Čeká nyní někdo na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
27.9.21 10:12
@Anonymní píše:
Holky, tak já nevydržela a testla jsem dnes, 12dpo… test sněhobílý, bohužel jsem začla trochu špinit, MS mám mít v úterý, tak očekávám, že ta mrcha dorazí, už mi začaly i ty typické bolesti :( ach jo, fakt jsem doufala, že to třeba tentokrát vyšlo. Tak snad tu bude některá úspěšnější :srdce:

Jestli vyloženě nekrvácíš, tak je tam ještě šance. Ale záleží jestli normálně špiníš už před menstruací..Uvidíš, musíš počkat. Držím pěstičky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18818
27.9.21 10:23
@Anicka2888 píše:
@Lucinkal.lh Ja si myslím ze uz ano…uz je to svetle červená i když na vložce nic. Kdyby mi moje dr nasadila utrogestan tak jak jsem chtěla a mela obavy ze se to bude opakovat, bylo by vse třeba jiné. Ale uz je to potřetí a hned zasebou…nemam z toho dobrý pocit. V Pondeli budu volat jiné doktorce a přejdu. Protoze ma doktorka to očividně řešit nechce a chodím k ni pres 20 let…

ja te castecne chapu, ale ja treba otehotnim kazdy mesic snazeni - jedno dite, 2× biochemko, 1 sp a 1zt a teda jedine co si myslim, ze doktor zanedbal je, ze mi nedal po tom sp kontrolu driv jak v 9tt a pak az na 13 tt kdy jsem zjistila, ze v sobe nosim mrtvy plod uz cely ten mesic. Holt jsi plodnejsi a resila bych to, kdyby bylo potvrzene tehotenstvi na utz, ale biochemka se mezi potraty nepoitaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
27.9.21 10:28

Ahoj holky jsem 35 DC. Test pozitivní a já dnes začala decentně spinit jen na toaletaku. :( zrovna dnes tam nemam gynekologa. Beru Utrogestan 2× denně a nasadila jsem ascorutin. Měl jste to někdo a dopadlo to v pořádku? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
27.9.21 10:35

@hospodki
Me tam napsala AB spont. completus in grav. incip. v. s. Myslím si že jsem mela ovulaci hned po menzes. Jinak by mi nevyšel prvni test 25 dc.Po dvou dnech krvaceni bylo hcg 4 jednotky…A podle tech velkých kusu co byly mi řekla doktorka potrat v rannem těhotenství. jdu ted v patek k jiné doktorce.Pani doktorka v nemocnici rekla ze by se to melo řešit a bylo mi nabídnuto ze když budu mít zas pozitivni test mohu přijít do nemocnice na vyšetření. Tak jsem ted zvědavá co bude o nove pani doktorky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anicka2888
27.9.21 10:39

@Mia14 Zajed na pohotovost a popis jim situaci a uvidíš pro jistotu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
18818
27.9.21 11:26

@Anicka2888 jasny, treba to priste pomuze, drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
27.9.21 11:50

@hospodki Uvidime pobavíme se s novou doktorkou ted 1.10.

• Citovat
  • Upravit
44
27.9.21 14:41

Tak teď jsem se vrátila z nemocnice. Podle menstruace jsem 4tt+6 ale HCG mám jen 78. :( špinění se zastavilo a ve středu znovu na krev. Hrozně se bojím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
27.9.21 15:02

@Mia14 Budu ti držet palce.Vem si ze pred 9 lety jsem mela hcg jen 36 jednotek. A i tak je z toho syn 9 let David :kytka: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.21 16:16

Ja jsem měla poslední ms 28.8. Mam tri dny zpoždění tak jsem zvědavá, ráno budu delat test, docela se bojim, snažíme se skoro deset let, nekolik ztracených tehu bylo, no co se dá dělat, jinak ms se mi nikdy nezpozdila tak snad se zadari. Omlouvám se za anonym, ale nechci aby to někdo z rodiny nezjistil driv nez má ;)

• Citovat
  • Upravit
152
27.9.21 19:36

Dámy, já jsem dneska 28dc. A myslím, že zítra to dostanu v termínu :) čekám klasický scénář, ráno sednu na WC a bude to :cert: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
27.9.21 20:50
@Mia14 píše:
Tak teď jsem se vrátila z nemocnice. Podle menstruace jsem 4tt+6 ale HCG mám jen 78. :( špinění se zastavilo a ve středu znovu na krev. Hrozně se bojím :(

Podle ms to nic neznamena. Podle ovu by to mělo možná vypovídající hodnotu a ani tak nejspíš ne. Bud v klidu a nehazej flintu do zita :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
27.9.21 20:57

@Bubllenka děkuji za podporu. Už jsem totiž měla sp a pak mimodelozni. Teď právě potřebuji vědět když zase na večer jsem začala malinko spinit a beru Utrogestan tak nevim jestli po jídle nebo před. Nikdy jsem ho nebrala ustne a v nemocnici jsem se na to zapomněla zeptat. :(

Příspěvek upraven 27.09.21 v 21:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
27.9.21 20:58

@Anicka2888 děkuji za podporu. :) tak uvidíme ve středu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
27.9.21 21:29

@Mia14 Neboj bude to dobre hlavně na to nemysli a užívej si klidné tehotenstvi uvidis vse bude dobre :hug: :srdce: Ja jdu uz konečně v patek k nove gynekolozce tak s ni poresim vse co se týká i toho co se ted stalo tak se i těším :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex