Čekání na porod 38+2tt

18
17.12.21 10:39

Čekání na porod 38+2tt

Ahoj maminky. Už jsem úplně psychicky a fyzicky vyřízená. Od včerejší noci jsem měla bolesti téměř po celý den, od 2 ráno na nohách, šílené nevolnosti. Včera jsem byla u dr. Cesty na porod připravené, otevřená na 2 prsty. Říkal, že do víkendu porodím. Po vyšetření jsem krvácela, špiním i dnes. Dnes v 1 ráno jsme startovali auto, že pojedeme- kontrakce 1,5h po 10 min., jen manžel auto nastartoval, kontrakce nikde. Myslela jsem, že se zblázním, ještě, že jsme nevzbudili syna. :pocitac: Je mi furt zle od žaludku, nemůžu se na jídlo ani podívat, jsem příšerně unavená. Všichni okolo v očekávání, manžel už je taky psycho, raději si vzal dovču :lol: Zlatý první porod, prdla mi voda a se vším všudy trval porod 1,5h 8).A jak se cítíte nebo jste se cítily vy před porodem? Popř. za jak dlouho jste porodily?
Děkuji za odpovědi. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7997
17.12.21 10:54

@Edvardová věřím že je to otravné já mám za sebou tři porody a čeká mě někdy mezi únorem a březnem čtvrtý první dva mi taky praskla voda a jelo se tyto porody to už je delší dobu ten zatím poslední jsem se ráno probudila a měla poslíčky prostě to bolelo říkám nevím co bude pak to během dopoledne přešlo říkám nic tak asi jen poslíčci no ale po obědě to začalo znovu a pak se to stupňovala no vím že do porodnice jsme jeli kolem 4 ještě jsem si nebyla jistá jestli mi odtéká plodovka protože mi nepraskla celá no nakonec to byla plodovka její část zbytek odtekl až těsně před porodem a porodila jsem asi dvě hodiny od přijezdu jediný co mi bylo líto že tam nemohl být přítel se mnou bylo to zrovna v době covidu kdy byl zákaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
17.12.21 11:17

Ja tedy mam prvni dite a rodila jsem v pulce ledna, ale 25. Prosince jsem silene otekla cela a od te doby to mam rozmazane. Pamatuju si, ze jsem cele noci nespala, vsechno me bolelo, citila jsem se priserne. :? Ale ty pak porodis rychle az to fakt zacne, ja mela pri prijezdu do porodnice s pravidelnyma kontrakcema porodni cesty uplne zavreny :lol: nakonec to trvalo 30 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
17.12.21 11:38
@lovean píše:
@Edvardová věřím že je to otravné já mám za sebou tři porody a čeká mě někdy mezi únorem a březnem čtvrtý první dva mi taky praskla voda a jelo se tyto porody to už je delší dobu ten zatím poslední jsem se ráno probudila a měla poslíčky prostě to bolelo říkám nevím co bude pak to během dopoledne přešlo říkám nic tak asi jen poslíčci no ale po obědě to začalo znovu a pak se to stupňovala no vím že do porodnice jsme jeli kolem 4 ještě jsem si nebyla jistá jestli mi odtéká plodovka protože mi nepraskla celá no nakonec to byla plodovka její část zbytek odtekl až těsně před porodem a porodila jsem asi dvě hodiny od přijezdu jediný co mi bylo líto že tam nemohl být přítel se mnou bylo to zrovna v době covidu kdy byl zákaz

Jsem přidušená, když jsem se pokusila tvůj post přečíst bez těch čárek a teček na jedno nadechnutí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
17.12.21 12:10

Já teda dopředu žádné příznaky neměla. U staršího mi akorát večer před porodem bolelo v tříslech a u mladsiho nic, to prostě začaly kontrakce a do pár hodin bylo po všem, bylo to ve 37tt takže sem ani nic nečekala. Nějaké poslíčky zažíváme až teď u třetího, ale to už někdy od 31tt. Otevřená na 2 prsty sem s druhým chodila asi 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí