Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Princess: mna skor mrzi,ze to ani moj Dr. neriesil a ani nam to neponukol,hoci k nemu chodime uz hrozne dlho.....a ja mu verim… / niekomu verit musim,ze?
/ skusim sa ho na to vsetko popytat a uvidim.....
Anavi píše:
Princess: mna skor mrzi,ze to ani moj Dr. neriesil a ani nam to neponukol,hoci k nemu chodime uz hrozne dlho.....a ja mu verim… / niekomu verit musim,ze?/ skusim sa ho na to vsetko popytat a uvidim.....
jj tak tak takze budu drzet palece at vse dobre dopadne a zjistis vse co potrebujes.Ja jsem tedka s malou na piskovisti takze emiminuju z mobilu a to jde docela na prd jak je to pomaly ![]()
Petra Z píše:
Prncess…u ns KET 5000.........
Já koukám ted do papírú a čtu KET 5 tis.Ale katetr 1700 nýbrž to nehradí pojišťovna.No pozeptám se.
ahoj, my jsme za KET platili 5tis. nic víc.. ale zase IVF nás stálo mnohem mnohem víc než v jiných CARech..
jinak u nás nic. manžel odmítá jakákoli další vyšetření, takže nevím co u nás bude nebo nebude..
jsem z toho taková smutná nebo co.
navíc mám příšerné období. těhule mě štvou, maminky s kočárky dohání k slzám.. no hrůza.. bojím se, že už nebudu mít nikdy těhu bříško…
do toho v té práci to stojí za hovno..no katastrofa… tak vám tu nechci ani kazit náladu..
arnaa, co ty??? sílí //??? moc ti držím pěsti
Petra2829 píše:Petra Z píše:Já koukám ted do papírú a čtu KET 5 tis.Ale katetr 1700 nýbrž to nehradí pojišťovna.No pozeptám se.
Prncess…u ns KET 5000.........
holky tak to teda fakt koukám jako fík, že u nás to stojí tak málo
a třebas ISCI koliku vás stojí? U nás 8000 kc bez ohledu na počet embrijí ![]()
Princezno, ty si fakt můžeš pískat ![]()
U nás stojí ISCI od dvou, do osmi embryí 8 000 tisíc. Tuším teda. My jsme měli 4 ![]()
Kleofasek píše:
Princezno, ty si fakt můžeš pískat
U nás stojí ISCI od dvou, do osmi embryí 8 000 tisíc. Tuším teda. My jsme měli 4
tak to je stejný jako u nás jen u nás je to neomezený ale už se blížíme stejným cenám Kleofášku
jen doufám, že se zadaří a nebude už třeba žádnýho placení ani nic s tím spojenýho njn ale to estli to vyjde, tak je už dávno rozhodnuto někde jinde ![]()
To je sice pravda, ale důležité je věřit, že jednou to prostě vyjít musí! ![]()
A vyjde ![]()
Tak nás ICSI stálo 10 000 ale já to měla na 19 vajíček.....
Princezno.....další pokus nevím......my jsme si říkali,že by jsme možná dali na podzim nějakou dovolenou k moři a pak ![]()
Petra Z píše:
Tak nás ICSI stálo 10 000 ale já to měla na 19 vajíček.....
Princezno.....další pokus nevím......my jsme si říkali,že by jsme možná dali na podzim nějakou dovolenou k moři a pak
ty jo tak to je teda pěkná snůška Petí panečku
a zamraženo máte kolik ještě? No dovolená by nebyla ale vůbec od věci asi bych si jí taky udělala a pak bych zkusila další
noo ale u vás zase mrazí po jednom embriu a opětovně zamražují a un nás jen po dvou a už nemrazí zpátky ![]()
Kleofášku - jj přesně tak jednou to vyjít musí! ![]()
No měla jsem 30 folíků,z toho 23 vajíček,21 jich bylo zralých.....
No já byla v tunisu už letos
ale klidně bych dala moře znova
Elunaj, to chce víc do něho hučet. Nebo mu za to něco slíbit ![]()
Já jsem taky citlivá na kočárky a miminka a těhule. Dřív jsem si toho vůbec nevšímala, a teď mám pocit, že je to všude ![]()
Petra Z píše:
No měla jsem 30 folíků,z toho 23 vajíček,21 jich bylo zralých.....
No já byla v tunisu už letosale klidně bych dala moře znova
to je opravdu krásnej počet to jako smekám Petí
jj já bych taky mohla znova a vůbec by mě nemusel nikdo přemlouvat
njn uvidíme jak dopadne Ketík mno ![]()
Teda Petí to byla vážněn uroda
Já měla 12 z toho 11 dobrých.a byla jsem za ně moc ráda.Reagovala jsem na minimální dávku léků.Ted když vidim zas co do sebe budu rvát.Lituji ty lidi co budou v mé blízkosti.To bude zase masakr .Budu vzteklá a lítostivá..No však to znáte.ale pozizivum bude že budu mít chvíli prsa
![]()
Anavi - no ono dneska asi platí spíš to heslo o co si sama nepožádáš a nezeptáš se nebo nevydupeš, tak to prostě nemáš
jak kterej Dr tak car se v tomhle liší ale já bych to taky neveděla nemít kamarádky co si prošly IVFkem a těma věcma kolem a tápala bych po příčině ale díky tomu jsem veděla co chci a šla jsem si za tím mno
a začala to řešit