Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, Lidice se mi moc nelíbily ![]()
Já mám ráda české filmy i historické, ale tohle mě zrovna moc nenadchlo. Želary byly bezvadné ![]()
Ahojky
byla jsem na dovče..tak jsem nějak si odpočinula a v pondělí mě čeká ta hysterka
Ahoj Deni, my se ještě neznáme, jsme tady chvilku nová
Podle popisku to máš teda divoké ![]()
Snad ti ta hysteroskopie pomůže.
Kleofasek píše:
Ahoj Deni, my se ještě neznáme, jsme tady chvilku nováPodle popisku to máš teda divoké
Snad ti ta hysteroskopie pomůže.
Ahojky
no je mě k ničemu,protože vím,že je všechno v pořádku,ale prostě už nevím kde hledat chybu,tak vymýšlím už jenom ptákoviny.No i dr.si myslí,že je to zbytečné,ale asi chceme oba dva jistotu ![]()
Kleofasek píše:
Princezno, tak si taky krásně užívej na chaloupce
Kolik dní už máš od ET?
Díkes moc Kleofášku
mě teprve Ket čeká příští týden takže zaím bobánci jsou v Caru ![]()
taktéž zdravím Denču ahojky
njn v tomhle tématu jsem taktéž nová ![]()
princessjane0900 píše:
taktéž zdravím Denču ahojkynjn v tomhle tématu jsem taktéž nová
Ahojky
no taky zdravím a přeju jenom štěstíčko ![]()
Princezno, oni si to umí načasovat, přes ty největší vedra se pěkně chladili a až příští týden bude venku nečas, tak šup do teplíčka k mamince
Pak dej vědět, jak se měli k světu ![]()
Deni, to je mi moc líto, když člověk neví, v čem je problém, je to ještě snad ještě horší. A o adopci jste neuvažovali? Já si říkám, že pokud mi nevyjde ani 3. IVF, tak určitě budeme adoptovat a možná nám ta vláda schválí ještě ten 4. pokus, tak až potom bych se pustila i do něj.
Kleofasek píše:
Princezno, oni si to umí načasovat, přes ty největší vedra se pěkně chladili a až příští týden bude venku nečas, tak šup do teplíčka k mamincePak dej vědět, jak se měli k světu
Deni, to je mi moc líto, když člověk neví, v čem je problém, je to ještě snad ještě horší. A o adopci jste neuvažovali? Já si říkám, že pokud mi nevyjde ani 3. IVF, tak určitě budeme adoptovat a možná nám ta vláda schválí ještě ten 4. pokus, tak až potom bych se pustila i do něj.
No nevím jak to bude s tím hrazením..ted běží zrovna na netu petice,protože vláda uvažuje,že pojištovny budou hradit pouze 1.IVF..tak snad to neprojde,protože už ted je to docela drahé.No já už to ale řešit asi nemusím..možná mě bude čekat 4.IVF kdy mě sice poj.proplatí léky 26.tisíc a na mě bude nějakejch 45-50tisíc.No jo no,ale pokud to člověk chce tak to prostě dát musí.Zatím jí nechci a budu zkoušet umělko,protože jsem zdravá a děti můžu mít..a těhule už jsem taky byla tak věřím,že se to povede znova ![]()
Denčo ![]()
jedno IVF???já myslela,že bude nově že budou zavádět jen jedno embryo,ale tím se zvýší počet IVF cyklů hrazených…
A taky nevím,proč toto jde jen s pojištění ženy…proč to nejde i u chlapa…
Petra Z píše:
Denčo
jedno IVF???já myslela,že bude nově že budou zavádět jen jedno embryo,ale tím se zvýší počet IVF cyklů hrazených…
A taky nevím,proč toto jde jen s pojištění ženy…proč to nejde i u chlapa…
no nevím jak to bude,ale slyšela jsem to už na vícero místech..nevím ale už ted prý pojištovny nemají na ty nynější hrazené cykly a to mě i řekli v Car,že o tom pochybují,protože už ted jsou s tím problémy..spíš by se mělo věnovat důvodu proč jsou lidi neplodný a co to způsobuje.No uvidíme a moc bych Vám to všem přála,protože mě už se to netýká já už budu samoplátce.Ale neřeším to,protože dítě chci tak to musím zaplatit at se mě to líbí nebo né.Šte mě jenom to,že já si za to nemůžu..je to nemoc jako každá jiná a fetákům nebo alkáčům platí léčení a vše okolo a nic platit nemusí i když si za to můžou sami.To se mě zdá nespravedlivé..chodím do práce,platím daně a ještě si musím platit za neštěstí..chjo
Já jsem slyšela, že v jednání jsou 4 hrazené cykly, z toho v prvních dvou se bude smět zavést jen 1 embryo a v ostatních dvou už víc. Ale je to stále v jednání
Kleofasek píše:
Já jsem slyšela, že v jednání jsou 4 hrazené cykly, z toho v prvních dvou se bude smět zavést jen 1 embryo a v ostatních dvou už víc. Ale je to stále v jednání
No uvidíme..pokud uhradí 4.IVF tak aspon penízky použiju na nějakou krásnou dovču
Deni, někde jsem viděla přímo odkaz na tu zprávu. Nevím, možná to bylo v i.dnes…
Ale bylo by to fajn. Každá kačka dobrá.