Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kleofasek píše:
Utrogestan 6+2 na noc a estrimax 3× denně.
Já už jsem zas úplně čistá. Právě bych měla cítit i nějaké bolení, když bych to měla dostat a nic. Navíc 23. den se mě zdá i na příchod moc brzy. Tak ještě uvidím. Určitě léky brát nepřestanu, to jedině, pokud bych to opravdu dostala. Teď jsem měla jen narůžovělý papír, ale stejně se bojím
To jsou dávky docela silné tak by ms nemusela dorazit.No tak to je fajn a je to jak říkám a bobek se zahnizduje.Tak hezky odpočívej a držím palečky.
Kleofasek píše:
Ascorutin mám doma, akorát nevím, jestli si můžu vzít celou tabletu. Snědla jsem jen půlku. Můžu si vzít i tu druhou? Nebo rači ne? A neva, že s tím dohromady beru i anopyrin?
Anopyrin ber pořád ten je dobrej a acsorutin jsem měla asi 2-2-2 a nebo ještě víc nepamatuju si to,ale podle mého dávkování se nemusíš bát a Anopyrin jsem brala.
Děkuju Deni, kéž bys měla pravdu. Ale pořád neříkám hop, dokud nepřeskočím ![]()
Uvidíme, co se bude dít v nejbližších dnech. Dám sem určitě vědět.
Kleofasek píše:
Děkuju Deni, kéž bys měla pravdu. Ale pořád neříkám hop, dokud nepřeskočím
Uvidíme, co se bude dít v nejbližších dnech. Dám sem určitě vědět.
No nemáš zač…jenom říkám to co jsem si sama prožila a někdy ty rady člověk předá rád dál
no uvidíme tady je těžko prostě radit.Jsou to jenom dvě věci a víš co tím myslím.Já to beru podle sebe..jakmile špiním celý den tak vím,že je konec a mrcha se rozjede už se za tu dobu znám a nikdy jsem se nespletla.Tak pokud už je to dobrý tak by to mohlo být i dál no né?
Díky moc za držení palečků holky
už hajám doma - jj Petí teď zvývá jen čekat
Kleofášku mě doky dneska říkal, že je téměř nemožný dostat ms poestrofemu a ultroši pač ten ultroš dodává potřebný živiny na uhnízdění a estrofem udržuje sliznici vysokou takže bych se vůbec nebála, že by to byla ms ![]()
princess držím palce moc
kleofasek snad to bude jen planý poplach
![]()
a co arnaa, snad čárka konečně sílí, nebo dál netestuje…? ![]()
taky beru ultorš 3× 2 denně a 3×1 estrofem do toho prednisom jeden ráno a pak listovku ![]()
evatk1 píše:
princess držím palce mockleofasek snad to bude jen planý poplach
a co arnaa, snad čárka konečně sílí, nebo dál netestuje…?![]()
Taky moc díkes Evi ![]()
princessjane0900 píše:Díky moc za držení palečků holky
Kleofášku mě doky dneska říkal, že je téměř nemožný dostat ms poestrofemu a ultroši pač ten ultroš dodává potřebný živiny na uhnízdění a estrofem udržuje sliznici vysokou takže bych se vůbec nebála, že by to byla ms
Tak to mě řekl doktor taky..že je to prostě nemožné,ale jsou případy kdy to holky dostanou a to není asi něco podle mě v pořádku ![]()
princessjane0900 píše:
taky beru ultorš 3× 2 denně a 3×1 estrofem do toho prednisom jeden ráno a pak listovku
Tak to máme skoro stejnou lékovou farmu…já si jenom už pro jistotu před ket dávám utrouš 2-2-4 a po ket automaticky si fouknu ob den Agolutin.A prednison kombinuju s Anopyrinem a ještě si dám Magnosovl ten je taky výbornej..no když to tak počítám tak denně mě to hodí 15 pilulí..to játra asi radují ![]()
Princezno děkuju, snad ji nedostanu. Já už na papíru nic nemám, chodím se kontrolovat. Já asi kvůli tomu přestanu chodit úplně na velkou, abych netlačila ![]()
Každopádně do soboty budu mít krušné dny ![]()
Vzala jsem si jednu tabletu toho ascorutinu, tak uvidíme.
denisa 76 píše:princessjane0900 píše:Tak to mě řekl doktor taky..že je to prostě nemožné,ale jsou případy kdy to holky dostanou a to není asi něco podle mě v pořádkuDíky moc za držení palečků holky
Kleofášku mě doky dneska říkal, že je téměř nemožný dostat ms poestrofemu a ultroši pač ten ultroš dodává potřebný živiny na uhnízdění a estrofem udržuje sliznici vysokou takže bych se vůbec nebála, že by to byla ms
jj pesně tak vidím to stejně takže žádný chmury a nezmatkovat holky nebo rozhodíte i mě
![]()
Noo to koukám, že jste tu všechny jedna velká apatyka dle toho co bereme
panečku ![]()
Kleo, mě estrimax ms držel. takže jsem vysadila ve čtvrtek a v neděli přišla ms..
kruci, musím se kouknout,ky jsem to dostala ať vím kolik jsem zhruba DC
![]()
Kleofasek píše:
Princezno děkuju, snad ji nedostanu. Já už na papíru nic nemám, chodím se kontrolovat. Já asi kvůli tomu přestanu chodit úplně na velkou, abych netlačila
Každopádně do soboty budu mít krušné dny
Vzala jsem si jednu tabletu toho ascorutinu, tak uvidíme.
až v sobotu uděláš testíka?
thy jo já už mám zase sklony ten 6 den
ale musim to vydržet alespon do toho 8mýho safra ![]()
Ascorutin mám doma, akorát nevím, jestli si můžu vzít celou tabletu. Snědla jsem jen půlku. Můžu si vzít i tu druhou? Nebo rači ne? A neva, že s tím dohromady beru i anopyrin?