Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já mám estrimax a vždy mi říkali…nečtěte příbalový leták…je to šílený ![]()
Denis, skusim sa ho opytat znova,ale neviem.....
Dolezite,ze ti estrofem pomohol!!!!
Myslím,že to je stejný princip…jen jinej název…je to na sliznici
Anavi píše:
A aky je medzi estrofemom a estrimaxom rozdiel?
to je úplně stejný
Petra Z píše:
Já mám estrimax a vždy mi říkali…nečtěte příbalový leták…je to šílený
přesně tak
Osobně bych teda dala přednost spíše přirozenému cyklu, kdyby to šlo…
Ve stimulovaném tělo nevyrábí své vlastní hormony a jsi až do 12 tt závislá na pravidelném dopování se estradiolem a progesteronem…:-)
I když co je už u nás přirozené, že ? ![]()
Kazdopadne teda mi pripada lepsi toho do sebe cpat co nejmene, vedlejsich ucinku takhle nase lecba ma hafo.:-)
arnaa píše:
Ve stimulovaném tělo nevyrábí své vlastní hormony a jsi až do 12 tt závislá na pravidelném dopování se estradiolem a progesteronem…:-)
I když co je už u nás přirozené, že ?
Kazdopadne teda mi pripada lepsi toho do sebe cpat co nejmene, vedlejsich ucinku takhle nase lecba ma hafo.:-)
To je sice pravda,ale já už nemůžu spoléhat co tělo dá nebo nedá..pokud jdu na umělko tak musím tomu malinko zase pomoc.Ale je to individuální.Už jsem jednou ze stim.ketu otěhotněla tak mu věřím víc
arnaa píše:
I když co je už u nás přirozené, že ?
Progesteron a kortikoidy užíváš i u IVF tak to je skoro u ketu tu samé.
ahoj, já beru taky Estrimax a pak mám Utroš, a ještě jeden.. kdybych si já vzpomněla na název
![]()
jinak já jsem hrozně unavená. dneska je mi fakt kvalitně, vám řeknu.. ale nebudu s ničím počítat, dokud nebudu na kontrole u Mudr.
zítra zase do práce, na celý den, a ve čtvrtek se už dozvíme výsledek
![]()
elunaj píše:
ahoj, já beru taky Estrimax a pak mám Utroš, a ještě jeden.. kdybych si já vzpomněla na název![]()
jinak já jsem hrozně unavená. dneska je mi fakt kvalitně, vám řeknu.. ale nebudu s ničím počítat, dokud nebudu na kontrole u Mudr.
zítra zase do práce, na celý den, a ve čtvrtek se už dozvíme výsledek![]()
Já mám Prednison Utrouš Estrofem Magnosovl a Anopyrin
Tak já jen estrimax a utroš…
Elunaj…takže ve čtvrtek jdeš na krev???