Čekání na snažení

359
18.4.10 17:33

Čekání na snažení.

Ahojky ,

musíte čekat dny, týdny, měsíce, než-li se budete moct začít snažit o miminko? Čekáte, až se sliznice po zákroku uzdraví, nebo vysazení antikoncepce, nebo jiný důvod, prostě musíte čekat? Pojďte si zatím povídat. Ať se můžeme navzájem podporovat a držet si palečky, společně to čekání půjde lépe :-) Já čekám, nejdříve mi řekli (po potratu+revize v březnu)5 měsíců, ale pak , že se můžeme snažit za tři měsíce. Už, aby to bylo. Také jste nedočkavé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33315
18.4.10 18:00

Ahoj, přesně takové téma mi tu chybělo…mám po transplantaci kostní dřeně a začít se může po roce, což je u mě v srpnu, ale možná se to protáhne ještě abych stihla odstátnicovat…takže kdo ví, jestli nezačneme až po novém roce.
Pocitově bych nejraději hned 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
18.4.10 18:24

Tinuvien vítej

To já vím co cítíš.Když mi doktorka řekla,že můžeme začít tak za šest-pět měsíců, byla jsem v šoku.Říkala jsem si, no jak to vydržím".Pak jsem slyšela další tři lékaře, kteří mi řekli- tři měsíce. Ptala jsem se jí zda je to opravdu brzo a ona přiznala, že asi není, ale ona je na tohle přísnější:-))Takže nakonec mi tři měsíce schválila.I tak mi to přijde dlouho, ale zase je pravda, že už přes dvacet dní uběhlo a tak se to blíží:-)Mariánek je parádní klouček.Jaký je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
18.4.10 18:40

EEEDIT - no, právě mi to příjde strašně dlouho, hlavně, když už se cítím dobře a léky už neberu skoro žádné. Původně jsem měla státnicovat letos a to už bychom skoro čekali…ale kvůli pitomé nemoci se mi to o rok protáhlo.
Marianek je zlatíčko a už se mě taky občas ptá, jestli „mu narodím sestřičku“. Mrzí mě, že je tak sám, a že bude mezi dětma takový rozestup. :-?

Fajn, že ti doktorka ustoupila na ty tři měsíce. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
18.4.10 18:50

Tinuvien

tak to vydržíme ju:-).Jo jo klouček malinkej.Mě bylo taky smutno , když jsem musela chlapečkům říct, že miminko ještě nebude.Oba se už moc těšili a starší- Filípek to i oplakal. Byl moc rád, když zjistil, že se s manželem pokusíme znovu.I my i Adámek.Teď ještě doufat, že to půjde dobře vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
18.4.10 18:57

EEEDIT - ty už máš dva kluky? Jak staré? Potrat jsem na štěstí nezažila…musí to být strašné jednu chvíli čekat miminko a potom nic. :cry:

Doufám, že zdravotně to bude v pořádku a bez problémů, jako minule.
Původně jsem ve všech potransplantačních příručkách četla, že možná už nikdy a nebo minimálně za 5 let. Tak jsem ani moc nedoufala, ale pro jistotu jsem se doktora před týdnem na kontrole zeptala a on mi řekl, že se jde začít snažit už po roce, tak jsem z toho ještě vykulená a šťastná.
Samozřejmě, že mě ještě čeká vyšetření u gyn. a hormonální profil a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
18.4.10 19:18

Tinuvien

ano máme dva krásné hodné chlapce.Filípkovi je 11 let a Adámkovi 7:-)No taky bych nikdy neřekla, že to někdy zažiju.Navíc to bylo v 16 týdnu.Píšu o tom ve svém deníčku víš.Potřebovala jsem se z toho vypsat a taky mi moc pomohlo reakce a podpora tu od maminek.Taky doufám, že to zdravotně bude vše v pořádku.Díky za podporu.Je dobře, že můžete už za rok.To je bezvadná zpráva a musíš být moc ráda.Srpen je za chvilku.Moc držím palečky , aby i profil byl ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
18.4.10 19:43

EEEDIT - to je fajn, mít už tak velké šikovné kluky. Myslím, že jsem deníček četla, jen jsem si ho asi nespojila s tebou :cry: takovou bolest si ani nedovedu představit. Podpora maminek tady je moc fajn.

Budu věřit, že teď už bude všechno v naprostém pořádku :hug:

K doktorovi se chystám někdy koncem května, tak snad to bude ok. MS se mi už relativně vrátila, no uvidíme…

Mám na jaře vždycky takové množící se tendence…no, k nevydržení je se mnou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
26.4.10 11:47

ovulace

tak si měřím ráno teplotu a dnes konečně vyžší,tak asi že by ovulka.No trochu sem překvapená, že mě pobolívá na levé straně podbříšku.Nikdy jsem to při ovulaci před kyret.necítila.Stává se Vám to taky??Není to nijak veliká bolest,spíže občas píchnutí, ale jak jsem po tom samov.potratu a čekám na menstr. tak mě to znervozňuje , když nevím copak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
26.4.10 13:14

Ahoj holky,
ráda se k vám přidám :-) Já tedy nemám žádný zdravotní důvod (naštěstí), proč čekám na snažení. Čekala jsem ale na svůj rozvod, který mám 14 úspěšně za sebou, tak teď jsme se rozhodli s přítelem, že ještě doberu prášky (2 měsíce) a pak se začneme snažit.
Jinak doufám, že vše bude ok. Za prvé začínám být přestárlejší matka :mrgreen: a za druhé jsem před Matyášem potratila, tak doufám, že tenhle model už si nezopakuju 8-o
Každopádně už se těším, až budu testovat a napjatě čekat, jestli se tam ty // objeví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
26.4.10 15:02

Simpanova tak Tě tu vítám, jsem ráda , že ses k nám přidala.Proč dobíráš prášky a nesnažíte se hned?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
26.4.10 15:51

Říkali jsme si, že si dáme příjemný léto a během něj zkusíme zplodit mrňouse :-) Navíc jedeme v červnu k moři a já nechci, aby mi tam bylo zle v případě začátku těhu. Takže během dovči doberu prášky a pak vesele začneme pracovat na mimčovi. Nebudem to nikam hnát, ale znáte to - asi budu nedočkavě testovat už před menstruací :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emimi
26.4.10 16:35

Ahoj holky, já jsem založila podobnou diskuzi (snažení až koncem roku 2010), píšeme si tam s holkama, máme podobnou situaci, co to takhle nějak sloučit? :-) Jinak my se budeme snažit od září (původně to měl být říjen,ale špatně jsem si to spočítala a prášky mi končí už začátkem září :dance: )

• Citovat
  • Upravit
5044
27.4.10 08:01

Ok, jdu k vám nahlídnout a já myslím, že se klidně můžeme přidat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
27.4.10 08:42

Testovat před menstrulací to si krásně napsala.Vystihuje to dokonale:-))Nejraději by jsme to s manželem skusili už ted v květnu, ale zase si říkám, že bych tomu tělíčku měla dát trochu času na vzpamatování že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí