Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, tak mám vcelku vysoké dávky, to je fakt. Ale o takovém vedlejším účinku jsem teda neslyšela, tak nevím…Zatím se cítím normálně. Pociťuju tlačení v podbřišku, nejrači bych byla, kdybych ho momentálně neměla ![]()
Krev nikde. Tak doufám… Ale vyplašená budu až dokonce ![]()
Anavi píše:
Poradte:
preco som dostala MS cez utrogestan po poslednych dvoch IVF ,hoci pred malou som NIKDY MS cez utrogestan nedostala, zmenilo sa v mojom tele nieco? Chcem sa to opytat aj Dr. ,ale ak mate nejake nazory,budem za ne rada
No zni to logicky s tou nizkou hladinou progesteronu, jak rikala Denisa…
Ale mě teda MUDr. Řežábek tvrdil, že po normálním IVF je běžné dostat mestruaci i přes utrogenstan. (Já ji teda nedostala, ale tvrdil mi, že dostanu…) ![]()
Takže já bych to neviděla jako problém… ![]()
Běžné to naopak podle něj není při KETu v uměle řízeném cyklu…
Jinak ja jsem dnes cca 18.DPO, většina těhutestů, které jsem viděla, už v tomhle dni mají dvě stejné čárky, což já teda fakt nee…
Tak snad to bude i přesto dobrý…Příští týden ve čtvrtek jdu na ultrazvuk…Bojim se…:-)
A děkuji za držení palců…
![]()
Příspěvek upraven 30.08.11 v 18:55
kleofasku-
z pribaloveho letaku:
Nežádoucí účinky
Zkrácení cyklu nebo intermenstruační krvácení. V tomto případě je třeba posunout začátek terapie na pozdější den cyklu (např. na místo 17. dne začít léčbu až 19. den). Tyto příhody mívají obvykle původ v předávkování.
![]()
ale vim prd.:-)
Arni, testovat budu až v sobotu. Zatím jsem 6. den po KET. Dneska mám pořád zvýšenou teplotu 37,1. Já vím, že to nic není, ale nevím proč. Mívám tak 36,6.
Jo a tobě to vyšlo? Nějak mi to uniklo, akorát vím, že jsi byla nachlazená ![]()
A co by stalo, kdyby to bylo předávkování? To bych asi těhu být nemohla, co?
Kleofasku- tak to jsi dobra, ze vydrzis. Me vzdycky svrbi ruka a laka me testovat drive.
Mas embryjka po prodlouzene kultivaci?
Jinak zvysena teplota je normalni v tehotenstvi
, ale nekdy byva i po progesteronu…:-)
Drzim palce, aby to bylo to prvni. ![]()
A myslim, ze troska predavkovani utrogestanem by tehotenstvi nevadila:-)
Jinak ten vyse prilozeny test je muj, takze tam asi nejake hCG je, ale mam strach, jestli to spravne prosperuje…:) Zvlast s tou blbou virozou… ![]()
arnaa píše:Anavi píše:
Poradte:
preco som dostala MS cez utrogestan po poslednych dvoch IVF ,hoci pred malou som NIKDY MS cez utrogestan nedostala, zmenilo sa v mojom tele nieco? Chcem sa to opytat aj Dr. ,ale ak mate nejake nazory,budem za ne radaNo zni to logicky s tou nizkou hladinou progesteronu, jak rikala Denisa…
Příspěvek upraven 30.08.11 v 18:55
Ale mě teda MUDr. Řežábek tvrdil, že po normálním IVF je běžné dostat mestruaci i přes utrogenstan. (Já ji teda nedostala, ale tvrdil mi, že dostanu…)
Takže já bych to neviděla jako problém…
Běžné to naopak podle něj není při KETu v uměle řízeném cyklu…
Jinak ja jsem dnes cca 18.DPO, většina těhutestů, které jsem viděla, už v tomhle dni mají dvě stejné čárky, což já teda fakt nee…Tak snad to bude i přesto dobrý…Příští týden ve čtvrtek jdu na ultrazvuk…Bojim se…:-)
A děkuji za držení palců…![]()
si zajdi na krev jako samoplátce ja na ní taky byla když jsem zmatkovala zda čárka sílí nebo ne stojí to asi 120 kč a dělá to každá laborka ![]()
Arni, test už jsem viděla ![]()
Vypadá krásně
Přeju hodně štěstí ![]()
My jsme měli embrya kultivované jen 3 dny. A jsem 6 dní po KET
Takže na test je brzo. Nechám to na tu sobotu. Jinak se cítím dobře, zaplať pánbůh!
Vypadá krásně
Přeju hodně štěstí ![]()
Takže na test je brzo. Nechám to na tu sobotu. Jinak se cítím dobře, zaplať pánbůh!
Vypadá krásně
Přeju hodně štěstí ![]()
Vypadá krásně
Přeju hodně štěstí ![]()
Vypadá krásně
Přeju hodně štěstí ![]()
Já se omlouvám, že se to poslalo tolikrát. Seklo se to a prostě se to tam 5× nakopírovalo ![]()