Čeká nás KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1826
30.8.11 18:10

Denis,dakujem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.8.11 18:13
Anavi píše:
Denis,dakujem :kytka:

není zač :huban: dej pak vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
30.8.11 18:42

Holky, tak mám vcelku vysoké dávky, to je fakt. Ale o takovém vedlejším účinku jsem teda neslyšela, tak nevím…Zatím se cítím normálně. Pociťuju tlačení v podbřišku, nejrači bych byla, kdybych ho momentálně neměla :nevim:
Krev nikde. Tak doufám… Ale vyplašená budu až dokonce :zed:

• Citovat
  • Upravit
1294
30.8.11 18:45
Anavi píše:
Poradte:
preco som dostala MS cez utrogestan po poslednych dvoch IVF ,hoci pred malou som NIKDY MS cez utrogestan nedostala, zmenilo sa v mojom tele nieco? Chcem sa to opytat aj Dr. ,ale ak mate nejake nazory,budem za ne rada :wink:

No zni to logicky s tou nizkou hladinou progesteronu, jak rikala Denisa…
Ale mě teda MUDr. Řežábek tvrdil, že po normálním IVF je běžné dostat mestruaci i přes utrogenstan. (Já ji teda nedostala, ale tvrdil mi, že dostanu…) :nevim:
Takže já bych to neviděla jako problém… :nevim:
Běžné to naopak podle něj není při KETu v uměle řízeném cyklu…
Jinak ja jsem dnes cca 18.DPO, většina těhutestů, které jsem viděla, už v tomhle dni mají dvě stejné čárky, což já teda fakt nee… :nevim: Tak snad to bude i přesto dobrý…Příští týden ve čtvrtek jdu na ultrazvuk…Bojim se…:-)
A děkuji za držení palců… :srdce: :srdce:

Příspěvek upraven 30.08.11 v 18:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1294
30.8.11 18:50

kleofasku-
z pribaloveho letaku:

Nežádoucí účinky
Zkrácení cyklu nebo intermenstruační krvácení. V tomto případě je třeba posunout začátek terapie na pozdější den cyklu (např. na místo 17. dne začít léčbu až 19. den). Tyto příhody mívají obvykle původ v předávkování.

:nevim:
ale vim prd.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1294
30.8.11 18:54

jo a Kleofasku- kdy ty planujes testovat? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
30.8.11 19:03

Arni, testovat budu až v sobotu. Zatím jsem 6. den po KET. Dneska mám pořád zvýšenou teplotu 37,1. Já vím, že to nic není, ale nevím proč. Mívám tak 36,6.
Jo a tobě to vyšlo? Nějak mi to uniklo, akorát vím, že jsi byla nachlazená :nevim:
A co by stalo, kdyby to bylo předávkování? To bych asi těhu být nemohla, co?

• Citovat
  • Upravit
1294
30.8.11 19:11

Kleofasku- tak to jsi dobra, ze vydrzis. Me vzdycky svrbi ruka a laka me testovat drive.
Mas embryjka po prodlouzene kultivaci?
Jinak zvysena teplota je normalni v tehotenstvi :wink: , ale nekdy byva i po progesteronu…:-) :nevim: Drzim palce, aby to bylo to prvni. :srdce:
A myslim, ze troska predavkovani utrogestanem by tehotenstvi nevadila:-)
Jinak ten vyse prilozeny test je muj, takze tam asi nejake hCG je, ale mam strach, jestli to spravne prosperuje…:) Zvlast s tou blbou virozou… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princessjane0900
30.8.11 19:46
arnaa píše:
Anavi píše:
Poradte:
preco som dostala MS cez utrogestan po poslednych dvoch IVF ,hoci pred malou som NIKDY MS cez utrogestan nedostala, zmenilo sa v mojom tele nieco? Chcem sa to opytat aj Dr. ,ale ak mate nejake nazory,budem za ne rada :wink:

No zni to logicky s tou nizkou hladinou progesteronu, jak rikala Denisa…
Ale mě teda MUDr. Řežábek tvrdil, že po normálním IVF je běžné dostat mestruaci i přes utrogenstan. (Já ji teda nedostala, ale tvrdil mi, že dostanu…) :nevim:
Takže já bych to neviděla jako problém… :nevim:
Běžné to naopak podle něj není při KETu v uměle řízeném cyklu…
Jinak ja jsem dnes cca 18.DPO, většina těhutestů, které jsem viděla, už v tomhle dni mají dvě stejné čárky, což já teda fakt nee… :nevim: Tak snad to bude i přesto dobrý…Příští týden ve čtvrtek jdu na ultrazvuk…Bojim se…:-)
A děkuji za držení palců… :srdce: :srdce:

Příspěvek upraven 30.08.11 v 18:55

si zajdi na krev jako samoplátce ja na ní taky byla když jsem zmatkovala zda čárka sílí nebo ne stojí to asi 120 kč a dělá to každá laborka :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
30.8.11 20:00

Arni, test už jsem viděla :kytka:
Vypadá krásně :-) Přeju hodně štěstí :kytka:
My jsme měli embrya kultivované jen 3 dny. A jsem 6 dní po KET :-) Takže na test je brzo. Nechám to na tu sobotu. Jinak se cítím dobře, zaplať pánbůh!

• Citovat
  • Upravit
Twitter
30.8.11 20:02

My jsme měli embrya kultivované jen 3 dny. A jsem 6 dní po KET :-) Takže na test je brzo. Nechám to na tu sobotu. Jinak se cítím dobře, zaplať pánbůh!

• Citovat
  • Upravit
Twitter
30.8.11 20:03

• Citovat
  • Upravit
Twitter
30.8.11 20:12

• Citovat
  • Upravit
Twitter
30.8.11 20:27

• Citovat
  • Upravit
Twitter
30.8.11 20:29

Já se omlouvám, že se to poslalo tolikrát. Seklo se to a prostě se to tam 5× nakopírovalo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex