Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Byly jsme v Jizerských horách
http://www.fania.cz/…penzion.html
počasí super,výlety parádní… A tobě gratuluju
![]()
iaroska píše:iaroska píše:…koukám, že jsi z ČB, takže určitě chodíš do ARTu, ne?? já tam jezdím také, jsem z Vyššího Broduprincessjane0900 píše:ahojky princess, děkuji za uvítání
iaroško no určitě jasně že jo nen pojď k nám![]()
Vůbec Nz
jj spadám pod Art taktéž njn ono je to tu jedinný mno
ale jsem tam moooc spokojená. Vyšák známe jasná věc ![]()
ahoj holky, mě vám tak dneska bolí břicho.. jako bych to měla každou chvilkou dostat.. a to jsem dneska 22DC.. fakt to už je na palici..
Kleo, já jsem tak strašně šťastná, že tam je ta dálnice.. už tu musel někdo tu smůlu přeprat…
![]()
Janule, jmenuješ se tak, že jo?
Teď jsem si přečetla tvoji přezdívku pozpátku ![]()
Já jsem taky ráda, že tam byly dvě čárečky
Zítra ráno si udělám ještě jeden test, jestli sílí. Asi budu trošku nervózní zas
Protože je mi až moc dobře, (kromě pobolívání hlavy, kloubů a pálení žáhy
), že se ani těhotně necítím ![]()
Doufám, že se mrně drží zuby nehty ![]()
A proč jsem to tady prolomila? V poslední době se tu nedařilo?
Kleofasek.....nene nedařilo…
a tys to prolomila a ted to pojede ![]()
Já ne, to Arna
Takže už to jede ![]()
Protože já jsem byla hned po ní
A teď je na řadě kdo? Princezna?
Kleofasek píše:
Já ne, to ArnaTakže už to jede
Protože já jsem byla hned po níA teď je na řadě kdo? Princezna?
jj ja budu testovat až v úterý ale nevim nevim
mám takový smíšený pocity pač mi vůbec nic neni jen mám citlivý prsa nic víc ![]()
Kleofasek píše:
Já ne, to ArnaTakže už to jede
Protože já jsem byla hned po níA teď je na řadě kdo? Princezna?
je dobře, že se to tu začíná prolamovat jen tak dál ![]()
Princezno jenom klid
Sama jsi mě tenkrát utěšovala, že se nemůžu dívat na to, kdo má jaké příznaky
Takže nic na sobě nehledej!
Určitě to bude v pořádku ![]()
Kolotoč už je roztočený, takže dámy, nasedat ![]()
V úterý budu jedno OKO ![]()
Kleofasek píše:
Princezno jenom klidSama jsi mě tenkrát utěšovala, že se nemůžu dívat na to, kdo má jaké příznaky
![]()
Určitě to bude v pořádku
Kolotoč už je roztočený, takže dámy, nasedat
V úterý budu jedno OKO
NO ja vim ono vzdycky je jednodussi utesit nekoho nez to hledat na sobe a rikat ze klííííd mno Kleofášku
kazdopadne jsem zvedava az pujde sna UTZ kolik bublinek se chytlo
hlavne at je vse ok a jak ma byt!BUdu moc drzet palecky ![]()
Princezno, já vím jak se cítíš. Já jsem si těma nervama procházela pár dní zpátky
A nikdo mě neutěšil, stejně jsem pořád fňukala. Ta obava z neúspěchu je hrozná. Budu ti moc držet palečky ![]()
Zítra budu ještě jednou testovat, jestli to sílí. Ať jsem zase v klidu. Ale dle svých příznaků, co mám od začátku, je to snad OK ![]()
A zítra je pondělí a všechny děcka už valí do školy
Uteče to jak voda a za chvíli tam budeme vypravovat ty svoje ![]()
iaroska píše:
ahoj holky…můžu se k vám přidat?. mám za sebou nepodařený ET a ve středu mě čeká 1. KET …
Jen se přidej a hodně štěstíčka
princessjane0900 píše:Kleofasek píše:NO ja vim ono vzdycky je jednodussi utesit nekoho nez to hledat na sobe a rikat ze klííííd mno Kleofášku
Princezno jenom klidSama jsi mě tenkrát utěšovala, že se nemůžu dívat na to, kdo má jaké příznaky
![]()
Určitě to bude v pořádku
V úterý budu jedno OKOkazdopadne jsem zvedava az pujde sna UTZ kolik bublinek se chytlo
hlavne at je vse ok a jak ma byt!BUdu moc drzet palecky
Ahojky..jak se vede?
denisa 76 píše:princessjane0900 píše:Ahojky..jak se vede?Kleofasek píše:NO ja vim ono vzdycky je jednodussi utesit nekoho nez to hledat na sobe a rikat ze klííííd mno Kleofášku
![]()
Určitě to bude v pořádku
V úterý budu jedno OKOkazdopadne jsem zvedava az pujde sna UTZ kolik bublinek se chytlo
hlavne at je vse ok a jak ma byt!BUdu moc drzet palecky
u holek asi fajn a parádně a u mě začíná nastupocat pomalu ale jistě strach z testovací mánie
![]()
Kleooo
jo jo, mé jméno je tu pozpátku
![]()
holky, já mám pořád takový ani ne deprese, ale jak jde kolem těhule nebo maminka s miminkem, tak mám co dělat abych nebrečela na veřejnosti.. tak moc toužím po miminku.. moc.. ale musím se nějak smířit s faktem, že teď to nevyšlo, že to může jít samo.. i když moc v to nevěřím.. navíc je H. pořád bez břanku.. hrozně si to vyčítá…
ale tak chci si koupit ten Femigard či jak se to jmenuje, to může i chlap, tak to zkusíme.. taky chci k tomu léčiteli.. vyzkoušíme všechno… jen teda nevím kdy… teď se mi do toho nechce…
Denisko, tebe jsem tu neviděla dlooouho…
![]()
jak u vás??