Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já si myslím, že nám to zase nevyjde. Ale nový = nová šance… ![]()
@novinarka
Gratuluju a samozřejmě závidím
ale po takové době si to zasloužís ![]()
Ja se přidám k čekání
ovulace proběhla 18dc máme teď 4 dny do ms tak uvidíme. Dnes jsem testovala, pritel po zkoumání vidi ducha ja ani ne. Ale stále mám 4 dny do ms. Vy tam něco vidíte?
@Anonymní píše:
Ja se přidám k čekáníovulace proběhla 18dc máme teď 4 dny do ms tak uvidíme. Dnes jsem testovala, pritel po zkoumání vidi ducha ja ani ne. Ale stále mám 4 dny do ms. Vy tam něco vidíte?
Ja nic nevidim
Ale je jeste cas. Drzim palce!
@Anonymní píše:
Ja se přidám k čekáníovulace proběhla 18dc máme teď 4 dny do ms tak uvidíme. Dnes jsem testovala, pritel po zkoumání vidi ducha ja ani ne. Ale stále mám 4 dny do ms. Vy tam něco vidíte?
Já jsem si řekla. Že nebudu testovat před termínem ms. A radila bych to všem.
![]()
Ahoj jsme 8. Den po ket ( den transferu nepočítám), dnes by měla přijít ms, dělala jsem test ale nevím nevím.. vidíte tam něco?
@Anonymní píše:
Ahoj jsme 8. Den po ket ( den transferu nepočítám), dnes by měla přijít ms, dělala jsem test ale nevím nevím.. vidíte tam něco?
Jo, duchacek ![]()
@new to by bylo super, děkuji… Teď mě ale zarazilo, při vkládání progesteronu co beru, jsem si teď u vchodu do pochvy nahmatala neco tvrdého 🤔 🤷🏼♀️
@Anonymní píše:
@new to by bylo super, děkuji… Teď mě ale zarazilo, při vkládání progesteronu co beru, jsem si teď u vchodu do pochvy nahmatala neco tvrdého 🤔 🤷🏼♀️
Klíd! Nejanci hlavne
Nebude to jiste nic, co by se nevysvetlilo…a nebo ti to tak jen prijde.
Ahoj, tak já se taky přidávám s čekáním. MS má dojít za 6 dní, tak snad to vyjde.
Tak si holky pojďme slíbit
, že cca za týden podle toho kdo jak bude testovat si sem sdělíme jak to dopadlo
co vy na to??
Ahoj holky, ráda se k vám přidám, taky čekám na //, dnes jsem 10DPO ![]()
@Lucinkal.lh chystám se na to zítra nebo ve čtvrtek
vím, že je asi ještě brzo ale nedá mi to ![]()