Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
denisa 76 píše:princessjane0900 píše:Ty jsi z Budějek? No to je tedy fakt náhoda já chodím taky do Artu..byla jsem tam v pondělí na tom zákroku to jsme se skoro minuliPetra Z píše:Petí no jako tam byl i text a na konci čert a jako kde je text?
Princezno.....copak????,co ten smajlík????safra zůstal jen čert ..jsem psala reakci dala na konec čerta odeslala pak jsem připsala větu editaci no a zůstal mě tam jen čert ty vado zas lempluju asi ..chyba je na mé straně holky
Kdo je tady z jihu?já jsem taky z jihu,ale do ART nechodim..
Petra2829 píše:denisa 76 píše:Kdo je tady z jihu?já jsem taky z jihu,ale do ART nechodim..princessjane0900 píše:Ty jsi z Budějek? No to je tedy fakt náhoda já chodím taky do Artu..byla jsem tam v pondělí na tom zákroku to jsme se skoro minuliPetra Z píše:Petí no jako tam byl i text a na konci čert a jako kde je text?
Princezno.....copak????,co ten smajlík????safra zůstal jen čert ..jsem psala reakci dala na konec čerta odeslala pak jsem připsala větu editaci no a zůstal mě tam jen čert ty vado zas lempluju asi ..chyba je na mé straně holky
Já nejsem z jihu…manža je z jihu a jezdím do Artu
denisa 76 píše:Petra2829 píše:Já nejsem z jihu…manža je z jihu a jezdím do Artudenisa 76 píše:Kdo je tady z jihu?já jsem taky z jihu,ale do ART nechodim..princessjane0900 píše:Ty jsi z Budějek? No to je tedy fakt náhoda já chodím taky do Artu..byla jsem tam v pondělí na tom zákroku to jsme se skoro minuliPetra Z píše:Petí no jako tam byl i text a na konci čert a jako kde je text?
Aha já jsem od Tábora.Jezdim do Pronatalu do čb.
Petra2829 píše:denisa 76 píše:Aha já jsem od Tábora.Jezdim do Pronatalu do čb.Petra2829 píše:Já nejsem z jihu…manža je z jihu a jezdím do Artudenisa 76 píše:Kdo je tady z jihu?já jsem taky z jihu,ale do ART nechodim..princessjane0900 píše:Ty jsi z Budějek? No to je tedy fakt náhoda já chodím taky do Artu..byla jsem tam v pondělí na tom zákroku to jsme se skoro minuliPetra Z píše:Petí no jako tam byl i text a na konci čert a jako kde je text?
Manža je z Protivína..Mayera taky znám,ale nějak nemusím
je trochu zvláštní,ale beru ho v pohodě..Navíc tam pracuje muj gynekolog takže si mně hlídá i tady u nás…No uvidíme jak ted dopadnu.jsem napnutá jak kšandy,jetli ms zítra dorazí.
Petra2829 píše:
je trochu zvláštní,ale beru ho v pohodě..Navíc tam pracuje muj gynekolog takže si mně hlídá i tady u nás…No uvidíme jak ted dopadnu.jsem napnutá jak kšandy,jetli ms zítra dorazí.
No to je,ale každý máme jiný názor..já radši Špičku.Tak snad to dobře dopadne
denisa 76 píše:Petra2829 píše:No to je,ale každý máme jiný názor..já radši Špičku.Tak snad to dobře dopadne
Asi tak.Hlavně aby nám to klaplo a bude nám to jedno… ![]()
Petra2829 píše:denisa 76 píše:Asi tak.Hlavně aby nám to klaplo a bude nám to jedno…Petra2829 píše:No to je,ale každý máme jiný názor..já radši Špičku.Tak snad to dobře dopadne
To jo..tak jsem zvědavá ![]()
denisa 76 píše:Petra2829 píše:Manža je z Protivína..Mayera taky znám,ale nějak nemusímdenisa 76 píše:Aha já jsem od Tábora.Jezdim do Pronatalu do čb.Petra2829 píše:Já nejsem z jihu…manža je z jihu a jezdím do Artudenisa 76 píše:Kdo je tady z jihu?já jsem taky z jihu,ale do ART nechodim..princessjane0900 píše:Ty jsi z Budějek? No to je tedy fakt náhoda já chodím taky do Artu..byla jsem tam v pondělí na tom zákroku to jsme se skoro minuliPetra Z píše:Petí no jako tam byl i text a na konci čert a jako kde je text?
záhada vyřešena Denčo už rozumím ![]()
princessjane0900 píše:denisa 76 píše:záhada vyřešena Denčo už rozumímPetra2829 píše:Manža je z Protivína..Mayera taky znám,ale nějak nemusímdenisa 76 píše:Aha já jsem od Tábora.Jezdim do Pronatalu do čb.Petra2829 píše:Já nejsem z jihu…manža je z jihu a jezdím do Artudenisa 76 píše:Kdo je tady z jihu?já jsem taky z jihu,ale do ART nechodim..princessjane0900 píše:Ty jsi z Budějek? No to je tedy fakt náhoda já chodím taky do Artu..byla jsem tam v pondělí na tom zákroku to jsme se skoro minuliPetra Z píše:Petí no jako tam byl i text a na konci čert a jako kde je text?
už jsem Ti to vysvětlila ve správičce
Nooo a já jezdím do Podolí…
jinak jsem ze severu…kousek od české lípy.
Zítra jedeme pryč
http://www.fania.cz/…-strana.html
tak se těším ![]()
princessjane0900 píše:
JInak do Artu chodím i já holky když už jsme u toho
Se jako nevytahuj..hi hi
Dobrý večer ![]()
Holky mě tak pálí žáha, že je to neskutečné. Přitom na to vůbec netrpím. Zato teď trpím. Pila jsem mléko, jedla jogurt..už nevím, co dělat. Renie doma nemám ![]()
Nemáte nějakou radu?
denisa 76 píše:princessjane0900 píše:už jsem Ti to vysvětlila ve správičcedenisa 76 píše:záhada vyřešena Denčo už rozumímPetra2829 píše:Manža je z Protivína..Mayera taky znám,ale nějak nemusímdenisa 76 píše:Aha já jsem od Tábora.Jezdim do Pronatalu do čb.Petra2829 píše:Já nejsem z jihu…manža je z jihu a jezdím do Artudenisa 76 píše:Kdo je tady z jihu?já jsem taky z jihu,ale do ART nechodim..princessjane0900 píše:Ty jsi z Budějek? No to je tedy fakt náhoda já chodím taky do Artu..byla jsem tam v pondělí na tom zákroku to jsme se skoro minuliPetra Z píše:Petí no jako tam byl i text a na konci čert a jako kde je text?
jj už jsem taky odepísala ![]()