Čeká nyní někdo na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
new
2366
21.9.21 08:26
@Anicka2888 píše:
@Lucinkal.lh Ahoj hezky je jen aby to sililo tak snad ano a usměje se uz štěstí :) :) Ja zkusila pro jistotu i jiny test a taky duch tak by to bylo super kdyby do třetice vyšlo :srdce: Jen me trapi zanet sakra nebo co to je…

Ani, tak co zkusit jen nejake bylinky do koupele? Tedy po rade s nekym, kdo tomu rozumi nebo si neco procist. Musi to byt neprijemne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
21.9.21 08:28
@Lucinkal.lh píše:
@new
Já beru už jen kyselinu listovou. Na ostatní jsem se vykašlala :) ovulaci mám, ta probíhá. Mam ji vždycky 17-18 DC. A MS 28-29DC. To neznamená automaticky že jsem úplně v pořádku.
Přikládám fotku mého ovu testu. V ten samý den jsme se snažili. :) A pak už nebyla moznost. Takže sázíme na jednoho koně :P :mrgreen:

Prirovnani sazime na 1kone me pobavila :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
21.9.21 08:30

@new Je to dost nepříjemné, byla jsem nemocna s pruduskama. A ted tohle plus ty testy :zed: Nechci hned plasit a letět doktorce, po tech posledních dvou měsících kdy byly testy pozitivni ale ms došla. Zkusim tu mast a zkusim se teda podívat na nějaké bylinky jestli by mi něco pomohlo. Moc děkuji za radu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anicka2888
21.9.21 08:37

@new Určitě to vyjde drzim moc place :hug: :srdce: Ja se trosku bojím po tech předchozích dvou měsících…Ale tak strach bude vždy :roll: A kdy to mas dostat? My se snažíme od dubna.

• Citovat
  • Upravit
new
2366
21.9.21 08:44

@Anicka2888
Ani, hlavne vynechej cukry! Cukry podporuji mnozeni ten potvor. Nicmene, jsou bylinkove sedaci koupele, urcite neco vyggoglis ;) Ja cekam ms 30.9.,coz je v momentalni chvili dlooouho. Uz jsem skepticka, nicmene nadeji jeste mam. No, dej se vule bozi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
21.9.21 09:02

@new Tak to zkusím ale to svědění se zblaznim. V lékárně mi nachystala clotrimazol tablety i mast a jak jsem se ji ptala jestli se v rannem tehotenstvi muze hned to vzala a nechala mi jen mast a ze jen povrchove mazat. Zkusim koupit něco teda do te koupele. A naděje je vždy uvidis :hug: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
152
21.9.21 09:14

@new ano taky se snažíme od ledna. Přijde mi to jako dlouhá doba. Ale 9 měsíců je ještě prd :) jednou to vyjde :) treba není vhodná doba :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
21.9.21 09:30

@Lucinkal.lh
Taky si rikam, ze jednou to vyjit „musi“. Mimis preci sam vi, kdy je spravna doba se zavrtat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
21.9.21 09:32

@Lucinkal.lh
Me to prijde jako silena doba. Taky proto uz jsem si poridila podpurne veci, ktere by mozna, mohly byt napomocny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
21.9.21 10:00

@new
Já si dělám maximálně ty ovulační testy a beru kyselinu listovou. Nechci to nijak hrotit je to spíš na škodu :kytka:
Před 3 lety jsem potratila. To už jsem hodila za hlavu. To bylo ještě s bývalým přítelem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
21.9.21 10:06

@Lucinkal.lh Ja neco podpurneho mam na doporuceni gynekologa. Mam za sebou 2× potraty v 8tt taky tehda s ex. Ted se proste jen tesim az to klapne :srdce: Navic doma uz mam skolaka a ten po sourozenci neskutecne touzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
21.9.21 10:16

@new
Vím, že se to nehodí ale můžu se zeptat kolik je ti let?:) Já za pár dní oslavím 29 a jsem bezdětná :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
21.9.21 10:18
@Lucinkal.lh píše:
@new
Vím, že se to nehodí ale můžu se zeptat kolik je ti let?:) Já za pár dní oslavím 29 a jsem bezdětná :?

Jiste, ze muzes je mi 35. Syn je z predesleho vztahu a s nynejsim manzelem bychom miminko moc chteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
21.9.21 10:23

@new
Doufám že vám to co nejdříve vyjde :) každopádně pokud se u mě do konce roku nic nezmění objednám se na gynekologii a začnu to řešit s doktorem. Nějaké vyšetření a tak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
21.9.21 10:37

@Anicka2888 Ahojky já měla poslední MS 24.8 a dnes bych ji měla dostat. Dělala jsem testik ale slabá čárka tak se moc neraduji :? Snažíme se už 2 roky když nepočítám pauzu kvůli operaci štítné žlázy. Už mám za sebou SP a minulý rok mimodelozni. Tak se docela bojím co zase přijde. 😞

Příspěvek upraven 21.09.21 v 10:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital