Čeká nyní někdo na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
152
26.9.21 07:36

Tak jsem to milé dámy nevydržela a testovala jsem teď ráno 10dpo a vuuuubec nic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ani náznak :) dávala jsem tomu mega naději a zase nic. Takže už na to kašlu ;! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
26.9.21 08:23
@Lucinkal.lh píše:
Tak jsem to milé dámy nevydržela a testovala jsem teď ráno 10dpo a vuuuubec nic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ani náznak :) dávala jsem tomu mega naději a zase nic. Takže už na to kašlu ;! :?

@Lucinkal.lh ještě je brzo. Vydrž dokud neprijde menstruace a pak testuj. Já dělám to samé ikdyz je to těžké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
26.9.21 08:26

@ivita
Já vím že jsme prdla :) :pankac: :cert:
Mam to dostat v utery. A tak se určitě stane :) ale což už :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
26.9.21 08:36

Holky, ja dnes 10DPO a 4dny do ms. Ovsem zacinaji me bolet prsa, coz je kazdy mesic predzvest prichazejici ms :roll: Takze, i kdyz jeste nechazim flintu do zita, jsem realista a moc tomu opet neverim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
26.9.21 08:47

@Lucinkal.lh j já to mám dostat v neděli a už jsem taky testla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
26.9.21 08:55

@new
Každý říká ať nejsme pesimisté :) ale když ono to tak nějak nejde, když každý měsíc se to opakuje :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
26.9.21 09:16

Premyslim, zda dnes testotovat CB? Jedeme do mesta, tak bych ho mohla koupit. Ale nechci byt zklamana… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
26.9.21 09:19
@new píše:
Premyslim, zda dnes testotovat CB? Jedeme do mesta, tak bych ho mohla koupit. Ale nechci byt zklamana… :)

@new kdybych to brala podle sebe tak já jsem blázen a vím že bych si clearblue koupila 🤣 🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
26.9.21 09:26
@ivita píše:
@new kdybych to brala podle sebe tak já jsem blázen a vím že bych si clearblue koupila 🤣 🤦

Asi jsem stejny blazen :D A koupim ho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.21 09:41

K nám přišlo překvápko 3 dny před vynecháním Ms. Testy jsem dělala obden a jde vidět že čárka už lehce zesílila. Minule to bohužel skončilo zamlklým potratem tak se modlíme aby tentokrát bylo vše v pořádku. Všem vám přeji aby jste taky našli // ;) :srdce:

• Citovat
  • Upravit
69
26.9.21 09:50
@new píše:
Asi jsem stejny blazen :D A koupim ho :lol:

@new dej pak vědět jak jsi dopadla. Držím pěsti ❤️️ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
26.9.21 09:59
@ivita píše:
@new dej pak vědět jak jsi dopadla. Držím pěsti ❤️️ :hug:

Urcite pisnu, jak to dopadlo a dekuju za podporu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
26.9.21 11:20

Holky, já dnes 9dpo a co myslíte? No taky jsem to zkusila :D samozřejmě ani ťuk. Ale je brzy… Musíme ještě všechny pár dní vydržet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
26.9.21 14:51

Holky, dnes 10DPO a 4dny do ms. Samo jsem to nevydrzela a testla testem cearblue a vysledek NG :roll: Uz me opousti nedeje, ze by to tentokrat mohlo vyjit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
26.9.21 15:04
@new píše:
Holky, dnes 10DPO a 4dny do ms. Samo jsem to nevydrzela a testla testem cearblue a vysledek NG :roll: Uz me opousti nedeje, ze by to tentokrat mohlo vyjit :(

@new já slyšela že ty digitální clearblue to tak brzo nezachytí tak bych ještě nezoufala a počkala do příchodu ms :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí