Čekání na snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5044
27.4.10 08:56

No asi by to chtělo dát si oddech, ale taky si říkám, že nejvíc to na sobě pozná ta ženská, že už je v pořádku. Jestli jsi měla revizi březnu, tak bych asi opravdu počkala ty 3 měsíce.
Já jsem byla před x lety na kyretáži, to bylo v době, kdy jsem o dítěti ještě vůbec neuvažovala a musím říct, že jsem se 1/4 roku fakt cítila dost blbě.
No já už se taky těším, až doberu prášky. Mám je dobrat na dovolené u moře, tak si tam asi s přítelem uděláme na oslavu mejdánek :mrgreen: , protože to bude můj poslední prášek v životě. Po dalším dítěti si chci nechat dát tělísko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
27.4.10 09:21

Simpanova ano bohužel v březnu potrat v 16 týdnu takže už větší.Každý mě zná jako ,že jsem dost odolná a silná, ale já sama sebe překvapuju ,jak to uvnitř mám ještě schované.Překvapuje mě ,že to tak bolí a že se občas rozpláču dost nečekaně.Takže po tělesné stránce se cítím dobře a myslím, že jsem včera i měla ovulku , ale citově to nebude ještě ono.Ale moc na další pokus myslím a i manžel.Jak ses cítila Ty blbě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
27.4.10 16:11

No mně bylo dost dlouho zle fyzicky. První týden jsem nesměla ani sedět. No a pak jsem samozřejmě řešila, jestli vůbec někdy budu s úspěchem těhotná, když mám tolik zánětů, že jsem skončila na sále :-( Až později jsem zjistila, že mi stačí se otřít o trenýrky a jsem těhule :mrgreen: Tak doufám, že mi tahle vlastnost zůstala ;-)
Potrat je hnusná věc. Já jsem potratila v 6tt, takže velmi na začátku. V 16tt už je to špatný, je mi to moc líto. Ale další mimčo tuhle bolest přebije, neboj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
28.4.10 09:47

Je strašné kolik žen tohle prožilo a dokud se mi to nestalo, ani sem to nevěděla. Je mi to také líto.

Snažím se koukat dopředu a věřit. Jak si psala , že se Ti stačí otřít o trenýrky a je to, tak alespoň můžeš mít klid, že nebudeš čekat moc dlouho:-) Kam k moři přesně jedete??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
28.4.10 10:25

No já už mám tu bolest přebitou 5letým dráčkem. Mně říkal doktor, že dle výzkumů potratí 30% ženských, ale dle odhadů doktorů je to 50% (ty, které potratí tak brzo, že ani nezjistí, že jsou těhotné). Je to hodně těžké, ale myslím, že příroda ví, co dělá.
Tak doufám, že na konci roku si tady budem povídat, jak se nám ty pupíky pěkně nafukujou :wink:
To otření o trenýrky platilo před 6 lety. Přece jenom už mi je kapánek víc (začínám být lehounce přestárlá matka :-D ), tak nevím nevím. Taky tatínek bude jiný než u prvního dítka, ale i tak doufám, že to půjde rychle.

My se chystáme do Chorvatska. Máme to tam rádi a myslím, že pro dovolenou s dětmi je to tam ideální. Byli jsme tam předloni a Máťa si z toho docela dost pamatuje. Už teď se těší, že pojedem k moři a budem si kupovat dobrou zmrzlinu :lol: Pro jistotu jsem mu minulý týden nechávala udělat pas (předloni to Chorvati vyžadovali). Nechala jsem mu udělat ten s biometricky čitelnými údaji. Stálo to 100,– (na rozdíl od toho „nečitelného“, který stojí 1.000,–) a platnost má 5 let, což mi přišlo dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
1.5.10 16:55

Simpanova kulatá bříška, to zní dobře. Už aby to bylo. Se teď učím na zápočty a vůbec mě to nebaví. Nejraději bych zapadla hned a na školu se vykašlala…to by byla ale pěkná blbost :wink: Koukám, že budeme mít mezi dětmi podobný rozestup. Taky už malý lobbuje za sourozence? Maru by si přál sestřičku. :-D

Edittt věřím, že zdravé děťátko bolest určitě vyléčí. I když zapomenout se nedá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
1.5.10 19:00

Tinuvien díky:-)Musím napsat, že Tě obdivuji.Škola ještě teď ,jen si to představuju a je mi špatně.
Taky se těším až si tu budeme psát s bříškem.My začneme koncem července se o to bříško snažit.
Kluci chtějí také sestřičku a jak.
Simpanova tak chorvatsko?Hm je tam prý krásně a nevyjde to ani moc draho.Já jsem u moře ještě nikdy nebyla, tak až někdy pojedu budu celá nažhavená:-))S tím pasem si mě překvapila ,vůbec jsem o tomto neslyšela.Až půjdu udělat klukům pas, tak bych také šla do tohoto.
Vařím na zítra kuře na paprice a kuřecí polévku a co Vy holky??Dostaly jste dneska hudlánka pod rozkvetlou třešní??Já ano a byla slaďoučká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
1.5.10 20:15

EEEDIT to víš, že pusa byla, abych neuschla, tak raději tuplovaná 8-) S vařením na zítra ještě nevím, mám v lednici brokolici, tak asi zapeču se sýrem a bešamelem, nebo tak něco…
Já trubka už dneska špekulovala, kdyby už, tak že by to bylo kozorožče, tak to raději ne :lol:
Návod na pohlaví byl v jednom Uvolněte se prosím! :lol: Prý, když jsou spermíci dlouho odleželí, tak holčička, a když se vyprazdňují často, nebo se pokouší dvakrát za sebou, tak kluk. Když si tak vzpomenu, tak by to u nás na toho kluka vyrobenýho sedělo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
2.5.10 15:12

No manžel je náruživej, takže proto máme dva chlapce :lol: Jeden je kozoroh a je to celkem komplikované znamení.Musím stále přemýšlet, jak na něj na štěstí naše,druhé sluníčko je střelec a to je velmi pohodové znamení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
3.5.10 06:49

EEEdit - já jsem střelec a manžel kozoroh, mám pocit, že kozorohy děsně vytáčím…znám jich víc. Marianek je panna a je to legrační, jak o sebe dbá, aby mu ladilo oblečení, aby voněl a tak :-D Jinak mám neskutečnou slabost pro vodnáře…mají pro mě takový zvláštní charisma či co.
No a pokud budeme zkoušet holčičku touhle metodou, tak budu muset asi někam odjet…jinak nevím, jak to vydržet. Štěstíčko na vás určitě někde čeká :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
3.5.10 08:42

Ahoj holky :-) Matyáš je taky kozoroh a někdy je to teda fakt o nervy. Ale říkám si, že on si s maminkou občas taky užije, takže se snažím ho moc neprudit :-D (Tinuvien, jsem taky v Panně, takže tvého chlapečka chápu:-)) Nejvíc pěním, když už mu něco říkám po desátý a on si pořád žije v tom svým světě a nějaký šuměmi ode mě mu vůbec nedojde k uším.
Jinak Matyáš zatím za sourozence nelobbuje. Ale je fakt, že jsme to spolu ještě úplně neprobírali. On by to totiž hned vykecal svému tátovi, což jsem před rozvodem nechtěla. I když je fakt, že jsme s exmanželem už dost v pohodě, takže on by si ze mě spíš dělal srandičky 8-)
Jinak já jsem si tak zvykla na toho kluka a tak mě to s ním baví, že by mě docela potěšilo, kdyby další byl zase nějaký klučičí dráček :-)
Eedit, my jsme v Chorvatsku byli už předloni a fakt se nám tam líbí. A tím, že jedeme s Máťou, tak to stejně nebude žádný poznávací zájezd a nemá tím pádem cenu jezdit někam za exotikou. Navíc chceme jet autem a to Chorvatsko je ještě v přijatelné vzdálenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
3.5.10 09:11

Já jsem váha a manžel blíženec,krásně k sobě ladíme.No kozoroh a střelec to jsou přesně naši kluci.Tak proto malej vetšího tak prudí:-)))hihi.Já dost věřím, že znamení dost člověka ovlivní co se povahy týká.Tedy až na mého manžela, tak podle horoskopu na nás sedí přesně.Manžel tak na půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
3.5.10 09:19

Tak sem to holky ráno dostala.Někde sem četla, že mě to znovu smete a budu plakat.Zatím jsem spíže uklidněná, že vůbec přišla a že vím, že se tělo čistí.Asi zalezu do postele a budu odpočívat necítím se nejlíp, ale není to tak hrozný.Ale chci cvičit a ted budu muset zase brzdit.Jinak už jsem cvičila skoro každý den pilates na míči pro začátečníky a super.Jen tam byl jeden cvik ,který jsem naprosto nedokázala udělat.Normálně jsem poprosila manžela ,aby to zkusil.Byla jsem přesvědčená, že ten cvik udělat nejde a ejhle on jde :lol: Přišli do obýváku i kluci a taky si to vyskoušeli.No a jediná Eďák ho prostě neudělá :mrgreen: Posilovat a posilovat.Mám tak povolené břicho až hrůza.Už abych si ho mohla začít posilovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
4.5.10 06:49

EEEdit - to je fajn, že si tak vyrovnaná. Určitě to tělu pomůže víc, než kdyby ses nervovala. Taky mám tělo jak blátíčko a chtělo by to něco dělat :nevim:

Simpanova - no, my jsme o tom taky s Marim nezačínali, to on tak jednou přišel a začal se vyptávat, jestli budeme mít ještě jedno dítě, a jestli mu porodím sestřičku 8-o :mrgreen:

Na znamení taky dost dám a ten kozoroží nepřítomný pohled v dál…bych občas kousala, ale jinak je to zlato největší. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
4.5.10 07:57

EEDIT, jsi statečná, držím palce, ať už je jenom líp. Myslím, že to bere z dobré strany. A když budeš v pohodě psychicky, tak tělo se dá dohromady o to dřív.

Jeje, o zásobárnách sádlíčka mi nemluvte. Jsem po zimě fakt pěkně nakynulá a roztřesená. A s přibývajícím věkem jdou ty špeky pořád hůř a hůř shodit :-( Škoda, že je takovýhle počasí, na venovní sporty to moc není.

Tinuvien - jsem zvědavá, jak Máťa bude brát to, že by mohl mít sourozence. Uvidíme. Občas mám ale pocit, že ten svět okolo ho tak nějak míjí a on ho ne úplně vnímá :mrgreen: O to hůř ale občas snáží výrazný změny, tak si s ním budu muset hodně povídat, jaký to bude, až ten bráška nebo ségra mezi nás přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí