Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky, čekáte po očkování s dětmi nějakou dobu v čekárně? Malá byla na první Hexa vakcíně, po nás už nikdo nebyl, sestra mě vyprovodila z ordinace a čekárny a zamkla za mnou.
Chodíme na očka se psem a tam nám veterinář rádi pul hodky čekat, podle Mé mamky s námi taky dříve čekaly. Na stránkách o očku se také píše čekat.
Jsme přestěhování ale mudr nám vyhovuje, takže odjíždíme z Černého mostu na Háje… kdyby se objevila nějaka reakce tak jsem už dost daleko od pediatra když hned sedam do auta a odjíždím…
Ty jo, tak teď jsi mě dostala…po první dávce jsme čekali cca 20minut a dneska jsme byli na druhé a úplně jsme to zazdili, vůbec jsem si na to nevzpomněla, takže asi tak…
U staré doktorky se mělo půl hodiny čekat po každém očkování, u nové jen po Priorixu.
Tak my nikdy nečekaly, ani doktorka nic neříkala, navíc ty příznaky se neobjeví tak rychle, ne? ze začátku je mimino spíš naštvaný a řve (teda aspoň u nás), z toho se stejně nic nepozná… ![]()
Vždy musíme čekat půl hodiny. A dokonce i manžel, když si teď dával očkování proti žloutence, musel po aplikaci sedět 15min v čekárně.
Čekala jsem vždycky tu půl hodinku, po třetí hexe teda méně, malá byla unavená a hrozně protivná, vyřvávala tam na celý panelák, tak jsem se s doktorem domluvila a šla si ji uspat ven.
@charbl píše:
Tak my nikdy nečekaly, ani doktorka nic neříkala, navíc ty příznaky se neobjeví tak rychle, ne? ze začátku je mimino spíš naštvaný a řve (teda aspoň u nás), z toho se stejně nic nepozná…
Tak může být rychlá alergická reakce, otok dýchacích cest atd. Je to vzácné, ale stát se to může. Tak jak po jakémkoli jiném léku.
Vzdy pul hodiny a pak ji mudra vzdycky jeste zkoukla, nez nas vypustila
@Daduka díky, příště počkáme. Ale nechápu teda, že doktorka ani sestra nic nezmínily, spíš mi připadá, že nás chtějí mít co nejdřív pryč (malá je od první hexy nesnáší a kdykoliv je vidí, tak řve jako tur)… ![]()