Čeká nás KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1294
22.8.11 14:30

Kleofasku- ja taky ještě nejsem maminka…
Hormonu beres teda pozehnane! Ja beru estrahexal a 6 utrogestanu denne a taky mi to moc dobre nedela… :poblion: :mrgreen:
Tak Ti preju, aby to vedlo k tomu vysnenemu vysledku.:-)
A k tomu uklizeni- my jsme ted pred KETem dokonce vymalovali a vymenili podlahu:-) Ale to byla spis nahoda… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
22.8.11 14:54

Milá Arnoo :-) , tak jsme tady dvě čekatelky na první mimi :wink:
Já jsem při prvním ET brala jenom 4 Utr. denně, nevím, proč mi to tak zvedl. Asi pro jistotu. Do toho mi ale ještě přibyde ten Prednison,ne? A možná i Anopirin..nevím,ale je to zápřah jak prase :-D
A Ty jsi po kolokátém IVF? Možná to máš v popisku… nevšimla jsem si..tak mrknu :wink:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
22.8.11 14:58

Takže pokud čtu dobře, tak taky 1.IVF a první KET :-)
To jsem na tom v tom případě stejně, akorát Ty jsi trošku napřed. Já mám neprůchodné vejcovody, teda už mám jen jeden, protože v březnu jsem měla mimoděložní. A to mi při LPSK páni doktorři řekli, že jsou naprosto neprůchodné oba a že otěhotnět nemůžu. A vida! :lol: Škoda, že to ale bylo špatně :zed:
No, jinak žádné problémy nemáme, tak spoláme spíš na štěstí :roll:

• Citovat
  • Upravit
1294
22.8.11 15:03

My pry sanci otehotnet prirozene nemame skoro zadnou… :nevim:
V posledni dobe to moc dobre psychicky nezvladam, jsem unavena z vecnych hormonu a neuspechu… A to ani nemluvim o tom, ze mi zacina jeste hrozit i nezamestnanost.
Uz by byl opravdu cas na nejakou dobrou zpravu:-).
A nebo se seberu a odjedu delat dobrovolnici nekam do Afriky…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
22.8.11 15:43

Arni, vždyť je to teprve 1.IVF, tak hlavu vzhůru :wink:
Málokterá otěhotnění hned napoprvé. Já si píšu ještě v jedné diskuzi s jinýma holkama a ty skoro všechny otěhotněly až při 2. a 3. pokusu. Samo, že bych ti to moc přála :-)
Já taky nemůžu otěhotnět přirozeně, protože mám ten neprůchodný vejcovod. Říkala jsem si, že když by teď nevyšel KET, zkusím chodit na reh.cvičení dle Mojžíšové. Třeba by to pomohlo. Kdo ví? :think:
A s tou prací, tak na tom jsme taky stejně. Pokud nevyjde teď KET, dostanu stejně padáka. I když u mě to není tak horké, vůbec se mi tam nelíbilo, takže to pro mě bude spíš plus. Pak si dám chvíli pauzu, najdu si třeba nějakou brigádu a po Novém roku se do toho vrhneme znovu :dance: Snad se to ale podaří…

• Citovat
  • Upravit
1826
23.8.11 09:53

Ahojte,
vitam nove spolubojovnicky :-D

Tak nas Car ma este dovolenku,takze neviem,ci ten KET v septembri vobec stihnem :-(
Mrzi ma to,ale ked to tak ma byt,tak bude…
Ako zvladate tie horucavy????? Ja ich moc nemusim, ja so skor na zimu…
 Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
23.8.11 10:28

Ahoj Ivano, Ty jdeš teď v srpnu taky na KET? :-)
To je fajn. Ráda si tady potom budu psát s čekajícími maminkami :wink:
A Ty už nějaké dítko máš? A kolikáté IVF už jste absolvovali? :-)
Jsem zvědavá, že? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1826
23.8.11 10:59

Ahoj Kleofasek,

ja sa snad na ten KET nedostanem :twisted: Chcela som ho absolvovat v septembri,ale .....zda sa, ze Dr. ma stale dovcu,tak to asi presvihnem…Uvidime,alebo ho nahovorim na KET v prirodzenom cykle, to by som stihla…
Mam dceru po 4. IVF a dalsie dva IVF neuspesne za sebou,z poslednych IVF mame mrazacky,tak im neskutocne verim :palec:

Tebe sa to blizi :-D Tak budem drzat pasticky :potlesk: Urcite napis,ako sa mrazackom darilo!!!!
 Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65357
23.8.11 11:06

Ahojík…
tak já zase raději teplíčko,bazén a slunění,zimu nemusím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
23.8.11 11:11

No páni! Anavi, ty už máš za sebou těch IVF požehnaně :potlesk: :-)
A to nejde, aby jsi šla k jinému lékaři v CAR, který ti ty embryjka vloží? U nás v CAR to jde. A hormony už bereš? Jestli ano, byla by to škoda odkládat na jindy. A odkud vlastně jsi? Ze Slovenska? :-)
A zítra dám vědět, jak jsme dopadli, určitě :wink:
Doufám, že to bude OK :palec:
Jdu tam zítra na 12:30. A nervičky pracují už teď :cry:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
23.8.11 11:13

Petruško, já mám taky ráda teplíčko u bazénu :dance: . Akorát že teď se nesmím nachladit :-( , tak bych rači brala ochlazení. Slyšela jsem, že vysoké teploty způsobují vyšší potratovost.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
65357
23.8.11 11:43

Kleofasek…takové řeči prosím neber vážně…
No já v tom březnu po KETU dostala šílenou chřipku,proto to asi nedopadlo..
Ale aspon jsem otěhotněla…ted mě děsí to,že jsem ani neotěhotněla…že to prostě nedopadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1294
23.8.11 11:50

Anavi- a jiny doktor Ti KET udelat nemuze?
U nas v centru vlastne vubec nechodime k jednomu lekari, ale proste k tomu, kdo ma v tu dobu sluzbu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
23.8.11 12:10

Petruško a tobě teď to KET nedopadlo? :nevim:
A na kdy plánuješ další akci?

• Citovat
  • Upravit
65357
23.8.11 12:32

Kleofasek…ted vůbec.....embryo se nechytlo…
a další asi na podzim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital