Celibát s partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
11.9.16 20:23

@Dirndljager
jde o to, že tak mluví na ni.. taky si občas (velmi málo, ale pak to stojí za to) nejdu pro výrazivo daleko ale nikdy bych takhle nemluvila na partnera… říct milovanému muži drž hubu? 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
11.9.16 20:54

He, tak takhle by se mnou muj muz teda mohl zkusit mluvit…ze si to necháte líbit… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
11.9.16 21:02
@jdukolem píše:
@Dirndljager
jde o to, že tak mluví na ni.. taky si občas (velmi málo, ale pak to stojí za to) nejdu pro výrazivo daleko ale nikdy bych takhle nemluvila na partnera… říct milovanému muži drž hubu? 8o :roll:

Jasně, souhlasím a tak nějak jsem to psal i v tom minulém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
11.9.16 21:50

To jste vazne vy i vasi partneri tak dokonali, ze jste se nikdy vzivote tak nevytocili, ze proste jeden druhemu nerekl drz uz hubu?! Neverim, akorat tady ze sebe delate dokonalejsi, nez jste. Tady se to totiz normalnost, vsednost, obycejnost moc nenosi. Tady jsou jen same uzasne, dokonale a bezchybne zenske. A kdo neni dost slunickovy a bezchybny, ma tady tezke porizeni. Nejhorsi je, ze je to vsechno jen pretvarka, protoze neverim, ze by jste kvuli nejake sprostarne vaseho muze balily kufry, jak tady vpodstate radite dotycne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
11.9.16 21:52
@krtek7489 píše:
To jste vazne vy i vasi partneri tak dokonali, ze jste se nikdy vzivote tak nevytocili, ze proste jeden druhemu nerekl drz uz hubu?! Neverim, akorat tady ze sebe delate dokonalejsi, nez jste. Tady se to totiz normalnost, vsednost, obycejnost moc nenosi. Tady jsou jen same uzasne, dokonale a bezchybne zenske. A kdo neni dost slunickovy a bezchybny, ma tady tezke porizeni. Nejhorsi je, ze je to vsechno jen pretvarka, protoze neverim, ze by jste kvuli nejake sprostarne vaseho muze balily kufry, jak tady vpodstate radite dotycne :zed:

ne nikdy jsem neřekla muži drž hubu a ani on mě.. div se tomu nebo ne - takto jsme nikdy nemluvili ani v dobách kdy jsme se rozcházeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39644
11.9.16 21:58
@jdukolem píše:
ne nikdy jsem neřekla muži drž hubu a ani on mě.. div se tomu nebo ne - takto jsme nikdy nemluvili ani v dobách kdy jsme se rozcházeli

Napodobne. Absolutne nepripustne!
A taky jsem nepochopila, procrika, ze zije v celibatu, kdyz si dovoli odehnat onTebe?? A jeste tak hnusne. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
11.9.16 22:02

@jdukolem @Žirafa 69 :lol: jasne ;) vase vec, lzete jen samy sobe, za tu cenu byt tady dokonale superzeny. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
11.9.16 22:20
@krtek7489 píše:
@jdukolem @Žirafa 69 :lol: jasne ;) vase vec, lzete jen samy sobe, za tu cenu byt tady dokonale superzeny. :palec:

nezlob se na mě ale já nemám důvod si lhát a rozhodně ne zroivna v tomto, prostě se smiř s tím, že jsou - existují, fungují rodiny kde se hrubě nemluví - ani rodina ze které jsem vzešla - moji rodiče nebyli hrubí a dokonce ani nenadávali nám dětem.. prostě každý máme svou kulturu soužití - já ti neupírám tvou, ty se nerozčiluj nad mou.. netýká se tě ani tě to neohrožuje - opravdu ne… Prostě se pohybuju v prostředí kde se partneři neposílají do hajzlu a ani si neříkají drž hubu v rámci běžné hádky natož pokud se ten druhý pokouší naznačit touhu po sexu…
je zajímavé, že v tom vidíš dělání superženy - to hodně vypovídá zase o prostředí kde se pohybuješ a norma to tam je.. ale za to já nemůžu no… tak pardon :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39644
11.9.16 22:23

@krtek7489
To nema s nejakou dokonalosti nic spolecneho. :roll:
Nikdybych nechodila s chlapem, kteryby se byt jedinkrat takto na mou adresu vyjadril (natoz se s nim sestehovat),ptz uz by mym pritelem davno nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
11.9.16 22:25
@krtek7489 píše:
To jste vazne vy i vasi partneri tak dokonali, ze jste se nikdy vzivote tak nevytocili, ze proste jeden druhemu nerekl drz uz hubu?! Neverim, akorat tady ze sebe delate dokonalejsi, nez jste. Tady se to totiz normalnost, vsednost, obycejnost moc nenosi. Tady jsou jen same uzasne, dokonale a bezchybne zenske. A kdo neni dost slunickovy a bezchybny, ma tady tezke porizeni. Nejhorsi je, ze je to vsechno jen pretvarka, protoze neverim, ze by jste kvuli nejake sprostarne vaseho muze balily kufry, jak tady vpodstate radite dotycne :zed:

Jsem s manželem 25 let a ne, nikdy mi neřekl, ať držím hubu. Nemůžeš posuzovat vztahy ostatních lidí podle toho svého. To, co považuješ za dokonalost a přetvářku, je pro mnohé z nás běžnou realitou kvalitního partnerského svazku se slušným člověkem. Je mi tě líto, pokud ty to považuješ za nereálnou utopii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.9.16 22:43

@krtek7489 ne, nikdy za 26 let jsem neřekla manželovi drž hubu nebi jdi do hajzlu. A on mně tedy ani omylem nic ani vzdáleně podobného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.9.16 22:46
@krtek7489 píše:
@jdukolem @Žirafa 69 :lol: jasne ;) vase vec, lzete jen samy sobe, za tu cenu byt tady dokonale superzeny. :palec:

ty musíš mít sakra pokřivený vztah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
11.9.16 22:47
@terinka4444 píše:
@krtek7489 ne, nikdy za 26 let jsem neřekla manželovi drž hubu nebi jdi do hajzlu. A on mně tedy ani omylem nic ani vzdáleně podobného.
:cert: další superžena - vítej do klubu :P :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.9.16 22:49
@jdukolem píše: :cert: další superžena - vítej do klubu :P :mavam:

hele, a víš, že v takovém klubu jsem fakt ráda? Lepší, než aby mě chlap posílal do hajzlu a já to brala jako normu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
11.9.16 22:50
@terinka4444 píše:
hele, a víš, že v takovém klubu jsem fakt ráda? Lepší, než aby mě chlap posílal do hajzlu a já to brala jako normu.

nápodobně.. mě spí než to, že takto někdo žije překvapilo, že někoho rozčílí že ten druhý žije jinak.. jsem prostá žena z lidu - nepobírám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí