Čekám, jak to dopadne - bude vidět na UTZ?

Yamaha
5.11.12 14:13

Čekám jak to dopadne

Zdravím, jsem tu úplně nová…Tak se chci podělit se svým příběhem… Před třemi lety jsme si s milým řekli, že rozšíříme rodinku (mám svého 7letého syna),myslela jsem si jak to bude jednoduché - hup na to a je to… ale bohužel nic…po vyšetřeních také nebyl žádný problém, takže prostě psychika… Celé roky nic, ale řekli jsme si že to necháme na přírodě…Teď se jí nás asi konečně zželelo, a já minulý měsíc nedostala měsíčky, když se objevily bolesti zad a prsou letěla jsem jak šílená do lékárny, nakoupila 3× tt. Všechny byly pozitivní…Skvělé, hned jsem se objednala k dr… Ta mi udělala utz, ale bohužel moc nadšeně se netvářila, na monitoru byl jen malý černý flíček…Její verdikt- buď je mimi tak 3 týdny malinké, nebo je nějaký problém… Na další utz mám jít 21.11. to čekání je pro mě trest… :,(. Doufám, že vše bude o. k. ale moc se bojím opaku…Mám nervičky na pochodu… Je tu nějaká čekatelka ve stejné situaci??? Dá se nějak laicky poznat zda by to mohlo být v pořádku?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9096
5.11.12 14:17

Ahoj
Laicky se to poznat asi nedá.
Ukazatelem by mohlo být rostoucí hcg v krvi. Můžeš si nechat udělat jako samoplátce.
Přeju ať vše dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
5.11.12 14:20

Já to měla stejně - podle MS jsem měla být na začátku 6tt a tedy mělo být už vidět embryo a na utz nic, jen asi 3mm(max.) velká bublinka - jak říkáš, tmavý flíček. nakonec se ukázalo, že jsem těhotná skoro o 3 týdny míň, otěhotněla jsem v době, kdy mi nedošla MS :D doktorka tomu nevěřila, prý to spíš vidí jako že je to cysta… za tři týdny už měla cysta srdíčko :mrgreen: takže to určitě může dopadnout dobře. pokud něco viděla, tak naději určitě máš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
5.11.12 14:22

A proč by to nemohlo být hodně rané těhotenství? Nebo co se doktorce jinak nelíbilo? Z tohoto důvodu by se právě mělo jít na gyndu až když to nedostaneš po druhé… Je tam už víc vidět :) Já jsem se objednala a když jsem tam šla, byla jsem myslím taky hodně čerstvě těhotná, byla tam jen tečka, srdeční činnost žádná… Pan doktor řekl, že příště uvidíme… Oni také doktoři nechtějí takhle brzy toho moc říci, někteří dokonce i toho nadělají s tou průkazkou, jako kdyby čekali, že to nakonec nevyjde… Nic bych si z toho nedělala, byla v klidu a uvidíš příště, každopádně moc držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yamaha
5.11.12 14:23

Aha, když to hcg bude rostoucí, tak mám naději, že je to ok? Kde se to dělá prosím? 8o

• Citovat
  • Upravit
365
5.11.12 14:23

Ahoj, zkus se nestresovat (to je rada, co?) a vyčkej do dalšího ultrazvuku. Já také už třikrát odcházela zklamaná, že jdu brzo. Vždy se mi miminko od data poslední menstruace lišilo o 12-13 dní. Prostě mám ovulaci mimo učebnicové termíny. Držím palce, aby to u tebe bylo také tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.12 14:25

Měla jsem to podobně v 6tt jsem měla taky malinký černý flíček a až v 9tt bylo miminko se srdíčkem a v první těhotenství už jsme v 6tt měli srdíčko, každé těhotenství je jiný, moc ti přeju, aby na další KO bylo vše v pořádku

• Citovat
  • Upravit
Yamaha
5.11.12 14:26

Neřekla mi vůbec nic, jen přijďte za 3 týdny…Letěla jsem tam hned, protože mám náročné zaměstnání, tak abych něco nezkazila sama, chtěla jsem to mít potvrzené od dr, abych si mohla nárokovat volnější režim..

• Citovat
  • Upravit
Yamaha
5.11.12 14:28
@adhelaid píše:
Ahoj, zkus se nestresovat (to je rada, co?) a vyčkej do dalšího ultrazvuku. Já také už třikrát odcházela zklamaná, že jdu brzo. Vždy se mi miminko od data poslední menstruace lišilo o 12-13 dní. Prostě mám ovulaci mimo učebnicové termíny. Držím palce, aby to u tebe bylo také tak.

JOOO, to mi taky řekla, protože podle posledního menzesu jí neseděla velikost mimi..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.12 14:29

Na tu krev si můžeš dojít jako samoplátce do jakékoliv odběrové laboratoře

• Citovat
  • Upravit
Yamaha
5.11.12 14:31

Holky děkuju za rady, je super nebýt na to sama a vy už jste tu zkušený :kytka:!!!Děkuju za podporu, klepu se na mimi jak blázen…pořád si představuju jaký to bude až „bude“…no blázen.. 1 mimi jsem měla mladá, tak jsem si to ani neužila…A teď se fakt těším obrovsky. :roll:

• Citovat
  • Upravit
365
5.11.12 14:35

@Yamaha Tak vidíš, snad máš teď trochu lepší náladu. Na to hcg si dojít můžeš, ale aby to mělo nějakou vypovídací hodnotu, musela bys jít nejméně dvakrát, v odstupu několika dní, aby se vidělo, jak rychle hcg stoupá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
5.11.12 14:37

Mozna me napada, ze ze zacatku jsou testiky slaboucke a carky jsou cim dal silnejsi, to by mohl byt jeden z ukazatelu, ze se plod vyviji a nejse o zamlkle tehotenstvi.
Ale potvrdi to bohuzel az ten doktor… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yamaha
5.11.12 14:41
@adhelaid píše:
@Yamaha Tak vidíš, snad máš teď trochu lepší náladu. Na to hcg si dojít můžeš, ale aby to mělo nějakou vypovídací hodnotu, musela bys jít nejméně dvakrát, v odstupu několika dní, aby se vidělo, jak rychle hcg stoupá.

Mám :lol:,pořád nad tím přemýšlím, bojím se těšit, že pak budu moc zklamaná…No určitě to znáte každá které to nešlo napoprvé :-)

• Citovat
  • Upravit
192
5.11.12 14:51

Měla jsem to podobně, do 8 tt nešlo vidět nic, jen „nějaká“ tečka. Od 4tt jsem chodila co týden na kontrolu a pořád se nic neobjevovalo, ale hcg hezky stoupalo, doktor mě pak strašil i mimoděložním těhotenstvím, tak to byly taky nerviky. Nakonec se ale mimi umoudřilo a v tom 8tt konečně ukázalo. Dost se to natrvá, ale zbytečně se nenervuj (lehce se to říká, já vím). Držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí