Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anicka2888 píše:
@Lucinkal.lh Ahoj hezky je jen aby to sililo tak snad ano a usměje se uz štěstí![]()
Ja zkusila pro jistotu i jiny test a taky duch tak by to bylo super kdyby do třetice vyšlo
Jen me trapi zanet sakra nebo co to je…
Ani, tak co zkusit jen nejake bylinky do koupele? Tedy po rade s nekym, kdo tomu rozumi nebo si neco procist. Musi to byt neprijemne ![]()
@Lucinkal.lh píše:
@new
Já beru už jen kyselinu listovou. Na ostatní jsem se vykašlalaovulaci mám, ta probíhá. Mam ji vždycky 17-18 DC. A MS 28-29DC. To neznamená automaticky že jsem úplně v pořádku.
Přikládám fotku mého ovu testu. V ten samý den jsme se snažili.A pak už nebyla moznost. Takže sázíme na jednoho koně
![]()
Prirovnani sazime na 1kone me pobavila
![]()
@new Je to dost nepříjemné, byla jsem nemocna s pruduskama. A ted tohle plus ty testy
Nechci hned plasit a letět doktorce, po tech posledních dvou měsících kdy byly testy pozitivni ale ms došla. Zkusim tu mast a zkusim se teda podívat na nějaké bylinky jestli by mi něco pomohlo. Moc děkuji za radu ![]()
@new Určitě to vyjde drzim moc place
Ja se trosku bojím po tech předchozích dvou měsících…Ale tak strach bude vždy
A kdy to mas dostat? My se snažíme od dubna.
@Anicka2888
Ani, hlavne vynechej cukry! Cukry podporuji mnozeni ten potvor. Nicmene, jsou bylinkove sedaci koupele, urcite neco vyggoglis
Ja cekam ms 30.9.,coz je v momentalni chvili dlooouho. Uz jsem skepticka, nicmene nadeji jeste mam. No, dej se vule bozi.
@new Tak to zkusím ale to svědění se zblaznim. V lékárně mi nachystala clotrimazol tablety i mast a jak jsem se ji ptala jestli se v rannem tehotenstvi muze hned to vzala a nechala mi jen mast a ze jen povrchove mazat. Zkusim koupit něco teda do te koupele. A naděje je vždy uvidis
![]()
@new ano taky se snažíme od ledna. Přijde mi to jako dlouhá doba. Ale 9 měsíců je ještě prd
jednou to vyjde
treba není vhodná doba ![]()
@Lucinkal.lh
Taky si rikam, ze jednou to vyjit „musi“. Mimis preci sam vi, kdy je spravna doba se zavrtat ![]()
@Lucinkal.lh
Me to prijde jako silena doba. Taky proto uz jsem si poridila podpurne veci, ktere by mozna, mohly byt napomocny.
@new
Já si dělám maximálně ty ovulační testy a beru kyselinu listovou. Nechci to nijak hrotit je to spíš na škodu ![]()
Před 3 lety jsem potratila. To už jsem hodila za hlavu. To bylo ještě s bývalým přítelem. ![]()
@Lucinkal.lh Ja neco podpurneho mam na doporuceni gynekologa. Mam za sebou 2× potraty v 8tt taky tehda s ex. Ted se proste jen tesim az to klapne
Navic doma uz mam skolaka a ten po sourozenci neskutecne touzi ![]()
@new
Vím, že se to nehodí ale můžu se zeptat kolik je ti let?:) Já za pár dní oslavím 29 a jsem bezdětná ![]()
@Lucinkal.lh píše:
@new
Vím, že se to nehodí ale můžu se zeptat kolik je ti let?:) Já za pár dní oslavím 29 a jsem bezdětná
Jiste, ze muzes je mi 35. Syn je z predesleho vztahu a s nynejsim manzelem bychom miminko moc chteli.
@new
Doufám že vám to co nejdříve vyjde
každopádně pokud se u mě do konce roku nic nezmění objednám se na gynekologii a začnu to řešit s doktorem. Nějaké vyšetření a tak ![]()
@Anicka2888 Ahojky já měla poslední MS 24.8 a dnes bych ji měla dostat. Dělala jsem testik ale slabá čárka tak se moc neraduji
Snažíme se už 2 roky když nepočítám pauzu kvůli operaci štítné žlázy. Už mám za sebou SP a minulý rok mimodelozni. Tak se docela bojím co zase přijde. 😞
Příspěvek upraven 21.09.21 v 10:49