Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
arnaa píše:Anavi píše:No predstavit si to moc nedovedu, ale to vlastne ani jedno dite…:-)
Ty sa citis na dvojky ???
Kazdopadne v nasi situaci by byla drzost si vybirat jeste pocet…Nejak bychom to zvladli, byli bychom hluboce vdecni za jedno i za dve.
jo taky to tak beru, že by to byla ještě drzost si vymýšlet
Ivanko, děkuju ![]()
my jsme to s Arnou rozjeli, tak teď se jenom připojit
Ale je zajímavé, že to pobolívání podbřišku je opravdu podobné tomu menstruačnímu.
A holky, nemůže mi teď ublížit ten estrimax a prednison a anopyrin, když jsem těhotná? Mě to jenom napadlo, že se vás třeba zeptám. Kdyby jste náhodou věděli. Ale doktor mi nic neříkal, že bych to měla vysadit, tak snad ne. A strašně mě pálí žáha, to je tak krásné pálení
![]()
Kleofasek píše:
Ivanko, děkuju
my jsme to s Arnou rozjeli, tak teď se jenom připojitAle je zajímavé, že to pobolívání podbřišku je opravdu podobné tomu menstruačnímu.
A holky, nemůže mi teď ublížit ten estrimax a prednison a anopyrin, když jsem těhotná? Mě to jenom napadlo, že se vás třeba zeptám. Kdyby jste náhodou věděli. Ale doktor mi nic neříkal, že bych to měla vysadit, tak snad ne. A strašně mě pálí žáha, to je tak krásné pálení![]()
![]()
určo neuškodí, doktoři ví co dělají…
anopyrin a prednison se berou i po potvrzení těhotěnství, asi do 8. týdne
Evi, díky. A kdy jdeš na zahájení? Nebo už jsi začala? Já jsem skleróza, jak jsem pořád myslela na to, jestli to dopadne dobře, tam mi fůra věcí vypadla
![]()
A jak se má naše princezna? ![]()
Keofásku gratuluji moooc.Vlila si mi naději že mi ten KET vyjde.Dnes jsem začala brát léky.Kolikátý Dc jsi šla prosím na transfer?Zatím jsem v klidu,ale vím že nervozita se již brzo dostaví.
A děkuju za gratulaci
Ráda vám všem vryju naději, že KET je náhodou taky úspěšný ![]()
Já si myslím, že to tělo je odpočaté od OPU a stimulky a tím je líp připravené na přijetí miminka. Ale to je jen můj názor. Já jsem byla po OPU teda úplně hotová, bolavá..
Kleofasek píše:
A děkuju za gratulaciRáda vám všem vryju naději, že KET je náhodou taky úspěšný
Já si myslím, že to tělo je odpočaté od OPU a stimulky a tím je líp připravené na přijetí miminka. Ale to je jen můj názor. Já jsem byla po OPU teda úplně hotová, bolavá..
já jdu na utz v pondělí - 12. den užívání estrimaxu a na ket to vypadá o týden později
Jo, my jsme si to vlastě psali, že jdeš 5. 9. na kontrolu a já jdu 7. 9.
Tak to už se ti taky blíží
Nevíš, za jak dlouho se pak posílá na první ultrazvuk?
Kleofasek píše:
Peťo, šla jsem 17. DC na KET. A ty jdeš kdy?
Myslíš mně?Je tu ještě jedna Petra
Já jsem dnes 2 dc a beru prednison a estrofem.Pak mně čeká injekce název si nepamatuji.Příští týden v pátek jdu na UTZ a to už mi snad řeknou kdy to bude.Tiše Ti závidím,ale upřímně blahopřeji..Kéž bych našla // na testíku i já.A nejen já ale i holky.Já byla po tom nevydařeném IVF totálně mimo a dala jsem si rok pauzu.Už jsem zas ok a jdem pro ty sněhuláky.
Peťo, myslela jsem Evičku, ale to nevadí ![]()
Taky se ti to už blíží ![]()
Já jsem byla z prvního nevydařeného pokusu taky hodně nešťastná, ale drželo mě právě to, že jsme měli zmražené ještě dva bojovníčky. A byli to šikulkové, když už přežili zmražení a rozmražení, museli přece ustát i stěhování k mamince ![]()
A ty už nějaké děti máš?
Kleofasek píše:
Peťo, myslela jsem Evičku, ale to nevadí
Taky se ti to už blíží
Já jsem byla z prvního nevydařeného pokusu taky hodně nešťastná, ale drželo mě právě to, že jsme měli zmražené ještě dva bojovníčky. A byli to šikulkové, když už přežili zmražení a rozmražení, museli přece ustát i stěhování k mamince
A ty už nějaké děti máš?
Ano mám,dvě Kluk 12 let a holka 5 let.Blíží se to ..promin že vám skáču do diskuze ![]()
Vždyť od toho ta diskuze je, aby se diskutovalo ![]()
Tohle bude moje první těhu, pokud nepočítám mimoděložní.
A je to pro mě úžasný pocit. Moc vám to přeju holky!
Kleofasek píše:
Vždyť od toho ta diskuze je, aby se diskutovalo
Tohle bude moje první těhu, pokud nepočítám mimoděložní.
A je to pro mě úžasný pocit. Moc vám to přeju holky!
jsi hodná děkuji.Moje první otěhotnění ..Jsem ani nevěděla jak a byla jsem ,Pak když jsem chtěla tak nic.Bylo první IVF a nic.Ani mražáčci vše šlo krom dvou embryek do háje.Zradilo mně to.Rozpadlo se manželství .Až v loni s mým přítelem jsem do toho šla po 2 .Zase neuspěch.ale tentokrát máme 6 sněhuláčků.Tak tiše doufám a ním.
Kleofasek píše:
Jo, my jsme si to vlastě psali, že jdeš 5. 9. na kontrolu a já jdu 7. 9.
Tak to už se ti taky blížíNevíš, za jak dlouho se pak posílá na první ultrazvuk?
na další utz po tom 1.potvrzovacím? po týdnu a pak zase ještě asi 1× za týden, resp. dokud nebude pořádně srdíčko