Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@parisek Fraxiparin si píchám jelikož mi testy vyšly mimo rozmezí ale nic snad zásadního. Doktorka mi ho ale raději nasadila hned od začátku aniž by se ještě vědělo že čekám dvě. Na hematologii mě zatím neposlali. Musím se na to zeptat. Oni mi ted brali asi 3 zkumavky krve tak se musím přeptat na výsledky.
To jsem nevěděla, že se musí do poradny. Tak to jsem pak zvědavá co ti řeknou.
@ilca2014 Do rizikové poradny se chodí každých 14 dni
tak od 14 týdne, já jdu poprvé až v 17 týdnu, ale na druhou stránku jsem ráda, že budu pod dohledem.
@parisek Rizikove poradny jsou asi vedene pod nemocnici co? No kazdopadne diky za info ze mam neco takoveho ocekavat. Jeste mam cas.
@ilca2014 Přesně tak, my to máme nejblíž v Plzní skoro 100km ale budu muset tam jezdit. Mě moje dr. upozornila hned na začátku ale vůbec mi to nevadí.
@kacka.h8 Ahojky. To je jasný, že můžeš. Ty jsi měla taky takové štěstí a čekáš dvojčata?
@parisek jj mám štěstíčko zatím teda sem 12tt. dítko už mám skoro 2letý. a právě furt hledám a hledám něco s dvojčaty a furt nic.
@parisek Tak ja mam nastesti nemocnici 5km. Jen se bojim toho cekani a vubec nemocnicni prostredi mi moc nedela dobre. Ale jak rikam jeste mam cas. A pak co by clovek neudelal, ze. ![]()
@kacka.h8 Tak to je paráda. A máš je přirozeně nebo po IVF? Já jsem taky teprve začala 15 týden a taky jsem přečetla všechny staré diskuze, ale nic nového jsem nenašla
Tak to teď někdy pojedeš na 1 screening nebo už jsi byla?
@parisek po ivf. malého mám na 3pokus a ted dvojčata na 4pokus. ty jo tak hezky pěkně to sem ráda pač nikoho nemůžu dohledat.
na UZ jdu 16.5 tento pátek takže mám trochu nervíčky. no uvidíme uvidime
@kacka.h8
to jsme poslali v jeden čas. Ano my je máme až po 5 IVF, chodili jsme přes 3 roky do jednoho caru a když se nám tam nedařilo tak jsme utekli do jiného, no a tam se nám povedlo hned na poprvé
tak jsme šťastné a moc se těšíme.
@parisek
ono stěma carama to je děs já byla 3krát v gennetu na letný a až na jednu mudr hruza děs.. drahé.. no aaa ted na 4pokus Apolinář sice kapku starší jj ale spokojená hodně.. 5pokus ženo to si silná obdivuju tě.. ![]()
@kacka.h8 Vůbec se neboj, to bude dobrý, a hlavně na 3D ultrazvuk vezmi i manžela/přítele
je to moc krásný. Tak to máš taky kus cesty za miminkem. Takže to 4IVF jste taky hradili sami že? to je peněz
ale dala bych i mnohem víc, hlavně ať jsou zdravé ![]()
@parisek jo nehrazene sme měli. asi okolo 60tis. ale když to dopadne tak to bude hodně krásné..
jj na všechny UZ manža půjde chodil i u malého a vždy čuměl hii vykulenej. a co už víš co čekáte