Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Aanavi…je to opravdu moc hezké…
ale letos jsme to neviděla.....měla jsem sebou Matese,tak jsme šli dom,bylo to až ve 23 hodin.....
Loni jsme byla a nádhera
Tak 10. DPO na testu snehobilo… Vim, ze je porad jeste nadeje, ale v kombinaci s tim, ze nemam jedinej priznak, ktery by nasvedcoval, ze se v tele neco neobvykleho deje, to nevidim moc optimisticky… ![]()
zitra uz nee, budu testovat az v patek, driv by me stejne v CARu nevzali na krev a nedovolili mi vysadit leky… Druhej test uz urcite obrecim, tak at je to az nakonci tydne, at stihnu jeste i udelat nejakou praci:-)
V pátek????to jsi dobrá…já jak jednou testnu tak už to pak jede......
Držím palečky
No, kdyz ja uz testovani zacinam nenavidet… V zivote jsem si testu udelala asi milion a vzdycky je to stejny- zoufaly hledani alespon malickyho ducha a vzdycky prd. ![]()
Uz je mi neprijemny si ty testy kupovat… Jakoby na me ta neplodnost byla poznat uz na dalku… ![]()
Takze testy budu setrit, v patek pro jistotu staci a v pondeli se pokusim v CAR presvedcit, at me nenutej cekat az do 20.dne od transferu a pozvou me na krev driv, at se nemusim zbytecne ladovat utrogestanem…
Joo taky bych mohla testama tapetovat…
A na krev si můžeš skočit i jako samoplátce
Ahojte,
Arnaa: nechcem ti protirecit,ale nebola si na KET-e 16-eho?????? A nie je dnes 21-eho?????
Podciarknute a zhrnute aj dvojcatka by malie ste dost casu ukazat ti druhu ciarku ![]()
Ahoj holky, jsem tady úplně nová. Nevím, jak to tady přesně v diskuzích chodí. Vlastně ani nevím, jak se dáva dohromady ten popisek, který tady všichni máte.
Ale kvůli tomu nepíšu. Hledám nějakou spřízněnou dušičku, která byla nebo půjde na KET. Já jsem byla na 1.IVF a nepovedlo se ![]()
Ve středu mě čekají mražáčci,ale začínám být nervózní z dalšího možného neúspěchu ![]()
Ahojík…
určitě se tady brzy zorientuješ ![]()
a vítej tady a moc ti budeme držet palce ![]()
tak čtu tady jen samé nepříjemné zprávy, holky, držte se, snad jednou bude líp ![]()
já jsem byla v caru, od čtvrtka mám k synarelu přidat estrimax
synarel se mnou pěkně mává, hlavně psychicky, hrůza,a bude hůř ![]()
na ket to vypadá cca 12.9.
Vidím, že už je Vás tady plno maminek ![]()
Já zatím dítě nemám. Je to pro mě nová zkušenost.
Dneska uklízím a peru, jako by měly být ve středu Vánoce ![]()
Jinak jak píše paní o hormonech, tak to je fakt hrůza. Beru 8 Utrogestanů denně + 3× denně Estrimax a bývá mi z toho teda celkem blbě ![]()
Kdyby aspoň byla nějaká záruka úspěchu ![]()
8 utrogestanů?????fíha......
Já měla utroš až po KETU…před tím je estrimax..
Mám matyáška z IVF-ICSI a ted „zděláváme“ mrazáčky
Kleofasek píše:
Vidím, že už je Vás tady plno maminek
Já zatím dítě nemám. Je to pro mě nová zkušenost.
Dneska uklízím a peru, jako by měly být ve středu Vánoce
Jinak jak píše paní o hormonech, tak to je fakt hrůza. Beru 8 Utrogestanů denně + 3× denně Estrimax a bývá mi z toho teda celkem blbě
Kdyby aspoň byla nějaká záruka úspěchu
ježiš, eště vlastně pak i utroš, tak to bude mazec, bývala jsem po něm hodně spavá, hodinu po užití konec, v práci to bývala docela sranda ![]()
no právě, kdyby to aspoň muselo vyjít…, pak je člověk zničený po neúspěchu i sám o sobě a do toho ten nával hormonů