Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
princessjane0900 píše:denisa 76 píše:jj pesně tak vidím to stejně takže žádný chmury a nezmatkovat holky nebo rozhodíte i měprincessjane0900 píše:Tak to mě řekl doktor taky..že je to prostě nemožné,ale jsou případy kdy to holky dostanou a to není asi něco podle mě v pořádkuDíky moc za držení palečků holky
už hajám doma - jj Petí teď zvývá jen čekat
Kleofášku mě doky dneska říkal, že je téměř nemožný dostat ms poestrofemu a ultroši pač ten ultroš dodává potřebný živiny na uhnízdění a estrofem udržuje sliznici vysokou takže bych se vůbec nebála, že by to byla ms![]()
Noo to koukám, že jste tu všechny jedna velká apatyka dle toho co beremepanečku
No hustý vid? Ale bylo by dobré aby nám to už konečně pomohlo.Tak hezky odpočívej a držím co mám ![]()
denisa 76 píše:princessjane0900 píše:No hustý vid? Ale bylo by dobré aby nám to už konečně pomohlo.Tak hezky odpočívej a držím co mámdenisa 76 píše:jj pesně tak vidím to stejně takže žádný chmury a nezmatkovat holky nebo rozhodíte i měprincessjane0900 píše:Tak to mě řekl doktor taky..že je to prostě nemožné,ale jsou případy kdy to holky dostanou a to není asi něco podle mě v pořádkuDíky moc za držení palečků holky
Kleofášku mě doky dneska říkal, že je téměř nemožný dostat ms poestrofemu a ultroši pač ten ultroš dodává potřebný živiny na uhnízdění a estrofem udržuje sliznici vysokou takže bych se vůbec nebála, že by to byla ms![]()
Kuju
jj pro mimčo člověk udělá opravdu hodně takže tu držim všem co jen jde a těšim se na testovací mánii ![]()
princessjane0900 píše:denisa 76 píše:Kujuprincessjane0900 píše:No hustý vid? Ale bylo by dobré aby nám to už konečně pomohlo.Tak hezky odpočívej a držím co mámdenisa 76 píše:jj pesně tak vidím to stejně takže žádný chmury a nezmatkovat holky nebo rozhodíte i měprincessjane0900 píše:Tak to mě řekl doktor taky..že je to prostě nemožné,ale jsou případy kdy to holky dostanou a to není asi něco podle mě v pořádkuDíky moc za držení palečků holky
jj pro mimčo člověk udělá opravdu hodně takže tu držim všem co jen jde a těšim se na testovací mánii
No já u sebe nevím…já se asi nebudu testovat..budu brát furt léky..no mám bždycky z toho testu takovou hrůzu a když tam vidím / tak jdu do mdlob.No nevím co si ted počnu ale vím,že testovat se musím chjo…když tak si tam tu druhou / asi už domaluju hi hi
denisa 76 píše:princessjane0900 píše:No já u sebe nevím…já se asi nebudu testovat..budu brát furt léky..no mám bždycky z toho testu takovou hrůzu a když tam vidím / tak jdu do mdlob.No nevím co si ted počnu ale vím,že testovat se musím chjo…když tak si tam tu druhou / asi už domaluju hi hidenisa 76 píše:Kujuprincessjane0900 píše:No hustý vid? Ale bylo by dobré aby nám to už konečně pomohlo.Tak hezky odpočívej a držím co mámdenisa 76 píše:jj pesně tak vidím to stejně takže žádný chmury a nezmatkovat holky nebo rozhodíte i měprincessjane0900 píše:Tak to mě řekl doktor taky..že je to prostě nemožné,ale jsou případy kdy to holky dostanou a to není asi něco podle mě v pořádkuDíky moc za držení palečků holky
jj pro mimčo člověk udělá opravdu hodně takže tu držim všem co jen jde a těšim se na testovací mánii
testování tě tak jako tak nemine bohužel
jde jen o to jak dlouho to vydržíš
já se ho taky bojim a moc ale teď už nic nezměním ani neovlivním někde tam nahoře už je to dané
takže prostě si počkám na ortel ![]()
princessjane0900 píše:denisa 76 píše:testování tě tak jako tak nemine bohuželprincessjane0900 píše:No já u sebe nevím…já se asi nebudu testovat..budu brát furt léky..no mám bždycky z toho testu takovou hrůzu a když tam vidím / tak jdu do mdlob.No nevím co si ted počnu ale vím,že testovat se musím chjo…když tak si tam tu druhou / asi už domaluju hi hidenisa 76 píše:Kujuprincessjane0900 píše:No hustý vid? Ale bylo by dobré aby nám to už konečně pomohlo.Tak hezky odpočívej a držím co mámdenisa 76 píše:jj pesně tak vidím to stejně takže žádný chmury a nezmatkovat holky nebo rozhodíte i měprincessjane0900 píše:Tak to mě řekl doktor taky..že je to prostě nemožné,ale jsou případy kdy to holky dostanou a to není asi něco podle mě v pořádkuDíky moc za držení palečků holky
jde jen o to jak dlouho to vydržíš
já se ho taky bojim a moc ale teď už nic nezměním ani neovlivním někde tam nahoře už je to dané
takže prostě si počkám na ortel
Já si dělám test ten 10den..když jsem byla těhu tak jsem tenhle den měla dvě // jak brno no a pak to zopakuju ten 12 den a to je už u mě jistota.Vím,že mě to nemine,ale je radši to vydržet těch 12dní aby člověk nebyl zklamanej a pak si dělal test každou hodinu ačekal na zázrak
Kleofasek píše:Holky, chtěla bych se vás tady zeptat. Beru estrimax.
Drží tyto léky menstruaci nebo ji můžu normálně dostat? Já mám totiž takový choulostivý problém.. Ale jsme tady samé ženské.. Byla jsem na WC a jak jsem silnějc zatlačila, tak jsem pak měla na papíru trochu krve, jenom světlunkou a trochu. Bojím se, že to může byt už MS, jsem 23. DC Ale vůbec nemám bolení na měsíčky, nic. Když jindy čekám MS, tak mám křeče
Kleofasku - me jeste napadlo, ze u utrogestanu se myslim jako vedlejsi ucinek pri predavkovani objevuje intermenstruační krvácení… Tak jsem si říkala, jestli to třeba není z té vysoké dávky?
Ale to je jen teorie.
Drzim palce, aby to bylo z toho, jak se drobci zakusuji. ![]()
Kleofasek píše:Holky, chtěla bych se vás tady zeptat. Beru estrimax.
Drží tyto léky menstruaci nebo ji můžu normálně dostat? Já mám totiž takový choulostivý problém.. Ale jsme tady samé ženské.. Byla jsem na WC a jak jsem silnějc zatlačila, tak jsem pak měla na papíru trochu krve, jenom světlunkou a trochu. Bojím se, že to může byt už MS, jsem 23. DC Ale vůbec nemám bolení na měsíčky, nic. Když jindy čekám MS, tak mám křeče
Kleofasku - me jeste napadlo, ze u utrogestanu se myslim jako vedlejsi ucinek pri predavkovani objevuje intermenstruační krvácení… Tak jsem si říkala, jestli to třeba není z té vysoké dávky?
Ale to je jen teorie.
Drzim palce, aby to bylo z toho, jak se drobci zakusuji. ![]()
Ahojte,
tak ja mam so spinenim a krvacanim len negativnu skusenost…,ale aspon vzdy viem na com som.....
Elunaj: je mi o luto, chlapi su niekedy naozaj ako mimozemstania, snad ta pochopi a budete zasa bojovat spolu ![]()
Denis: som rada,ze je vsetko ok!!!!!
Arnaa: ty si hned zmizla, a ja tu cakam a drzim ![]()
Princess: trosilinku ,v dobrom, zavidim, ze mas KET uz za sebou,aj tie nervy ci sa rozmrazia embryja… ![]()
Peta:tak mame rovnake pocity,mam kamosku,co ma ten isty termin porodu ako sa narodila nasa Miska a tiez na nu stale myslim a spominam,ake to bolo ![]()
Poradte:
preco som dostala MS cez utrogestan po poslednych dvoch IVF ,hoci pred malou som NIKDY MS cez utrogestan nedostala, zmenilo sa v mojom tele nieco? Chcem sa to opytat aj Dr. ,ale ak mate nejake nazory,budem za ne rada ![]()
Anavi píše:
Poradte:
preco som dostala MS cez utrogestan po poslednych dvoch IVF ,hoci pred malou som NIKDY MS cez utrogestan nedostala, zmenilo sa v mojom tele nieco? Chcem sa to opytat aj Dr. ,ale ak mate nejake nazory,budem za ne rada
To je jednoduché..jestliže dostaneš ms přes utrogestan tak máš hodně nízkou hladinu progesteronu
Kleofasek:
citala som velmi vela pribehov aj z emimina ,kedy zena krvacala a dost a bola tehotna ![]()
Takze nestracaj nadej a ver im!!!!!
Denis, dakujem za odpoved,a predtym som nemala? Da sa s tym nieco urobit? Brala som utrogestna 2-2-2…
a moze byt ta nizka hladina progesteronu pricinou,ze sa embryja neuchytili?
Anavi píše:
Denis, dakujem za odpoved,a predtym som nemala? Da sa s tym nieco urobit? Brala som utrogestna 2-2-2…
No já si nechala během ketu nabírat ob den krev a snažila se to dohonit progesteronem protože ten je moc důležitý aby se mimiča zavrtala..no před ketem budu pro jistotu brát utrouš 2-2-4 a po ketu mě budou píchat agolutin a nebo budu brát utrogestan pořád 2-2-4 nebo 2-2-2-2 po 6ti hodinách a nebo 3-2-3 to se ještě musím poradit.Jinak já jsem měla nmol/l 57,8 a při umělku je dobré mít tak 78-80..no ale není to asi rozhodující..znám holčinu co měla něco přes 100 a taky nic.Já to rozhodně nepodcením a budu didávat malinko víc aby mimí mělo krásnou peřinu pro jistotu
Anavi píše:
a moze byt ta nizka hladina progesteronu pricinou,ze sa embryja neuchytili?
To je přesné-ten progesteron je moc důležitej..znám holky co píchají Agolutin i týden před umělkem.Tak se zkus pozeptat lékaře.Samozřejmě,že to nemusí být hlavní důvod,ale u mě to bylo..tedy měla jsem šanci 75% neměla jsem tu hladinu nejhorší,ale ani nejlepší