Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, ceka nekdo na testik po iui jako ja?
Ahoj, já bych měla testovat po-ut, ale necítím se jinak, tak tomu moc naději nedávám.
Kolikaty iui mas za sebou?
@Breberka123 druhe iui, ale uz sem byla i na 2 ivf.. zmenili sme car, tak uvidime maji zas uplne jiny postup, tak treba se povede.. Ja budu testovat az v rijnu ![]()
@Domča99 Ja 13.9.,tak doufam ze to byl stastny patek trinacteho
Drzim palce at to vyjde!
@Safrik děkuji, taky držím palečky. No mi se trefili i podle astrologie do početí, tak doufám, že by to mohlo klapnout. ![]()
@Safrik ano astrologie a jeden jsem měla. Já mám bez stimulace IUI. Ty?
@Domča99 Ja stimulovala..A neco na udrzeni kdyby se chytlo beres?
@Safrik ne ani to ne. Byla jsem i u jiného lékaře a řekl mi to stejné co moje doktorka, že po IUI, pokud nemám problém, tak není důvod ani utrogestan ani crionne, protože to bych pak mohla brát po každém sexu. Teda oba mám doma v případě, že se zadaří, tak nasadit.
@Domča99 To je divny..
Ja sem tyky v poradku, manzel spermiogram bezva, a stejne sem dostala dost leku.. A chodis do CAR?
@Safrik já měla poprvé na IUI taky měla utrogestan, ale stejně pokud se vajíčko neoplodní, tak tam nemá význam. Já piju poctivě každý den grepovou šťávu ve velkém a je to poprvé, co jsem měla největší sliznici za celou dobu. Manžel má spermio katastrální 😂, ale paní doktorka nechce spěchat na IVF. Nejtěžší pro mě bylo to srovnat v hlavě. Jak jsem si to srovnala, tak se pak zadařilo, ale bohužel to nedopadlo. A jinak chodím do CARu dva roky.
@Domča99 Ja taky po ivf otehotnela a nakonec potratila
Jestli zed nevyjde iui tak jdem znovu na ivf. Do vanoc chci byt tehulka a cekat zdrave miminko.. Ale to i Ty ![]()
@Safrik jo taky bych chtěla stejný postup jako ty. Pokud to teď nevyjde tak IVF, nebo maximálně ještě jedno IUI v říjnu a listopadu už IVF.
@Domča99 No, ja bych asi zacla v listopadu stimulovat.. Uz je to dlouhy.. ![]()