Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nějak jsem to nepřečetla pořádně ![]()
Ano, jsem z Příluku a ty?.
A co měl Chovanec za úraz? To ani nevím.. ![]()
Peta, netusim,do kedy ma Dr. dovcu ![]()
Ale nebudem to hrotit....., samozrejme,ze sa objednam,porozpravame sa o KET-e , Dr. mi povie jeho nazor ja jemu svoj a najdeme kompromis
Dufam ![]()
Budem tam volat aj zajtra a skusat stastie kazdy den…
Kleofasek: blahozelam ku KEt-u!!!!
Anavi nebo Ivanko
, děkuji. Hlavně aby se pěkně zavrtávaly.. ![]()
Kleofasek píše:
Nějak jsem to nepřečetla pořádně
Ano, jsem z Příluku a ty?.
A co měl Chovanec za úraz? To ani nevím..
já jsem ze vsetína
myslím něco na lyžích na podzim 2008
Hmm.. tak o tom nic nevím. Hlavně, že už je OK, pašák jeden ![]()
Dneska se mnou byla v CAR taky paní ze Vsetína, taková droboučká blondýnečka, dělá prý vedoucí v úseku masa v Kauflandu ve Vsetíně. Strašně příjemná. Taky bych jí to tolik přála. Přála bych to všem, kteří by miminko chtěli ![]()
ahoj holky, zanedbávám. vím a omlouvám se..
Arno, Arničko
držím co můžu. tfuj tfuj tfuj.. musíš prolomit tu smůlu tady… myslím na tebe kočko..
jééé Zlínské holčinky??? jůůůůů
já tam chodím taky.. teda chodili jsme.. obávám se, že tam muže už nedostanu.. a chodím ke Slovákové.. Chovanec mi dělal OPU a pak i transfer při KETu… jediný, kdo se nám tam líbí je Kovalčík.. to je super mladý doktor a ke mě, jako k ženě, se choval o 1000 % líp než S. nebo Ch. nevím.. no..
každopádně, Kleofasku a Evi, držím palce
![]()
u nás nic… H. nechce ani na tu andrologii…
![]()
Kleofasek.,.....moc moc držím palečky
A prednison a to druhé.....to jsem nikdy nebrala
Peťo, to teda slyším až na vaši diskuzi, že Prednison a Anopirin neberete. Já teda nevím, jestli je to tak moc důležité, ale tady ve Zlíně to dávají snad všem ![]()
Elunaj, dr. Kovalčík je výborný. Když měl Chov. dovolenou, prošla jsem si všechny jeho kolegy a Slováková s Kovalčíkem se mi líbili nejvíc. Ale bylo by mi blbé přecházet k jinému lékaři, když bych pak Chovance potkala třeba na ET. Cítila bych se trapně. Já jsem s ním spokojená, akorát je k ženskému tělu míň citlivý ![]()
Elunaj, a proč tam tvůj už nechce? ![]()
Ti chlapi jsou někdy potvory. Ten můj je naštěstí vzorný a když musí dát vzoreček, jde jak beránek
![]()
Arnaa: cakala som obrovsku fotku s dvomi dialnicami a nic ![]()
Tak zajtra!!!! ![]()
Elunaj ![]()
Ked sme sa snazili o malu aj moj manzel viacej spolupracoval,teraz to berie, tak,ze mame stasticko uz na svete a nic sa nestane,ked ostane jedinacik ![]()
Mozno si to tvoj manzel len potrebuje trocha ulezat v hlave…
u nás je to taky tak, že teďka jsem na to snažení víc jakoby sama, i na to trápení, při prvním to bylo jiné, teďka chci já mnohem víc a pokud to nevyjde v dohledné době, nebude to nic příjemného
Holky,u nás taky…
U Matese se mohl přetrhnout,jezdil se mnou do CARU,ted jezdím sama…pořád se ptal,co a jak a ted????skoro nic ![]()
Podle fotky mi přijdeš stejně povědomá
Třeba jo, třeba se tam potkáme. Já se snažím dívat na film, ale je tak vedro, že se nedá ani dívat, fuj!