Celibát s partnerem

Anonymní
11.9.16 17:38

Celibát s partnerem

Ahoj muj partner mi začal říkat že si připadá jak v celibátu že nic neděláme. Jenže on je prostě anti-sexy sám mě začal odrazovat když jsem se ho pokoušela k tomu svádět navnadit tak mě odehnal že nemá čas (přitom nic nedelal) ale co mě uplně odradilo tak to když se mě zeptal co jako dělám? spíše to na mě zařval a přidal slovo do hajzlu!!… Nebo jsem často na něho čekala v postely s tím že měl za (chvíli) přijít. Pak se divil když přišel proč jsem šla už spát no za tu hodinu nebo déle jsem vychladla. Nevím čemu se diví když mě sám od toho odežene… To mě akorát srazilo sebevědomí…
I to jak se často chová…jo asi když jsem už tedy spolu tak mu někdy něco potřebuji říct nebo si s ním pokecat to co zas řekne: nemám čas, ted na mě nemluv, neposlouchám tě i mě řekl at držím hubu. A pak se diví že jsem naštvaná že se mě do ničeho nechce.

Je citově chladný, žena i snad potřebuje trochu něhy a tak…A pořád dokola říká jak za mnou stojí ale jen to říká já takový pocit nemám. Ikdyž v noci spí vedle mě tak si tam příjdu sama…

PS:snad jsem to napsala srozumitelně a omlouvám se za chyby.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5018
11.9.16 17:41

Hm, horší než sex - nesex mi přijde ta úroveň komunikace - jdi do hajzlu, drž hubu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
11.9.16 17:42

Tak si najdi někoho přitažlivějšího, který tě nebude posílat do hajzlu. Lepší radu nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
11.9.16 17:43

Upřímně řečeno, sex by byl to poslední co bych řešila, spíše mě zaráží, jak spolu komunikujete: drž hubu…to by mi chlap řekl jenom jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
11.9.16 17:45

Jestli je ti náct, tak tu naivitu ještě možná chápu. Pokud je ti už cet, tak
bys o sobě měla začít hoodně přemýšlet. Co tě v takovém vztahu drží?? Nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.16 17:51

Rychle si najdi někoho jiného, dokud je čas. Sex není problém, ale jaký má k tobě reálně vztah…

• Citovat
  • Upravit
49159
11.9.16 17:53
@Anonymní píše:
Ahoj muj partner mi začal říkat že si připadá jak v celibátu že nic neděláme. Jenže on je prostě anti-sexy sám mě začal odrazovat když jsem se ho pokoušela k tomu svádět navnadit tak mě odehnal že nemá čas (přitom nic nedelal) ale co mě uplně odradilo tak to když se mě zeptal co jako dělám? spíše to na mě zařval a přidal slovo do hajzlu!!… Nebo jsem často na něho čekala v postely s tím že měl za (chvíli) přijít. Pak se divil když přišel proč jsem šla už spát no za tu hodinu nebo déle jsem vychladla. Nevím čemu se diví když mě sám od toho odežene… To mě akorát srazilo sebevědomí…
I to jak se často chová…jo asi když jsem už tedy spolu tak mu někdy něco potřebuji říct nebo si s ním pokecat to co zas řekne: nemám čas, ted na mě nemluv, neposlouchám tě i mě řekl at držím hubu. A pak se diví že jsem naštvaná že se mě do ničeho nechce.

Je citově chladný, žena i snad potřebuje trochu něhy a tak…A pořád dokola říká jak za mnou stojí ale jen to říká já takový pocit nemám. Ikdyž v noci spí vedle mě tak si tam příjdu sama…

PS:snad jsem to napsala srozumitelně a omlouvám se za chyby.

drž hubu a do hajzlu? noooo hned bych hledala kde nechal tesař díru - s hulvátem nemáš co být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
11.9.16 18:04

Prosim tě a to ti nevadí, že ti říká, abys držela hubu? Připadá ti to jako normální komunikace ve vztahu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
11.9.16 18:07

Pokud je ženská schopná v podstatě žalovat cizím lidem a nechá si takové jednání líbit, tak si ho zaslouží. Hlavně, že má chlapa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
11.9.16 18:14

Ja si to myslela, ze tu budete zas vsechny z cukru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
11.9.16 18:48

Sex je jen jiná forma komunikace. Potřebujete najít nějaký způsob, kterým se dokážete domluvit na tom, co kdo z vás chce a potřebuje.

Je nesmysl předpokládat, že ten druhý to musí vědět, protože jinak vás nemiluje - ani sebehlubší zamilování nenaučí člověka číst myšlenky toho druhého.

Když si neřeknete co se vám líbí a jak byste to chtěla, tak to prostě nedostanete. Náznaky nevidí a nechápe. Okamžitý společný orgasmus, bez předehry a během dvou minut na první pokus funguje jen ve špatných filmech.

Jo a komunikace s partnerem vážně neznamená smršť výčitek a požadavků, či pasivně agresivní náznaky. Nebo jednostranný proud řeči…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
11.9.16 19:04

No tak s takovým chlapem bych nebyla. Případá Ti normální jak se s Tebou baví??? 8o 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.9.16 19:10

A proč už není bývalý? To mi vysvětli, proč už není expřítelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
11.9.16 19:36
@jdukolem píše:
drž hubu a do hajzlu? noooo hned bych hledala kde nechal tesař díru - s hulvátem nemáš co být…

Tak „do hajzlu“ ještě není tak strašná kletba. To kleju hůř. Samozřejmě ne na partnerku a už vůbec ne když se mě snaží svádět. Říct ženský v takové chvíli „co to děláš do hajzlu“ = drandit si ho pak sám dlouhodobě v koutě. ;) to by mělo být každému jasný. Krom toho, že je to samozřejmě hulvátský. Jo, někdy to není jednoduchý. Pro odlehčení - vzpomínám si, jak mě jednou jedna dávná bývalka chtěla potěšit. Jo, já vím, že chtěla, myslela to ultradobře. Jenže se inspirovala asi blbým filmem. Oblékla si něco, co mělo být zřejmě děsně sexy, jenže na mě to tak nepůsobilo. A jala se předvádět něco, co mě mělo zřejmě děsně rozpálit, ale na mě to tak nepůsobilo… To pak chce kus hereckého talentu a sebezapření, aby místo záchvatu smíchu byla vášeň dle očekávání. :mrgreen: Ale zvládnul jsem to tenkrát bez ztráty kytičky. A cena Alfreda Radoka putuje :lol: :lol: Nejen vy holky to někdy máte těžký…

Zakladatelko - obvkle jsem velmi zdrženlivý radit někomu, ať udělá něco zásadního. Ale tady ss obávám, že moc jiných možností není. Jednak sama píšeš - je antisexy, odpuzuje tě atd., chová se k tobě hrubě… To není moc dobrý základ pro vztah. A je snad nějaký důvod, proč bys se měla nechat ponižovat? Jestli ale ty sama cítíš nějaký důvod, proč v tom vztahu pokračovat, bylo by třeba to řešit, ne přehlížet. Prostě mu říct a dát najevo, že takhle by to tedy nešlo. Obávám se ale, že o 180 stupňů těžko otočíte, a pak přijde někdo, kdo ti dá najevo, že si tě váží, je do tebe blázen a děsně ho přitahuješ…a bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
11.9.16 20:04

Proč s ním seš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie