Čeká nás KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65389
4.9.11 13:03

Byly jsme v Jizerských horách
http://www.fania.cz/…penzion.html
počasí super,výlety parádní… A tobě gratuluju
:kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princessjane0900
4.9.11 13:10
iaroska píše:
iaroska píše:
princessjane0900 píše:
iaroško no určitě jasně že jo nen pojď k nám :potlesk: :pankac:
ahojky princess, děkuji za uvítání :-D
…koukám, že jsi z ČB, takže určitě chodíš do ARTu, ne?? já tam jezdím také, jsem z Vyššího Brodu :-D

Vůbec Nz :pankac: jj spadám pod Art taktéž njn ono je to tu jedinný mno :nevim: ale jsem tam moooc spokojená. Vyšák známe jasná věc :dance:

• Citovat
  • Upravit
5179
4.9.11 14:45

ahoj holky, mě vám tak dneska bolí břicho.. jako bych to měla každou chvilkou dostat.. a to jsem dneska 22DC.. fakt to už je na palici..

Kleo, já jsem tak strašně šťastná, že tam je ta dálnice.. už tu musel někdo tu smůlu přeprat… :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
4.9.11 15:01

Janule, jmenuješ se tak, že jo? :-) Teď jsem si přečetla tvoji přezdívku pozpátku :wink:
Já jsem taky ráda, že tam byly dvě čárečky :dance: Zítra ráno si udělám ještě jeden test, jestli sílí. Asi budu trošku nervózní zas :zed: Protože je mi až moc dobře, (kromě pobolívání hlavy, kloubů a pálení žáhy :mrgreen: ), že se ani těhotně necítím :nevim:
Doufám, že se mrně drží zuby nehty :-)
A proč jsem to tady prolomila? V poslední době se tu nedařilo?

• Citovat
  • Upravit
65389
4.9.11 15:06

Kleofasek.....nene nedařilo…
a tys to prolomila a ted to pojede :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
4.9.11 15:32

Já ne, to Arna :palec: Takže už to jede :dance:
Protože já jsem byla hned po ní :pankac: A teď je na řadě kdo? Princezna?

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
4.9.11 16:03
Kleofasek píše:

jj ja budu testovat až v úterý ale nevim nevim :think: mám takový smíšený pocity pač mi vůbec nic neni jen mám citlivý prsa nic víc :nevim:

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
4.9.11 16:04
Kleofasek píše:

je dobře, že se to tu začíná prolamovat jen tak dál :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
4.9.11 16:09

Princezno jenom klid :wink: Sama jsi mě tenkrát utěšovala, že se nemůžu dívat na to, kdo má jaké příznaky :-D :wink: Takže nic na sobě nehledej! :cert: Určitě to bude v pořádku :wink:
Kolotoč už je roztočený, takže dámy, nasedat :pankac:
V úterý budu jedno OKO 8-o

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
4.9.11 17:58
Kleofasek píše:
Princezno jenom klid :wink: Sama jsi mě tenkrát utěšovala, že se nemůžu dívat na to, kdo má jaké příznaky :-D :wink: Takže nic na sobě nehledej! :cert: Určitě to bude v pořádku :wink:
V úterý budu jedno OKO 8-o

NO ja vim ono vzdycky je jednodussi utesit nekoho nez to hledat na sobe a rikat ze klííííd mno Kleofášku :nevim: kazdopadne jsem zvedava az pujde sna UTZ kolik bublinek se chytlo :huban: hlavne at je vse ok a jak ma byt!BUdu moc drzet palecky :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
4.9.11 18:15

Princezno, já vím jak se cítíš. Já jsem si těma nervama procházela pár dní zpátky :-( A nikdo mě neutěšil, stejně jsem pořád fňukala. Ta obava z neúspěchu je hrozná. Budu ti moc držet palečky :wink:
Zítra budu ještě jednou testovat, jestli to sílí. Ať jsem zase v klidu. Ale dle svých příznaků, co mám od začátku, je to snad OK :-)
A zítra je pondělí a všechny děcka už valí do školy :-D Uteče to jak voda a za chvíli tam budeme vypravovat ty svoje :-D

• Citovat
  • Upravit
33916
4.9.11 18:18
iaroska píše:
ahoj holky…můžu se k vám přidat? :-D . mám za sebou nepodařený ET a ve středu mě čeká 1. KET …

Jen se přidej a hodně štěstíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
4.9.11 18:20
princessjane0900 píše:
Kleofasek píše:
NO ja vim ono vzdycky je jednodussi utesit nekoho nez to hledat na sobe a rikat ze klííííd mno Kleofášku :nevim: kazdopadne jsem zvedava az pujde sna UTZ kolik bublinek se chytlo :huban: hlavne at je vse ok a jak ma byt!BUdu moc drzet palecky :potlesk:

Ahojky..jak se vede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princessjane0900
4.9.11 19:23
denisa 76 píše:
princessjane0900 píše:
Kleofasek píše:
NO ja vim ono vzdycky je jednodussi utesit nekoho nez to hledat na sobe a rikat ze klííííd mno Kleofášku :nevim: kazdopadne jsem zvedava az pujde sna UTZ kolik bublinek se chytlo :huban: hlavne at je vse ok a jak ma byt!BUdu moc drzet palecky :potlesk:
Ahojky..jak se vede?

u holek asi fajn a parádně a u mě začíná nastupocat pomalu ale jistě strach z testovací mánie :poblion: :cert: :think:

• Citovat
  • Upravit
5179
4.9.11 21:17

Kleooo :palec: :palec: :potlesk: :potlesk: jo jo, mé jméno je tu pozpátku :lol: :lol:

holky, já mám pořád takový ani ne deprese, ale jak jde kolem těhule nebo maminka s miminkem, tak mám co dělat abych nebrečela na veřejnosti.. tak moc toužím po miminku.. moc.. ale musím se nějak smířit s faktem, že teď to nevyšlo, že to může jít samo.. i když moc v to nevěřím.. navíc je H. pořád bez břanku.. hrozně si to vyčítá…
ale tak chci si koupit ten Femigard či jak se to jmenuje, to může i chlap, tak to zkusíme.. taky chci k tomu léčiteli.. vyzkoušíme všechno… jen teda nevím kdy… teď se mi do toho nechce…

Denisko, tebe jsem tu neviděla dlooouho… :huban: :huban:
jak u vás??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí