Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jde holky spíš o to kolik dní se dělá test po ovulaci
pokud je to třeba 5-10 DPO. Málokdy se něco ukáže. ![]()
@Lucinkal.lh Ja si myslím ze jsem mela ovulaci asi driv proto ty testy tak brzo vychází ale mohlo to byt ovlivněno i tím ze jsem marodila s dětmi a proto se posunula.Kdo vi no ![]()
@Lucinkal.lh
Já právě nevím kdy mám ovulaci.
Ale mám takový divný pocit. Na začátku roku jsem měla taky divný pocit a pak si udělala test asi den před MS a bylo to tam. Nakonec to ale nedopadlo a po několika týdnech jsem o to přišla
Ahoj holky tak jsem si dnes udělala další testik. Volala jsem mudr že na HP nepřijdu že mi MS nepřišla. Mudr mi napsala utrogestan 2× denně. Musím dodržet 12 h odstup? Nikdy jsem ho nebrala. Mám totiž v práci směny a k mudr jdu až 6.10 neboť příští týden tam nejsou. 😞 děkuji moc za rady.
@Mia14
Další těhotná super
doufám že nás bude víc a víc. A jestli budu jediná z vás kdo není těhotná tam budu fakt zlá
![]()
@Mia14 Gratuluji
Ja jsem zvědavá kolik holek najde ještě pozitivní test a doufám ze všechny ![]()
@Anicka2888 to čekání je ale dlouhý každý den a nejde na to úplně nemyslet ![]()
Taky na to myslím každý den…dnes jsem 5dpo… Utíká to hrozně pomalu ![]()
Četla jsem nějaký článek, že nejvíc děti je počato na podzim :p Tak uvidíme. ![]()
@Lucinkal.lh píše:
Taky na to myslím každý den…dnes jsem 5dpo… Utíká to hrozně pomalu
já cca taky tak nějak ![]()
@Thea35 Ja vim je to hrozny to cekani ja sice mam ty testy pozitivní ale porad je strach aby se něco nestalo do první kontroly ![]()
@Anicka2888 Ani to mi povídej. Strach tam je dost velký. Nechci ještě doma nic říkat a vůbec ne v práci. Tady je to hrozná drbarna.
@Mia14 Dneska jsem byla na kontrole na plicní mam středně těžké astma a byla jsem nemocna s pruduskama. Dnes jsem ji rikala o tom testu nebo ještě beru prednison 20mg a mam postupně vysazovat aby se něco nestalo a napsala mi doporučení ze mam byt doma ještě cca 1-2 týdny. Tak uvidim jak se k tomu postaví zítra ma obvodní. ![]()
Tak já jsem teď testovala a nic. Jako pořád mám do ms čas. Mám ji v pondělí 27.9.
Ale nemohla jsem to vydržet. Myslím si že z toho nic nebude. Tak nevadí. Příští měsíc ![]()
Všem vám gratuluji ![]()
@Týna00 Uvidis třeba se ještě ukaze.Ja uz vidím ty nejhorší scénáře u sebe…na testech jsou jen duchove a včera vyšel ten digitalni no zkusim za par dni další digitalni jestli tam bude nějaký posun. A jak ne tak to balím ![]()