Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Snažím se být optimistická, ale víš jak to bývá ![]()
Navíc mám za necelý měsíc svatbu, tak je toho teď na mě vcelku hodně
Ovšem takové těhotenství by byl krásný svatební dáreček ![]()
Jééé budeš se vdávat???,super.......to by bylo,aby jste na veselce nebyli 3
ebo 4 ![]()
Budu se vdávat 17. září. Doufám, že se ještě vejdu do šatů
Ale klidně půjdu i v porstěradle, jenom když budu v tom
Akorát ty horka by v září mohly už polevit.
Petruš a na ten podzim půjdeš znovu na IVF nebo na KET?
Tak doufám, že ti to konečně taky vyjde ![]()
Nám zamrazili jen 2. I když odebrali mě 12 vajíček, z toho bylo 7 nezralých a 4 se oplodnily. Takže výsledek nic moc. Škoda, že nebyly ještě dvě vajíčka navíc zralé. Aspoň bych měla útěchu, že když by to teď zas nevyšlo, tak by jsme měli v zásobě další embryjka.
A to se dřív říkávalo, že na dětech je nejlepší a nejjednodušší ta výroba
Dneska to už nějak neplatí.. ![]()
Kleofasek: ano, som zo Slovenska
Nas CAR je trochu na dlhsie rozpravanie, chodim k „mojmu“ Dr. uz vela rokov a fakt mu verim,ale stale sa pre nim neskutocne hanbim,divne ze? Uz si pripadam ako jeho cierne svedomie alebo stary inventar ![]()
Nestimulujem nicim,cakam na MS prvy sept. tyzden…
Peta: milujem zimu ala „Mrazik“, dozijem sa jej tak raz-dvakrat za 5-6 rokov,ale stoji to za to.....Kedysi sme chodili lyzovat…to bola krasa ![]()
Arnaa: ked som chodila do predchadzajuceho CARu tiez ma mal takmer vzdy iny lekar…nie je to nic moc hlavne,ked ani netusi,kto sme, co sme…velmi mi to nevyhovovalo.....Jedinykrat ma stimulovala ina Dr. a nedoslo ani len k transferu ![]()
Arnaa:ako sa citis? Kedy budes opat testovat? ![]()
Kleofasek: blahozealm k pripravam na svadbu,ty mas teraz krasne obdobie
A aku svadbu chces mat? Klasicka princezna alebo uz modernejsi styl?
Budete mat aj unos nevesty???
Anavi, svatba bude klasická, princeznovská
Pak sem kdyžtak dám i fotku. Ale nic nebudeme přehánět, bude nás tam jen 20 a bude to probíhat spíš v poklidu, takže únos se konat nebude ![]()
No, já s tou stimulací taky nejsem spokojená, když to dělá víc lékařů dohromady. Můj měl před tím zrovna taky dovolenou a chodila jsem pokaždé k někomu jinému. Jeden doktor mi dávku hormonů zvyšoval, jiný snižoval..a tak dokola. Pak jsem měla kupu vajíček, ale většinu nedozrálých ![]()
To že se stydíš před svým lékařem je zvláštní. Já už jsem tak otrkaná, že mi ani nepřijde, že se „roztahuju“ před cizím chlapem ![]()
Kleofasek,su krasne,tak nech vam prinesu vela lasky a stasticka do vasho spolocneho zivota ![]()
A fotku siat urcite daj, zaspominame na stare zlate casy ![]()
Aspoň vás tady budu rozptylovat
A nebude třeba tak nervózní z dalších hokusů pokusů
Na svatbu se těším, ale na mimi víc ![]()
Zítra jak dojedu z CAR, tak si pustím na DVD Mrazíka. Protože se nedá ani dýchat, jak je vedro ![]()
Kleofasek- gratuluju k blizici s svatbe
Anavi- testovala jsem dneska a byla slaboulinka druha… Uvidime, jak to pujde dal…
![]()
Jinak- ja jsem jeste tak pred dvema lety byla naprosto vystresla z kazde navstevy gynekolozky… Dnes jsem tak otrla, ze me ani pritomnost mediku nevyvede z miry… ![]()
Petruško, mě když to nevyjde, tak na to pak najedu v lednu. Skončí mi spoření
, tak se využije na mimi
Aspoň si odpočinu od těch hormonů. Su teď o hodně víc vypasenější
Akorát nevím, jestli to čekání až do Nového roku vydržím