Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj holky…snažím se dočítat …ke všem úspěchům gratuluji… a těm, co se nedaří přeji hodně síly…
Já byla dnes na KET, tak mi ze 3 sněhuláčků zbyby 2, tak už jsou u maminky… , jen aby se jim tam líbilo…
iaroska píše:
ahoj holky…snažím se dočítat …ke všem úspěchům gratuluji… a těm, co se nedaří přeji hodně síly…Já byla dnes na KET, tak mi ze 3 sněhuláčků zbyby 2, tak už jsou u maminky… , jen aby se jim tam líbilo…
drzime moc palecky aby se alespon jeden uchytil!
![]()
Princezno, jak se daří? Teď asi na prd, co? ![]()
Moc mě mrzí, že to vypadá mizerně. Ale nevzdávej to, pěkně bojuj dál! ![]()
Klidně i s dalším IVF. Já se omlouvám, asi si mi to psala, ale mě to vypadlo.. Máte ještě v zásobě nějaké mražáčky?
iaroska píše:
ahoj holky…snažím se dočítat …ke všem úspěchům gratuluji… a těm, co se nedaří přeji hodně síly…Já byla dnes na KET, tak mi ze 3 sněhuláčků zbyby 2, tak už jsou u maminky… , jen aby se jim tam líbilo…
Strašně moc držím palečky ![]()
Kleofasek píše:
Ahojky, tak kámoška před dvěma hodinama odešla a já jsem doteď spalaTo ty moje nervy, utrogestan a všechno dohromady. Musím si slíbit, že už s tím nervačením přestanu. Akorát by mě zajímalo, jak toho dosáhnu
Taky se spanim bojuju, hlavne po obede jsem v praci fakt nepouzitelna… ![]()
A často si musim jit po navratu z prace hned lehnout… Ale asi to souvisi i s tim, ze spatne spavam a porad chodim curat… ![]()
Kazdopadne Tvoje hCG je krasne, jen tak dal ![]()
Kleofasek píše:
Princezno, jak se daří? Teď asi na prd, co?
Moc mě mrzí, že to vypadá mizerně. Ale nevzdávej to, pěkně bojuj dál!
Klidně i s dalším IVF. Já se omlouvám, asi si mi to psala, ale mě to vypadlo.. Máte ještě v zásobě nějaké mražáčky?
Kleofasku jako na prd
na jednu stranu je fajn, ze jsem s tim tam nejak pocitala a citila to takze to zklamani je mensi ale boli to o tom zadna ale na druhou resim co a jak dal mame jeste 2 mrazcky tak premyslim co bylo spatne abych se toho vyvarovala kdyz minule byl postup stejny a chytlo se to a povedlo takze mozna se u ne chytaj jen cerstvy nevin kazdopadne pockam do patka pak vse vysadim, pockam ma ms objednam se do caru a domluvime se na dalsi ket a dalsi ivf fakt nevim zda bude
to prvni jsem nesla docela spatne hlavne narkozy opu atd a nebyt mrazacku tak bychom chteli dite jen jedno jen kdyz byly mrazacci tak jsme je tam nechteli nechat a platit to tak jsme rekli ze druhy zkusime no ale tim jsme rozjeli vlak s druhym takze uvidime co a jak bude dal mno ta touha je desna vec ![]()
Já ti věřím. Teď je to takové čerstvé ![]()
Ale jen co se budeš chystat znovu na KET, tak s tím přijde i nová naděje ![]()
Já když jsem byla na IVF, tak mi těch mražáčků bylo taky líto, že tam zůstanou
A nakonec mi teď vesele boptnají v břiše ![]()
Dneska jsem měla strašně náročný den. Takže už jenom ležím s čajem v posteli. Zítra musím jet zase na zkoušku účesu a malování na svatbu
Vůbec se mě nechce, ale aspoň budu krásná
Teď na to nějak kašlu ![]()
Ahojky berušky
tak zase jedu do Car pto léky a příští týden začnu s přípravou na ket
tak už se docela mocí těším na to žraní těch sraček.Tak snad dopadnou dobře i výsledky tý hysterky a bude všechno v pořádku ![]()
Kleofasek píše:
Arni, tak co utz.?Máš jednu nebo dvě bublinky?
Je tam jedna a uz jsme i videli srdicko…
![]()
Jsem z toho rozhozena jeste ted…:-)
Kdy Tebe to ceka?
arnaa píše:…přidávám se ke gratulaci…Kleofasek píše:Je tam jedna a uz jsme i videli srdicko…
Arni, tak co utz.?Máš jednu nebo dvě bublinky?
![]()
Jsem z toho rozhozena jeste ted…:-)
Kdy Tebe to ceka?