druhou resim co a jak dal mame jeste 2 mrazcky tak premyslim co bylo spatne abych se toho vyvarovala kdyz minule byl postup stejny a chytlo se to a povedlo takze mozna se u ne chytaj jen cerstvy nevin kazdopadne pockam do patka pak vse vysadim, pockam ma ms objednam se do caru a domluvime se na dalsi ket a dalsi ivf fakt nevim zda bude :nevim: to prvni jsem nesla docela spatne hlavne narkozy opu atd a nebyt mrazacku tak bychom chteli dite jen jedno jen kdyz byly mrazacci tak jsme je tam nechteli nechat a platit to tak jsme rekli ze druhy zkusime no ale tim jsme rozjeli vlak s druhym takze uvidime co a jak bude dal mno ta touha je desna vec :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
7.9.11 20:26

Já ti věřím. Teď je to takové čerstvé :-(
Ale jen co se budeš chystat znovu na KET, tak s tím přijde i nová naděje :hug:
Já když jsem byla na IVF, tak mi těch mražáčků bylo taky líto, že tam zůstanou :-D A nakonec mi teď vesele boptnají v břiše :-D
Dneska jsem měla strašně náročný den. Takže už jenom ležím s čajem v posteli. Zítra musím jet zase na zkoušku účesu a malování na svatbu :-? Vůbec se mě nechce, ale aspoň budu krásná :lol: Teď na to nějak kašlu :evil:

• Citovat
  • Upravit
33916
8.9.11 07:54

Ahojky berušky :mavam: tak zase jedu do Car pto léky a příští týden začnu s přípravou na ket :dance: tak už se docela mocí těším na to žraní těch sraček.Tak snad dopadnou dobře i výsledky tý hysterky a bude všechno v pořádku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
8.9.11 08:09
  • Citovat
  • Upravit
620
8.9.11 10:29

..krásný den všem… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
8.9.11 11:30

Arni, tak co utz.? :kytka: Máš jednu nebo dvě bublinky? :wink:

• Citovat
  • Upravit
1294
8.9.11 12:15
Kleofasek píše:
Arni, tak co utz.? :kytka: Máš jednu nebo dvě bublinky? :wink:

Je tam jedna a uz jsme i videli srdicko… :srdce: :-)
Jsem z toho rozhozena jeste ted…:-)
Kdy Tebe to ceka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65393
8.9.11 12:19

Arnaa----- :palec: :mrgreen: :mrgreen: :kytka: :kytka: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :dance: :dance:
gratuluju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
8.9.11 12:43
arnaa píše:
Kleofasek píše:
Arni, tak co utz.? :kytka: Máš jednu nebo dvě bublinky? :wink:
Je tam jedna a uz jsme i videli srdicko… :srdce: :-)
Jsem z toho rozhozena jeste ted…:-)
Kdy Tebe to ceka?
…přidávám se ke gratulaci… :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest