Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Petra Z píše:
Prncess…u ns KET 5000.........
ty jo to je už docela pálka ale ono pro mimčo fakt člověk udělá cokoliv ať to stojí co to stojí njn co CAR to jiný ceny, způsoby léčby atd. ![]()
Kleofasek píše:
Princezno, to mě ani nepřekvapuje, že KET u vás stojí tak málo. Zlín je drahý špás
Ale zase svému lékaři důvěřuju a mám to pod nosem
Včera se mi stala taková šílená věc. Normálně jsem z ničeho nic, než jsem šla spat, zakrvácela. Měla jsem teprve 21. DC, takže menses to být snad nemůže?
Samo, že sem propadla panice a prořvala kus noci.
Ale od té doby nic, žádné krvácení. Každopádně mám strach
To se mimísci uhnizďovaly určitě s tím je spojený jakoby zašpinění někdy i pobolívání či zakrvácení takže já bych se nebála - dokud nepřijde klasiká MS, tak neni vůbec nic ztraceno to říkám pořád takže hezky v klídku odpočívej a nemysli hnedka na nejhorší přeci
![]()
Kleofasek píše:
Princezno, to mě ani nepřekvapuje, že KET u vás stojí tak málo. Zlín je drahý špás
Ale zase svému lékaři důvěřuju a mám to pod nosem
Včera se mi stala taková šílená věc. Normálně jsem z ničeho nic, než jsem šla spat, zakrvácela. Měla jsem teprve 21. DC, takže menses to být snad nemůže?
Samo, že sem propadla panice a prořvala kus noci.
Ale od té doby nic, žádné krvácení. Každopádně mám strach
no já jsem ráda, že JČ jsou zatím Car versus ceny, tak relativně napohodu ono na celý JČ je tu taky jen jeden CAR jinak až Praha ![]()
Princezno, snad máš pravdu, už jsem se na to ptala vícero lidí a každý si to myslí, tak snad na tom něco bude. Já to teď hrozně prožívám, mnohem víc, než první pokus. Proto tak vyšiluju, ale to by se asi lekla každá holka. Jinak u nás ve Zlíně stojí KET taky těch 5000 tisíc.
Kleofasek píše:
Princezno, snad máš pravdu, už jsem se na to ptala vícero lidí a každý si to myslí, tak snad na tom něco bude. Já to teď hrozně prožívám, mnohem víc, než první pokus. Proto tak vyšiluju, ale to by se asi lekla každá holka. Jinak u nás ve Zlíně stojí KET taky těch 5000 tisíc.
Taky 5000,–?
a zamražení 2500? ![]()
Kleofasek píše:
no vidíš každej Ti to říká takže to je většina a máme pravdu
takže žádný zmatky a plašení jen klídek a relax a za pár dnů uvidíš // a budeš se jen tomu msát jak jsi se zbytečně bála ![]()
Zamražení teď nevím.. Já mám pocit, že 4000 tisíce, ale teď fakt nevím, musela bych se kuknout do zprávy
Ceník jsme nenašla, asi ho ani nemám. Ale mám pocit, že to byly ty 4000 tisíce
Kleofasek píše:
Ceník jsme nenašla, asi ho ani nemám. Ale mám pocit, že to byly ty 4000 tisíce
Ty jo tak to já hudrovala na ceny u nás ale koukám, že jsou v pohodě když čtu jak to stojí u vás holky
je jedno kolik co stojí ale hlavně aby se dostavil výsledek
každopádně každá koruna je znám když s epak dostaví neúspěch a člověk to musí zopakovat ![]()
Kleofasek píše:
Princezno, mám v sobě 2 embryjka. To už byly naše poslední zásoby z tohoto 1. IVF.
Jinak já bych testovala i dřív, pregnyl v sobě po KET nemám, ale máme 3-denní embryjka, tak to je asi ještě brzy, ne? Jinak až půjdeš na KET v úterý, budu na tebe myslet
Ať se mají bobátka pěkně k světu
tak to prostě vyjde když jsou to 2 poslední bojovníčci
![]()
Musí, jestli jsou po mojém, tak se k tomu úspěchu prokopou a proderou. Můj má totiž černý pásek v Taekwon-do ![]()
A jak říkáš, hlavně, aby se dostavil výsledek. Ovšem když člověk vyplázně 33 tis. a nevyjde to, tak to dost nasere ![]()
Kleofasek píše:
Musí, jestli jsou po mojém, tak se k tomu úspěchu prokopou a proderou. Můj má totiž černý pásek v Taekwon-do
A jak říkáš, hlavně, aby se dostavil výsledek. Ovšem když člověk vyplázně 33 tis. a nevyjde to, tak to dost nasere
Tak to určitě
ale znám holky co zaplatily 120.000 a dočkaly se miminka ale to už jako i samoplátci sakum prdum jak hrazený, tak samoplátci ![]()
Petí - Z a kdy vy jdete do dalšího Ketíku?Taky teďka v září nějak nebo necháváte oraz? ![]()
Ahojte,
ozvala sa mi kamaratka, bola na 3. IVF, bohuzial , opat to nedopadlo, je velmi nestastna…
Pytala sa ma,kde moze byt chyba,ked maju vzdy vyborne embryja / teraz az hat. blastocysty / a nikdy sa neuchytia…cim to moze byt? Alergiou na embryja, vytvara proti nim protilatky? Ako sa to da zistit? Neviete mi niektora poradit???? Dr. ju nikam neposlal,len poradil skusit native.....
Dakujem
Ivana