Čeká nás KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Twitter
30.8.11 14:53

Ascorutin mám doma, akorát nevím, jestli si můžu vzít celou tabletu. Snědla jsem jen půlku. Můžu si vzít i tu druhou? Nebo rači ne? A neva, že s tím dohromady beru i anopyrin?

• Citovat
  • Upravit
33916
30.8.11 14:54
Kleofasek píše:
Utrogestan 6+2 na noc a estrimax 3× denně.
Já už jsem zas úplně čistá. Právě bych měla cítit i nějaké bolení, když bych to měla dostat a nic. Navíc 23. den se mě zdá i na příchod moc brzy. Tak ještě uvidím. Určitě léky brát nepřestanu, to jedině, pokud bych to opravdu dostala. Teď jsem měla jen narůžovělý papír, ale stejně se bojím :-(

To jsou dávky docela silné tak by ms nemusela dorazit.No tak to je fajn a je to jak říkám a bobek se zahnizduje.Tak hezky odpočívej a držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.8.11 14:56
Kleofasek píše:
Ascorutin mám doma, akorát nevím, jestli si můžu vzít celou tabletu. Snědla jsem jen půlku. Můžu si vzít i tu druhou? Nebo rači ne? A neva, že s tím dohromady beru i anopyrin?

Anopyrin ber pořád ten je dobrej a acsorutin jsem měla asi 2-2-2 a nebo ještě víc nepamatuju si to,ale podle mého dávkování se nemusíš bát a Anopyrin jsem brala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
30.8.11 15:02

Děkuju Deni, kéž bys měla pravdu. Ale pořád neříkám hop, dokud nepřeskočím :roll:
Uvidíme, co se bude dít v nejbližších dnech. Dám sem určitě vědět.

• Citovat
  • Upravit
33916
30.8.11 15:18
Kleofasek píše:
Děkuju Deni, kéž bys měla pravdu. Ale pořád neříkám hop, dokud nepřeskočím :roll:
Uvidíme, co se bude dít v nejbližších dnech. Dám sem určitě vědět.

No nemáš zač…jenom říkám to co jsem si sama prožila a někdy ty rady člověk předá rád dál :hug: no uvidíme tady je těžko prostě radit.Jsou to jenom dvě věci a víš co tím myslím.Já to beru podle sebe..jakmile špiním celý den tak vím,že je konec a mrcha se rozjede už se za tu dobu znám a nikdy jsem se nespletla.Tak pokud už je to dobrý tak by to mohlo být i dál no né?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princessjane0900
30.8.11 15:25

:potlesk: Díky moc za držení palečků holky :pankac: už hajám doma - jj Petí teď zvývá jen čekat
Kleofášku mě doky dneska říkal, že je téměř nemožný dostat ms poestrofemu a ultroši pač ten ultroš dodává potřebný živiny na uhnízdění a estrofem udržuje sliznici vysokou takže bych se vůbec nebála, že by to byla ms :cert:

• Citovat
  • Upravit
2186
30.8.11 15:26

princess držím palce moc

kleofasek snad to bude jen planý poplach :-( :hug:

a co arnaa, snad čárka konečně sílí, nebo dál netestuje…? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princessjane0900
30.8.11 15:27

taky beru ultorš 3× 2 denně a 3×1 estrofem do toho prednisom jeden ráno a pak listovku :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
30.8.11 15:27
evatk1 píše:
princess držím palce moc

kleofasek snad to bude jen planý poplach :-( :hug:

a co arnaa, snad čárka konečně sílí, nebo dál netestuje…? :nevim:

Taky moc díkes Evi :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
33916
30.8.11 15:28
princessjane0900 píše: :potlesk: Díky moc za držení palečků holky :pankac: už hajám doma - jj Petí teď zvývá jen čekat
Kleofášku mě doky dneska říkal, že je téměř nemožný dostat ms poestrofemu a ultroši pač ten ultroš dodává potřebný živiny na uhnízdění a estrofem udržuje sliznici vysokou takže bych se vůbec nebála, že by to byla ms :cert:

Tak to mě řekl doktor taky..že je to prostě nemožné,ale jsou případy kdy to holky dostanou a to není asi něco podle mě v pořádku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.8.11 15:31
princessjane0900 píše:
taky beru ultorš 3× 2 denně a 3×1 estrofem do toho prednisom jeden ráno a pak listovku :pocitac:

Tak to máme skoro stejnou lékovou farmu…já si jenom už pro jistotu před ket dávám utrouš 2-2-4 a po ket automaticky si fouknu ob den Agolutin.A prednison kombinuju s Anopyrinem a ještě si dám Magnosovl ten je taky výbornej..no když to tak počítám tak denně mě to hodí 15 pilulí..to játra asi radují :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
30.8.11 15:37

Princezno děkuju, snad ji nedostanu. Já už na papíru nic nemám, chodím se kontrolovat. Já asi kvůli tomu přestanu chodit úplně na velkou, abych netlačila :cry:
Každopádně do soboty budu mít krušné dny :-(
Vzala jsem si jednu tabletu toho ascorutinu, tak uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
princessjane0900
30.8.11 15:37
denisa 76 píše:
princessjane0900 píše: :potlesk: Díky moc za držení palečků holky :pankac: už hajám doma - jj Petí teď zvývá jen čekat
Kleofášku mě doky dneska říkal, že je téměř nemožný dostat ms poestrofemu a ultroši pač ten ultroš dodává potřebný živiny na uhnízdění a estrofem udržuje sliznici vysokou takže bych se vůbec nebála, že by to byla ms :cert:
Tak to mě řekl doktor taky..že je to prostě nemožné,ale jsou případy kdy to holky dostanou a to není asi něco podle mě v pořádku :nevim:

jj pesně tak vidím to stejně takže žádný chmury a nezmatkovat holky nebo rozhodíte i mě :cert: :mrgreen:
Noo to koukám, že jste tu všechny jedna velká apatyka dle toho co bereme :poblion: panečku :think:

• Citovat
  • Upravit
5179
30.8.11 15:38

Kleo, mě estrimax ms držel. takže jsem vysadila ve čtvrtek a v neděli přišla ms..
kruci, musím se kouknout,ky jsem to dostala ať vím kolik jsem zhruba DC :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princessjane0900
30.8.11 15:38
Kleofasek píše:
Princezno děkuju, snad ji nedostanu. Já už na papíru nic nemám, chodím se kontrolovat. Já asi kvůli tomu přestanu chodit úplně na velkou, abych netlačila :cry:
Každopádně do soboty budu mít krušné dny :-(
Vzala jsem si jednu tabletu toho ascorutinu, tak uvidíme.

až v sobotu uděláš testíka? :dance: thy jo já už mám zase sklony ten 6 den :poblion: ale musim to vydržet alespon do toho 8mýho safra :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex