Čeká nás KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
princessjane0900
5.9.11 13:15

Noo asi má Peťa pravdu Kleofášku je moc tezky odolat no jo ale ten 7 den zitra je fakt moc brzo :nevim:
Navic me zacina lehce pobolivat jakomy na ms ale jen lehce a obcas tu a tam a ty prsa porad citlivy :think: no jo uz plasim jak ty ale ty hormony fakt s normalnim clovekem udelaj divy :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
5.9.11 13:40

Jj, udělej si ho rači později ten test. A mě taky pobolívalo břicho jen tak lehce jako na MS :-)
A pak divné bolení v lýtkách.., později hlava, žáha a teď mě bolí sakramentsky záda :zed: Dneska jsem moc křepčila u plotny :evil:

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
5.9.11 13:48
:pocitac:
Kleofasek píše:
Jj, udělej si ho rači později ten test. A mě taky pobolívalo břicho jen tak lehce jako na MS :-)
A pak divné bolení v lýtkách.., později hlava, žáha a teď mě bolí sakramentsky záda :zed: Dneska jsem moc křepčila u plotny :evil:

tak koukej odpocivat tehulko nase jedna :huban: :cert: noo jasny radsi pozdejc nez bejz zklamana ale do stredy max vic to nevydrzim :pocitac: :mrgreen: njn kdyz ty priznaky jsou u kazdy zensky jinci mno ja se bojim na nich stavet abych pak nebyla jeste vic zklamana :pankac:

• Citovat
  • Upravit
65393
5.9.11 13:51

princezno…a jak jsme u jiných schopné uvažovat normálně a racionálně tak pak u sebe samé to nejde vid.
neboj.....bude to dobré a vyjde to :wink:
Mě tak dochází,že kdyby mi vyšel 1.KET,za 2 měsíce rodím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1294
5.9.11 14:01

Kleofasku-
a chodis do prace nebo jsi doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
5.9.11 14:01

Jj, holky, už jenom v troubě dopékám brambory a už odpočívám. Ty záda jsou ale příšerné a nemá mě je ani kdo namastit francovkou :zed:
Peťo a ty se chystáš zase kdy na na další akci?
Princezno, když budeš testit ve středu, ne že budeš šílet, když tam nic nebude :evil: . Může to být pořád ještě brzy. Ale doušek už by tam eventuelně být mohl :nevim:

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
5.9.11 14:14
Petra Z píše:
princezno…a jak jsme u jiných schopné uvažovat normálně a racionálně tak pak u sebe samé to nejde vid.
neboj.....bude to dobré a vyjde to :wink:
Mě tak dochází,že kdyby mi vyšel 1.KET,za 2 měsíce rodím :roll:

No ty jo tak to ses stat me, tak bych byla v tej depresi uplne Petí :think: joo ale napsala jsi to hezky a mas pravdu naprosto souhlasim :pankac:

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
5.9.11 14:15
Kleofasek píše:
Jj, holky, už jenom v troubě dopékám brambory a už odpočívám. Ty záda jsou ale příšerné a nemá mě je ani kdo namastit francovkou :zed:
Peťo a ty se chystáš zase kdy na na další akci?
Princezno, když budeš testit ve středu, ne že budeš šílet, když tam nic nebude :evil: . Může to být pořád ještě brzy. Ale doušek už by tam eventuelně být mohl :nevim:

no to je ono Kleofášku jako estli tam neuvidim ducha, tak vim ze se to nepovedlo a jen si to tim potvrdim :nevim: pac jako 8 den kdyz mam mamatest s tou 10 citlivosti tak duch tam byt z ranni moci musi a kdyz ne tak je jasno :cry: blaznit nebudu ja se s tim dneska vnitrne smirila coz je asi lepsi nez pak ten sok :cert:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
5.9.11 14:25

Ale no tak! Co to je za řeči! S ničím se nesmiřuj. Je to pořád 50:50 Takže nemůžeš jistě vědět nic!
A můžeš třeba produkovat jinak hcg, tak ho tam stejně vidět nemusíš ani ten 8. den.
Já jsem ještě v jiné diskuzi, taky tady na emiminu. Povídám si tam s holkama, co byly na IVF. Jedna z nich měla o dva dny starší embryo, taky 72-hodin kultivace, ale byla na ET o 2 dny dřív. Navíc měla ty embrya čerstvé. Dělala si v sobotu test, den po mě. A skoro nic tam neviděla. Nakonec si udělala ještě dneska ráno a byla tam slabá čárka. A já už mám podle ní úplně silnou, i to jsem o dva dny od ní zpět. Takže jak říkám, každé tělo produkuje jinak. Jestli si chceš ty testy porovnat, mrkni na diskuzi „Moje prví IVF - čekání na // :-)

• Citovat
  • Upravit
Twitter
5.9.11 14:27

Arni, nee, nechodím. V té práci, kde jsem pracovala bych ani být nemohla. Dřela jsme tam jak idiot za minimální mzdu :pocitac: Byla to manuální práce a fyzicky dost náročná. Navíc se tam už neplánuju ani vracet. Ty chodíš pořád do práce? Vím, že jsi říkala, že ti hrozí, že by jsi ji mohla ztratit

• Citovat
  • Upravit
1294
5.9.11 14:34

Kleofasku-
jojo, konci mi v listopadu pracovni smlouva, tak vubec nevim, co bude potom… :nevim: Penize na moji pozici asi nejsou… :-?

Ale zatim teda do prace chodim.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
5.9.11 14:37

Nepochopila jsem jak to myslíš? Že peníze na tvoji pozici asi nejsou???
A oni v práci ví, že jsi těhotná?

• Citovat
  • Upravit
1294
5.9.11 14:40

No je to prace v projektu, kde byli penize na ruzne pozice naplanovane predem… A ta moje proste bude koncit v listopadu. :-)
A jiny zdroj penez se zatim zaridit nepodarilo.
Ale tak nejak bude, hlavne aby se embryjko drzelo a nepoustelo.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princessjane0900
5.9.11 14:47
Kleofasek píše:
Ale no tak! Co to je za řeči! S ničím se nesmiřuj. Je to pořád 50:50 Takže nemůžeš jistě vědět nic!
A můžeš třeba produkovat jinak hcg, tak ho tam stejně vidět nemusíš ani ten 8. den.
Já jsem ještě v jiné diskuzi, taky tady na emiminu. Povídám si tam s holkama, co byly na IVF. Jedna z nich měla o dva dny starší embryo, taky 72-hodin kultivace, ale byla na ET o 2 dny dřív. Navíc měla ty embrya čerstvé. Dělala si v sobotu test, den po mě. A skoro nic tam neviděla. Nakonec si udělala ještě dneska ráno a byla tam slabá čárka. A já už mám podle ní úplně silnou, i to jsem o dva dny od ní zpět. Takže jak říkám, každé tělo produkuje jinak. Jestli si chceš ty testy porovnat, mrkni na diskuzi „Moje prví IVF - čekání na // :-)

Ok dekuju moc Kleofášku juknu tam - jses moc hodna!! Ja vim je to hodne indovidualni ale u Tynky jsem mela 7 den rano // i kdyz slabsi ale byl a dle toho to proste budu porovnavat a odvijet no i kdyz je to blbost ja vim - a to byly cerstve a taky blastocysty mno ale fakt zalezi na hodne vecech neni to o tom jaky ebrio ma jakou kvalitu chytne se i obycejnej chudacek kdyz ma prostredi :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
5.9.11 14:59

Aha, tak to je blbé, to nemůžeš jít ani marodit, když to končí. Tak pokud se tam nenadřeš a baví tě to, tak vyčkej, nikomu nic neříkej a třeba ti nabídnou ještě něco jiného. S tou prací je to dneska na prd a bude hůř :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex