Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jj, udělej si ho rači později ten test. A mě taky pobolívalo břicho jen tak lehce jako na MS ![]()
A pak divné bolení v lýtkách.., později hlava, žáha a teď mě bolí sakramentsky záda
Dneska jsem moc křepčila u plotny ![]()
Kleofasek píše:
Jj, udělej si ho rači později ten test. A mě taky pobolívalo břicho jen tak lehce jako na MS
A pak divné bolení v lýtkách.., později hlava, žáha a teď mě bolí sakramentsky zádaDneska jsem moc křepčila u plotny
tak koukej odpocivat tehulko nase jedna
noo jasny radsi pozdejc nez bejz zklamana ale do stredy max vic to nevydrzim
njn kdyz ty priznaky jsou u kazdy zensky jinci mno ja se bojim na nich stavet abych pak nebyla jeste vic zklamana ![]()
princezno…a jak jsme u jiných schopné uvažovat normálně a racionálně tak pak u sebe samé to nejde vid.
neboj.....bude to dobré a vyjde to ![]()
Mě tak dochází,že kdyby mi vyšel 1.KET,za 2 měsíce rodím ![]()
Jj, holky, už jenom v troubě dopékám brambory a už odpočívám. Ty záda jsou ale příšerné a nemá mě je ani kdo namastit francovkou ![]()
Peťo a ty se chystáš zase kdy na na další akci?
Princezno, když budeš testit ve středu, ne že budeš šílet, když tam nic nebude
. Může to být pořád ještě brzy. Ale doušek už by tam eventuelně být mohl ![]()
Petra Z píše:
princezno…a jak jsme u jiných schopné uvažovat normálně a racionálně tak pak u sebe samé to nejde vid.
neboj.....bude to dobré a vyjde to
Mě tak dochází,že kdyby mi vyšel 1.KET,za 2 měsíce rodím
No ty jo tak to ses stat me, tak bych byla v tej depresi uplne Petí
joo ale napsala jsi to hezky a mas pravdu naprosto souhlasim ![]()
Kleofasek píše:
Jj, holky, už jenom v troubě dopékám brambory a už odpočívám. Ty záda jsou ale příšerné a nemá mě je ani kdo namastit francovkou
Peťo a ty se chystáš zase kdy na na další akci?
Princezno, když budeš testit ve středu, ne že budeš šílet, když tam nic nebude. Může to být pořád ještě brzy. Ale doušek už by tam eventuelně být mohl
no to je ono Kleofášku jako estli tam neuvidim ducha, tak vim ze se to nepovedlo a jen si to tim potvrdim
pac jako 8 den kdyz mam mamatest s tou 10 citlivosti tak duch tam byt z ranni moci musi a kdyz ne tak je jasno
blaznit nebudu ja se s tim dneska vnitrne smirila coz je asi lepsi nez pak ten sok ![]()
Ale no tak! Co to je za řeči! S ničím se nesmiřuj. Je to pořád 50:50 Takže nemůžeš jistě vědět nic!
A můžeš třeba produkovat jinak hcg, tak ho tam stejně vidět nemusíš ani ten 8. den.
Já jsem ještě v jiné diskuzi, taky tady na emiminu. Povídám si tam s holkama, co byly na IVF. Jedna z nich měla o dva dny starší embryo, taky 72-hodin kultivace, ale byla na ET o 2 dny dřív. Navíc měla ty embrya čerstvé. Dělala si v sobotu test, den po mě. A skoro nic tam neviděla. Nakonec si udělala ještě dneska ráno a byla tam slabá čárka. A já už mám podle ní úplně silnou, i to jsem o dva dny od ní zpět. Takže jak říkám, každé tělo produkuje jinak. Jestli si chceš ty testy porovnat, mrkni na diskuzi „Moje prví IVF - čekání na //
“
Arni, nee, nechodím. V té práci, kde jsem pracovala bych ani být nemohla. Dřela jsme tam jak idiot za minimální mzdu
Byla to manuální práce a fyzicky dost náročná. Navíc se tam už neplánuju ani vracet. Ty chodíš pořád do práce? Vím, že jsi říkala, že ti hrozí, že by jsi ji mohla ztratit
Kleofasku-
jojo, konci mi v listopadu pracovni smlouva, tak vubec nevim, co bude potom…
Penize na moji pozici asi nejsou… ![]()
Ale zatim teda do prace chodim.:-)
Nepochopila jsem jak to myslíš? Že peníze na tvoji pozici asi nejsou???
A oni v práci ví, že jsi těhotná?
No je to prace v projektu, kde byli penize na ruzne pozice naplanovane predem… A ta moje proste bude koncit v listopadu. ![]()
A jiny zdroj penez se zatim zaridit nepodarilo.
Ale tak nejak bude, hlavne aby se embryjko drzelo a nepoustelo.:-)
Kleofasek píše:
Ale no tak! Co to je za řeči! S ničím se nesmiřuj. Je to pořád 50:50 Takže nemůžeš jistě vědět nic!
A můžeš třeba produkovat jinak hcg, tak ho tam stejně vidět nemusíš ani ten 8. den.
Já jsem ještě v jiné diskuzi, taky tady na emiminu. Povídám si tam s holkama, co byly na IVF. Jedna z nich měla o dva dny starší embryo, taky 72-hodin kultivace, ale byla na ET o 2 dny dřív. Navíc měla ty embrya čerstvé. Dělala si v sobotu test, den po mě. A skoro nic tam neviděla. Nakonec si udělala ještě dneska ráno a byla tam slabá čárka. A já už mám podle ní úplně silnou, i to jsem o dva dny od ní zpět. Takže jak říkám, každé tělo produkuje jinak. Jestli si chceš ty testy porovnat, mrkni na diskuzi „Moje prví IVF - čekání na //“
Ok dekuju moc Kleofášku juknu tam - jses moc hodna!! Ja vim je to hodne indovidualni ale u Tynky jsem mela 7 den rano // i kdyz slabsi ale byl a dle toho to proste budu porovnavat a odvijet no i kdyz je to blbost ja vim - a to byly cerstve a taky blastocysty mno ale fakt zalezi na hodne vecech neni to o tom jaky ebrio ma jakou kvalitu chytne se i obycejnej chudacek kdyz ma prostredi ![]()
Aha, tak to je blbé, to nemůžeš jít ani marodit, když to končí. Tak pokud se tam nenadřeš a baví tě to, tak vyčkej, nikomu nic neříkej a třeba ti nabídnou ještě něco jiného. S tou prací je to dneska na prd a bude hůř ![]()
Noo asi má Peťa pravdu Kleofášku je moc tezky odolat no jo ale ten 7 den zitra je fakt moc brzo
no jo uz plasim jak ty ale ty hormony fakt s normalnim clovekem udelaj divy 
Navic me zacina lehce pobolivat jakomy na ms ale jen lehce a obcas tu a tam a ty prsa porad citlivy