Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kleofasku- ja taky ještě nejsem maminka…
Hormonu beres teda pozehnane! Ja beru estrahexal a 6 utrogestanu denne a taky mi to moc dobre nedela…
![]()
Tak Ti preju, aby to vedlo k tomu vysnenemu vysledku.:-)
A k tomu uklizeni- my jsme ted pred KETem dokonce vymalovali a vymenili podlahu:-) Ale to byla spis nahoda… ![]()
Milá Arnoo
, tak jsme tady dvě čekatelky na první mimi ![]()
Já jsem při prvním ET brala jenom 4 Utr. denně, nevím, proč mi to tak zvedl. Asi pro jistotu. Do toho mi ale ještě přibyde ten Prednison,ne? A možná i Anopirin..nevím,ale je to zápřah jak prase ![]()
A Ty jsi po kolokátém IVF? Možná to máš v popisku… nevšimla jsem si..tak mrknu ![]()
Takže pokud čtu dobře, tak taky 1.IVF a první KET ![]()
To jsem na tom v tom případě stejně, akorát Ty jsi trošku napřed. Já mám neprůchodné vejcovody, teda už mám jen jeden, protože v březnu jsem měla mimoděložní. A to mi při LPSK páni doktorři řekli, že jsou naprosto neprůchodné oba a že otěhotnět nemůžu. A vida!
Škoda, že to ale bylo špatně ![]()
No, jinak žádné problémy nemáme, tak spoláme spíš na štěstí ![]()
My pry sanci otehotnet prirozene nemame skoro zadnou… ![]()
V posledni dobe to moc dobre psychicky nezvladam, jsem unavena z vecnych hormonu a neuspechu… A to ani nemluvim o tom, ze mi zacina jeste hrozit i nezamestnanost.
Uz by byl opravdu cas na nejakou dobrou zpravu:-).
A nebo se seberu a odjedu delat dobrovolnici nekam do Afriky…:-)
Arni, vždyť je to teprve 1.IVF, tak hlavu vzhůru ![]()
Málokterá otěhotnění hned napoprvé. Já si píšu ještě v jedné diskuzi s jinýma holkama a ty skoro všechny otěhotněly až při 2. a 3. pokusu. Samo, že bych ti to moc přála ![]()
Já taky nemůžu otěhotnět přirozeně, protože mám ten neprůchodný vejcovod. Říkala jsem si, že když by teď nevyšel KET, zkusím chodit na reh.cvičení dle Mojžíšové. Třeba by to pomohlo. Kdo ví? ![]()
A s tou prací, tak na tom jsme taky stejně. Pokud nevyjde teď KET, dostanu stejně padáka. I když u mě to není tak horké, vůbec se mi tam nelíbilo, takže to pro mě bude spíš plus. Pak si dám chvíli pauzu, najdu si třeba nějakou brigádu a po Novém roku se do toho vrhneme znovu
Snad se to ale podaří…
Ahojte,
vitam nove spolubojovnicky ![]()
Tak nas Car ma este dovolenku,takze neviem,ci ten KET v septembri vobec stihnem ![]()
Mrzi ma to,ale ked to tak ma byt,tak bude…
Ako zvladate tie horucavy????? Ja ich moc nemusim, ja so skor na zimu…
Ivana
Ahoj Ivano, Ty jdeš teď v srpnu taky na KET? ![]()
To je fajn. Ráda si tady potom budu psát s čekajícími maminkami ![]()
A Ty už nějaké dítko máš? A kolikáté IVF už jste absolvovali? ![]()
Jsem zvědavá, že? ![]()
Ahoj Kleofasek,
ja sa snad na ten KET nedostanem
Chcela som ho absolvovat v septembri,ale .....zda sa, ze Dr. ma stale dovcu,tak to asi presvihnem…Uvidime,alebo ho nahovorim na KET v prirodzenom cykle, to by som stihla…
Mam dceru po 4. IVF a dalsie dva IVF neuspesne za sebou,z poslednych IVF mame mrazacky,tak im neskutocne verim ![]()
Tebe sa to blizi
Tak budem drzat pasticky
Urcite napis,ako sa mrazackom darilo!!!!
Ivana
Ahojík…
tak já zase raději teplíčko,bazén a slunění,zimu nemusím ![]()
No páni! Anavi, ty už máš za sebou těch IVF požehnaně
![]()
A to nejde, aby jsi šla k jinému lékaři v CAR, který ti ty embryjka vloží? U nás v CAR to jde. A hormony už bereš? Jestli ano, byla by to škoda odkládat na jindy. A odkud vlastně jsi? Ze Slovenska? ![]()
A zítra dám vědět, jak jsme dopadli, určitě ![]()
Doufám, že to bude OK ![]()
Jdu tam zítra na 12:30. A nervičky pracují už teď ![]()
Petruško, já mám taky ráda teplíčko u bazénu
. Akorát že teď se nesmím nachladit
, tak bych rači brala ochlazení. Slyšela jsem, že vysoké teploty způsobují vyšší potratovost.. ![]()
Kleofasek…takové řeči prosím neber vážně…
No já v tom březnu po KETU dostala šílenou chřipku,proto to asi nedopadlo..
Ale aspon jsem otěhotněla…ted mě děsí to,že jsem ani neotěhotněla…že to prostě nedopadlo…
Anavi- a jiny doktor Ti KET udelat nemuze?
U nas v centru vlastne vubec nechodime k jednomu lekari, ale proste k tomu, kdo ma v tu dobu sluzbu… ![]()
Petruško a tobě teď to KET nedopadlo? ![]()
A na kdy plánuješ další akci?
Kleofasek…ted vůbec.....embryo se nechytlo…
a další asi na podzim ![]()