Čeká nás KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2186
2.9.11 13:55
arnaa píše:
Anavi píše:
Ty sa citis na dvojky ??? :pankac:
No predstavit si to moc nedovedu, ale to vlastne ani jedno dite…:-)
Kazdopadne v nasi situaci by byla drzost si vybirat jeste pocet… :D:D:D Nejak bychom to zvladli, byli bychom hluboce vdecni za jedno i za dve. :-)

jo taky to tak beru, že by to byla ještě drzost si vymýšlet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
2.9.11 13:55

Ivanko, děkuju :-)
my jsme to s Arnou rozjeli, tak teď se jenom připojit :wink: Ale je zajímavé, že to pobolívání podbřišku je opravdu podobné tomu menstruačnímu.
A holky, nemůže mi teď ublížit ten estrimax a prednison a anopyrin, když jsem těhotná? Mě to jenom napadlo, že se vás třeba zeptám. Kdyby jste náhodou věděli. Ale doktor mi nic neříkal, že bych to měla vysadit, tak snad ne. A strašně mě pálí žáha, to je tak krásné pálení :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
2186
2.9.11 13:57
Kleofasek píše:
Ivanko, děkuju :-)
my jsme to s Arnou rozjeli, tak teď se jenom připojit :wink: Ale je zajímavé, že to pobolívání podbřišku je opravdu podobné tomu menstruačnímu.
A holky, nemůže mi teď ublížit ten estrimax a prednison a anopyrin, když jsem těhotná? Mě to jenom napadlo, že se vás třeba zeptám. Kdyby jste náhodou věděli. Ale doktor mi nic neříkal, že bych to měla vysadit, tak snad ne. A strašně mě pálí žáha, to je tak krásné pálení :dance: :dance: :dance:

určo neuškodí, doktoři ví co dělají…
anopyrin a prednison se berou i po potvrzení těhotěnství, asi do 8. týdne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
2.9.11 17:16

Evi, díky. A kdy jdeš na zahájení? Nebo už jsi začala? Já jsem skleróza, jak jsem pořád myslela na to, jestli to dopadne dobře, tam mi fůra věcí vypadla :nevim: :-(
A jak se má naše princezna? :-)

• Citovat
  • Upravit
7907
2.9.11 18:02

Keofásku gratuluji moooc.Vlila si mi naději že mi ten KET vyjde.Dnes jsem začala brát léky.Kolikátý Dc jsi šla prosím na transfer?Zatím jsem v klidu,ale vím že nervozita se již brzo dostaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
2.9.11 18:33

Peťo, šla jsem 17. DC na KET. A ty jdeš kdy?

• Citovat
  • Upravit
Twitter
2.9.11 18:36

A děkuju za gratulaci :-) Ráda vám všem vryju naději, že KET je náhodou taky úspěšný :-)
Já si myslím, že to tělo je odpočaté od OPU a stimulky a tím je líp připravené na přijetí miminka. Ale to je jen můj názor. Já jsem byla po OPU teda úplně hotová, bolavá..

• Citovat
  • Upravit
2186
2.9.11 19:17
Kleofasek píše:
A děkuju za gratulaci :-) Ráda vám všem vryju naději, že KET je náhodou taky úspěšný :-)
Já si myslím, že to tělo je odpočaté od OPU a stimulky a tím je líp připravené na přijetí miminka. Ale to je jen můj názor. Já jsem byla po OPU teda úplně hotová, bolavá..

já jdu na utz v pondělí - 12. den užívání estrimaxu a na ket to vypadá o týden později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
2.9.11 19:29

Jo, my jsme si to vlastě psali, že jdeš 5. 9. na kontrolu a já jdu 7. 9.
Tak to už se ti taky blíží :-) Nevíš, za jak dlouho se pak posílá na první ultrazvuk?

• Citovat
  • Upravit
7907
2.9.11 19:32
Kleofasek píše:
Peťo, šla jsem 17. DC na KET. A ty jdeš kdy?

Myslíš mně?Je tu ještě jedna Petra :-) Já jsem dnes 2 dc a beru prednison a estrofem.Pak mně čeká injekce název si nepamatuji.Příští týden v pátek jdu na UTZ a to už mi snad řeknou kdy to bude.Tiše Ti závidím,ale upřímně blahopřeji..Kéž bych našla // na testíku i já.A nejen já ale i holky.Já byla po tom nevydařeném IVF totálně mimo a dala jsem si rok pauzu.Už jsem zas ok a jdem pro ty sněhuláky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
2.9.11 19:54

Peťo, myslela jsem Evičku, ale to nevadí :-D
Taky se ti to už blíží :wink:
Já jsem byla z prvního nevydařeného pokusu taky hodně nešťastná, ale drželo mě právě to, že jsme měli zmražené ještě dva bojovníčky. A byli to šikulkové, když už přežili zmražení a rozmražení, museli přece ustát i stěhování k mamince :-)
A ty už nějaké děti máš?

• Citovat
  • Upravit
7907
2.9.11 19:58
Kleofasek píše:
Peťo, myslela jsem Evičku, ale to nevadí :-D
Taky se ti to už blíží :wink:
Já jsem byla z prvního nevydařeného pokusu taky hodně nešťastná, ale drželo mě právě to, že jsme měli zmražené ještě dva bojovníčky. A byli to šikulkové, když už přežili zmražení a rozmražení, museli přece ustát i stěhování k mamince :-)
A ty už nějaké děti máš?

Ano mám,dvě Kluk 12 let a holka 5 let.Blíží se to ..promin že vám skáču do diskuze :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
2.9.11 20:01

Vždyť od toho ta diskuze je, aby se diskutovalo :-D
Tohle bude moje první těhu, pokud nepočítám mimoděložní.
A je to pro mě úžasný pocit. Moc vám to přeju holky!

• Citovat
  • Upravit
7907
2.9.11 20:07
Kleofasek píše:
Vždyť od toho ta diskuze je, aby se diskutovalo :-D
Tohle bude moje první těhu, pokud nepočítám mimoděložní.
A je to pro mě úžasný pocit. Moc vám to přeju holky!

jsi hodná děkuji.Moje první otěhotnění ..Jsem ani nevěděla jak a byla jsem ,Pak když jsem chtěla tak nic.Bylo první IVF a nic.Ani mražáčci vše šlo krom dvou embryek do háje.Zradilo mně to.Rozpadlo se manželství .Až v loni s mým přítelem jsem do toho šla po 2 .Zase neuspěch.ale tentokrát máme 6 sněhuláčků.Tak tiše doufám a ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
2.9.11 20:12
Kleofasek píše:
Jo, my jsme si to vlastě psali, že jdeš 5. 9. na kontrolu a já jdu 7. 9.
Tak to už se ti taky blíží :-) Nevíš, za jak dlouho se pak posílá na první ultrazvuk?

na další utz po tom 1.potvrzovacím? po týdnu a pak zase ještě asi 1× za týden, resp. dokud nebude pořádně srdíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí