Čeká nyní někdo na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
new
2366
23.9.21 14:53

@Lucinkal.lh
Fakt? Ja pravidelne kazdy mesic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
23.9.21 15:01

@Lucinkal.lh
Taky to necítím na 100 % každý měsíc, ale vždy, když mám ovulační test pozitivní, tak se docela pozoruju a většinou ty bolesti fakt dorazí. Buď ten den večer nebo před tím brzy ráno. To se pak cca 5 minut kroutím, vydýchávám a pak už je klid :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
23.9.21 15:07

@Any219
Ja se teda nekroutim, ani nevydychavam. Jen proste vim, ze se mi tam neco deje :) Tetno mesic jsem si ovu testy udekala poprve, abych opravdu vedela, ze je to ovu a mela vnitrni klid 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
23.9.21 15:13

@new
No já jsem právě koukala na tu tvoji fotku ovu testů a mně ta testovací čárka přijde dost slabá. Já teda nevím, jaké značky testů používáš, ale věřím, že jste se trefili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
23.9.21 18:43

@Any219
Já mám taky zkušenost, že ta bolest u mě trvá minuty max hodinku dvě. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
23.9.21 20:29

@Lucinkal.lh
No někdo to má prostě bolestivější. Hlavně, že to netrvá dýl. Znám holku, která se svíjela třeba celý den a chodilo to ve vlnách, ale po porodu už má klid 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
24.9.21 10:59
@Any219 píše:
@new
No já jsem právě koukala na tu tvoji fotku ovu testů a mně ta testovací čárka přijde dost slabá. Já teda nevím, jaké značky testů používáš, ale věřím, že jste se trefili :)

Taky mi neprijde tak silna, ale hlavni je, ze se neco ukazalo a ze se tedy neco deje. Lepsi nez kdyby nebyla zadna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
24.9.21 11:09
@Anicka2888 píše:
@NickyV1 Jenze na testech jen nepatrně dusici zatím tak zkusím testovat dal ráno no a uvidim :)

Ahoj Ani tak dnešní testik z rána 32DC tak snad to bude v pořádku. Co ty zesiluje testik? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
24.9.21 11:23

@Mia14 Me se zda ze jo ale jde to pomalu tak me zachvátila panika :,( Testuju uz jak magor fakt :zed: U tech biochemek jsem.mela ducha max dva dny a pak negativ a prislo krvaceni…Ted sice dusici jsou a cb vysel v utery ale stále jsem na vazkach :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anicka2888
24.9.21 11:25

@Mia14 To mas mamatesty? Ja mam sluníčka ale. prvni co mi ukázal ducha byl mamatest.Tak pockam na pritele až dojde z práce a vezme mi pro jistotu mamatest. A uvidim no.Tobe zesílil krasne :hug:

• Citovat
  • Upravit
44
24.9.21 11:38
@Anicka2888 píše:
@Mia14 To mas mamatesty? Ja mam sluníčka ale. prvni co mi ukázal ducha byl mamatest.Tak pockam na pritele až dojde z práce a vezme mi pro jistotu mamatest. A uvidim no.Tobe zesílil krasne :hug:

Jj mamatesty ale chtěla bych zkusit ještě jinej neboť už mi vše došlo doma :) taky to tam vidím že to zesiluje. ;) jen musíme ještě počkat. Já se bojím toho 37DC. To jsem vždy začala spinit a dopadlo to špatně. :,( Porovnavam tady fotky testu z predeslich těhotenství a už si připadám jak blázen. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
24.9.21 11:57

@Mia14 Neboj máme to naprosto stejně. Ja jsem naštvaná na sestru z gyndy…podle ní si asi neumím udelat testy a předchozí ty dva mesice s těma testama jak jsem ji rikala ze se bojím že se to bude opakovat tak mi řekla ze tam chodí ženy se slabým testama a nakonec mají krev negativni a ze tehotna jsem nebyla říkám jasne ze ne když byl pak test negativni a prislo krvaceni a vy jste mě chtely i tak videt :zed:.Rikam aha a teď 4 značky testu i digital je všechno falesne? A ona to neříkám přijďte 15.10.Takze uz jsem obvolala jinou gyndu a vzali by me i dceru. Takze toho začínám mít dost :nevim: Jsem tam u ni pres 20 let a tohle mi nepřijde uz ok :zed: Zas čekat jestli se něco stane nebo ne jako des, uz by jsme si přáli aby to melo šťastný konec. :hug:

• Citovat
  • Upravit
44
24.9.21 12:10

@Anicka2888 no to máš teda sestřičku. Já mám tady gyndare vyhlášeného naštěstí. Já volala sestře že mi vyšel test ale že zatím slabá čárka a ona mi řekla že jsem těhotná. ale hned po telefonátu se sestrou jsem si dělala digitální test a vyšel 1-2 +. Řekla jsem ji že se bojím abych nepotratila a poslala mi hned recept na utrogestan ať go beru 1tb 2× denně. Dřív jsem ho ani nebrala tak snad to pomůže. Nikomu jsem zatím nic neřekla nechci zatím dokud nebude to potvrzeno od mudr. Držím ti palečky kočko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
24.9.21 12:28

@Mia14 Utrogestan jsem chtěla taky a nic :,( Bojim se ze se budou opakovat ty předešlé měsíce vůbec me nechápe a ještě ze me udělala blbou ze si neumím udělat asi testy. Prosila jsem i obvodni jestli by nemohla udelat výjimku a napsat mi ho ale nemůže ze musim řešit s gynekologem ale jak když mi ho nenapise? Nechapu tenhle přístup pritel se nechce ani těšit nebo se taky bojím jak to dopadne a stále jen to cekani :(

• Citovat
  • Upravit
Anicka2888
24.9.21 12:30

@Mia14 Moc ti děkuji ale třeba nebude k cemu :hug: Třeba to zas dopadne spatne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex