Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminky. Už jsem úplně psychicky a fyzicky vyřízená. Od včerejší noci jsem měla bolesti téměř po celý den, od 2 ráno na nohách, šílené nevolnosti. Včera jsem byla u dr. Cesty na porod připravené, otevřená na 2 prsty. Říkal, že do víkendu porodím. Po vyšetření jsem krvácela, špiním i dnes. Dnes v 1 ráno jsme startovali auto, že pojedeme- kontrakce 1,5h po 10 min., jen manžel auto nastartoval, kontrakce nikde. Myslela jsem, že se zblázním, ještě, že jsme nevzbudili syna.
Je mi furt zle od žaludku, nemůžu se na jídlo ani podívat, jsem příšerně unavená. Všichni okolo v očekávání, manžel už je taky psycho, raději si vzal dovču
Zlatý první porod, prdla mi voda a se vším všudy trval porod 1,5h
.A jak se cítíte nebo jste se cítily vy před porodem? Popř. za jak dlouho jste porodily?
Děkuji za odpovědi. ![]()
@Edvardová věřím že je to otravné já mám za sebou tři porody a čeká mě někdy mezi únorem a březnem čtvrtý první dva mi taky praskla voda a jelo se tyto porody to už je delší dobu ten zatím poslední jsem se ráno probudila a měla poslíčky prostě to bolelo říkám nevím co bude pak to během dopoledne přešlo říkám nic tak asi jen poslíčci no ale po obědě to začalo znovu a pak se to stupňovala no vím že do porodnice jsme jeli kolem 4 ještě jsem si nebyla jistá jestli mi odtéká plodovka protože mi nepraskla celá no nakonec to byla plodovka její část zbytek odtekl až těsně před porodem a porodila jsem asi dvě hodiny od přijezdu jediný co mi bylo líto že tam nemohl být přítel se mnou bylo to zrovna v době covidu kdy byl zákaz
Ja tedy mam prvni dite a rodila jsem v pulce ledna, ale 25. Prosince jsem silene otekla cela a od te doby to mam rozmazane. Pamatuju si, ze jsem cele noci nespala, vsechno me bolelo, citila jsem se priserne.
Ale ty pak porodis rychle az to fakt zacne, ja mela pri prijezdu do porodnice s pravidelnyma kontrakcema porodni cesty uplne zavreny
nakonec to trvalo 30 hodin.
@lovean píše:
@Edvardová věřím že je to otravné já mám za sebou tři porody a čeká mě někdy mezi únorem a březnem čtvrtý první dva mi taky praskla voda a jelo se tyto porody to už je delší dobu ten zatím poslední jsem se ráno probudila a měla poslíčky prostě to bolelo říkám nevím co bude pak to během dopoledne přešlo říkám nic tak asi jen poslíčci no ale po obědě to začalo znovu a pak se to stupňovala no vím že do porodnice jsme jeli kolem 4 ještě jsem si nebyla jistá jestli mi odtéká plodovka protože mi nepraskla celá no nakonec to byla plodovka její část zbytek odtekl až těsně před porodem a porodila jsem asi dvě hodiny od přijezdu jediný co mi bylo líto že tam nemohl být přítel se mnou bylo to zrovna v době covidu kdy byl zákaz
Jsem přidušená, když jsem se pokusila tvůj post přečíst bez těch čárek a teček na jedno nadechnutí ![]()
Já teda dopředu žádné příznaky neměla. U staršího mi akorát večer před porodem bolelo v tříslech a u mladsiho nic, to prostě začaly kontrakce a do pár hodin bylo po všem, bylo to ve 37tt takže sem ani nic nečekala. Nějaké poslíčky zažíváme až teď u třetího, ale to už někdy od 31tt. Otevřená na 2 prsty sem s druhým chodila asi 14 dní.