Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, buď ráda. Já jsem taky patřila k těm „šťastným“ co měly průjem. A manželova maminka mi totiž říkala to stejné. A měla jsem to celé těhotenství. ![]()
Ahoj,
Tiez som to tak mala, cez vsetky tri tehotenstva.
Zato po porode naopak- ale to prisudzujem nedostatku vlakniny. Bala som sa jest cerstvu zeleninu a z ovocia iba osupane jablcko, aby deti nemali koliky.
Zuzana
Já to měla taky tak, bála jsem se, protože jsme vždy trpěla na zácpy, tak že to bude v těhu ještě horší a ono přesně naopak ![]()
Je to určitě lepší než zácpa, ale asi bych hodně pila, ztrácí se tím hodně tekutiny. A pokud by Tě to nějak obtěžovalo, tak bych zkusila nějaký přírodní preparát.
No já mám vždycky zašpuntovanej zadek nějakým tvrdým bobanem, ale jak je venku, jde ze mě voda. Takže si taky užívám
![]()
Ahoj, prvních pár týdnu těhotenství jsem měla zácpu. Ale nyní cokoliv sním, tak do hodiny jdu. Mám úplně stejný problém jako vy všechny. Už jsem si řikala, že to není normální a že bych si měla dojít k mudr. jestli nemám střevního bacila. Protože u prvních dvou těhotenství jsem trpěla na zácpy. Tak jsem ráda že v tom nejsem sama. ![]()
Ahoj, já chodím každé ráno a už ani nevím kdy jsem naposledy viděla pevný bobek
. Na kafe jsem přestala mít chuť hned jak jsem otěhotněla, takže ho vůbec nepiju, ale jinak jím normálně jako vždycky.
@24Martina píše:
Ahoj, já chodím každé ráno a už ani nevím kdy jsem naposledy viděla pevný bobek![]()
. Na kafe jsem přestala mít chuť hned jak jsem otěhotněla, takže ho vůbec nepiju, ale jinak jím normálně jako vždycky.
Jj, taky kafe nepiji, jím skoro to samé co před těhu. Jen nejím uzeniny. No a i když jsem od pátku jedla jen suché, tak stejně běhám
po každém jídle.
@Jullii píše:
Jj, taky kafe nepiji, jím skoro to samé co před těhu. Jen nejím uzeniny. No a i když jsem od pátku jedla jen suché, tak stejně běhámpo každém jídle.
Jestli chodíš po každém jídle, tak bych se radši zeptala doktora, ale já to mu moc nerozumim, je to pro mě vše poprvé ![]()
@Anonymní píše:
ahoj holky,skoro od začátku těhotenství mám průjem
ahoj, ja to tak mela cely tehu..a byla jsem za to rada-lepsi nez trpet zacpou..
za to tedka na konci tehu uz to tak super neni-obcas uz mam z velkou problemy…ale jim lnene seminko, tak to ujde ![]()
ahoj holky,skoro od začátku těhotenství mám průjem,no spíš řídkou nebo vodnatou stolici(jdu většinou jednou denně max třikrát ale to je jen občas)s nikým jsem to neřešila,protože jsem si říkala že někdo v těhu trpí na zácpu a já mám asi zrychlený metabolismus,je to možné? Nemá to někdo taky tak. Jinak každé ráno už X let snídám jogurt a pečivo,ovoce teď moc nemusím ale zeleninu se snažím jíst,dělám si tak ob den nějaký zel.salát,jinak jsem vypozorovala že mě prohání kafe,pokud si ho dám tak fakt lítam celý den,takže ho nepiju