Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terinka4444 píše:
hele, a víš, že v takovém klubu jsem fakt ráda? Lepší, než aby mě chlap posílal do hajzlu a já to brala jako normu.
nápodobně.. mě spí než to, že takto někdo žije překvapilo, že někoho rozčílí že ten druhý žije jinak.. jsem prostá žena z lidu - nepobírám ![]()
@jdukolem když budeš chvíli sledovat krtka, tak tě pak její vyjadřování a uvažování vůbec nepřekvapí.
@terinka4444 píše:
hele, a víš, že v takovém klubu jsem fakt ráda? Lepší, než aby mě chlap posílal do hajzlu a já to brala jako normu.
Presne tak.
Mmch-jazyk sice nema kosti, ale i tak je dost silny na to, aby zlomil srdce nebo ranil, natoz kdyz jej nekdo takto hnusne pouziva v situacich, kde takoveto vyrazy jsou naprosto nepripustne.
@terinka4444 píše:
@jdukolem když budeš chvíli sledovat krtka, tak tě pak její vyjadřování a uvažování vůbec nepřekvapí.
kdysi jsme se trochu poškorpily od té doby jsem se jí snažila vyhnout ale úplně to nejde no ![]()
@jdukolem píše:
kdysi jsme se trochu poškorpily od té doby jsem se jí snažila vyhnout ale úplně to nejde no
sdílím tvé pocity
@terinka4444 píše:
sdílím tvé pocity
to už je historie - dávno, ale dnes jsem si ověřila, že prostě společná řeč tam nebude no ![]()
Dokonalá superžena nejsem, manžel není dokonalej superchlap, ale jsme rovnocenní partneři. A hlavně chováme se k sobě slušně a s nějakou úctou nebo jak to nazvat. Někde je to asi standart, ale kdybych ho sváděla a vyslechla si to co zakladatelka, tak je z chlapa eunuch, v lepším případě bude mít celibát on, ne já.
Přijde mi to smutný jak se k sobě partneři chovají, uráží se, pro ránu nejdou daleko (a nejen chlapi) a někomu to přijde v pořádku.
Ale zpátky k zakladatelce. Konečný rozhodnutí je jen na tobě, Není tu kolik vám je, jak dlouho spolu jste, ale při takovým chování to nehraje roli. Za mě by to byl důvod k tomu porozhlídnout se jinde.
@jdukolem @terinka4444 oznacim vas najednou, vsak vy si to urcite preberete, kdyz se tak uzasne doplnujete devcata
nepamatuji se, ze bych se s nekterou z vas nejak vyrazne nepohodla, ja to tady totiz moc neprozivam, takze si na nevyznamne diskuze opravdu nepamatuji, ale k veci. Nejsem si vedoma, ze by muj slovnik, nebo vyjadrovani melo nejaky zasadni problem. Zkratka pisu to co si o dane veci skutecne myslim, a to ze nejsem ovce a nejdu se stadem beru spis jako svoje plus. Nikde jsem nenapsala, ze to co napsala zakladatelka je spravne, a ze s tim souhlasim! Ale na druhou stranu mi prijde naprosto normalni, kdyz ve vypjate situaci jedne, nebo druhe strane ujede nejake to nepatricne slovo a rozhodne si nemyslim, ze by kvuli tomu byl vztah mene kvalitni. Jsou to jen emoce, ktere vyprchaji a zivot jde dal. Ve vztahu zakladatelky je uplne jiny problem, ten chlap ji proste nechce, nema zajem. To je ten problem. A to jak ji to dava najevo je sice smutne, ale ve finale je uplne jedno. Nevim, jestli by byla mene smutna, kdyby ji poslal do haje, nebo rekl, at drzi usta, nebo je ticho. Vysledek je stejny. Nemely by jste to tady tak strasne prozivat. Pamatovat si diskuzi kde se s kym chytnu me trochu sokuje. Zkuste sem treba tyden,14 dni vubec nejit a zkuste si zit jen ten svuj zivot, ne tenhle virtualni. Ja kdyz sem jednou za tech 7,14 dni nakouknu, tak jsou na vsech diskuzich stale stejna jmena. Mimochodem i ta vase a nekolik dalsich.
No nic, uvidim, az sem za par dni zase nakouknu, jestli jste si ma slova vzaly k srdci a nenajdu vas zase v kazde diskuzi, kterou otevru ![]()
@krtek7489 píše:
@jdukolem @Žirafa 69jasne
vase vec, lzete jen samy sobe, za tu cenu byt tady dokonale superzeny.
Ty jsi fakt exemplář. Drž hubu neříkám, neříká to nikdo mi, do hajzlu ani do tělesných dutin se opravdu neposíláme. Ale pro někoho to může být těžší pochopit ![]()
@Pedro 00 @jdukolem @terinka4444 @Žirafa 69 taky se hlásím do klubu slušňáků
, doma se posíláme maximálně do háje.
@krtek7489 píše:
To jste vazne vy i vasi partneri tak dokonali, ze jste se nikdy vzivote tak nevytocili, ze proste jeden druhemu nerekl drz uz hubu?! Neverim, akorat tady ze sebe delate dokonalejsi, nez jste. Tady se to totiz normalnost, vsednost, obycejnost moc nenosi. Tady jsou jen same uzasne, dokonale a bezchybne zenske. A kdo neni dost slunickovy a bezchybny, ma tady tezke porizeni. Nejhorsi je, ze je to vsechno jen pretvarka, protoze neverim, ze by jste kvuli nejake sprostarne vaseho muze balily kufry, jak tady vpodstate radite dotycne
Možná se budeš divit, ale nikdy jsem neřekla svému manželovi „drž hubu“ a to neříkám, že náš vztah je jen „sluníčkový“, ne není. Ale nevidím potřebu proč bych měla s někým mluvit sprostě, já si také nepřeji, aby se mnou ostatní mluvili sprostě.
@Žirafa 69 píše:
Presne tak.
Mmch-jazyk sice nema kosti, ale i tak je dost silny na to, aby zlomil srdce nebo ranil, natoz kdyz jej nekdo takto hnusne pouziva v situacich, kde takoveto vyrazy jsou naprosto nepripustne.
@krtek7489 píše:
@jdukolem @terinka4444 oznacim vas najednou, vsak vy si to urcite preberete, kdyz se tak uzasne doplnujete devcatanepamatuji se, ze bych se s nekterou z vas nejak vyrazne nepohodla, ja to tady totiz moc neprozivam, takze si na nevyznamne diskuze opravdu nepamatuji, ale k veci. Nejsem si vedoma, ze by muj slovnik, nebo vyjadrovani melo nejaky zasadni problem. Zkratka pisu to co si o dane veci skutecne myslim, a to ze nejsem ovce a nejdu se stadem beru spis jako svoje plus. Nikde jsem nenapsala, ze to co napsala zakladatelka je spravne, a ze s tim souhlasim! Ale na druhou stranu mi prijde naprosto normalni, kdyz ve vypjate situaci jedne, nebo druhe strane ujede nejake to nepatricne slovo a rozhodne si nemyslim, ze by kvuli tomu byl vztah mene kvalitni. Jsou to jen emoce, ktere vyprchaji a zivot jde dal. Ve vztahu zakladatelky je uplne jiny problem, ten chlap ji proste nechce, nema zajem. To je ten problem. A to jak ji to dava najevo je sice smutne, ale ve finale je uplne jedno. Nevim, jestli by byla mene smutna, kdyby ji poslal do haje, nebo rekl, at drzi usta, nebo je ticho. Vysledek je stejny. Nemely by jste to tady tak strasne prozivat. Pamatovat si diskuzi kde se s kym chytnu me trochu sokuje. Zkuste sem treba tyden,14 dni vubec nejit a zkuste si zit jen ten svuj zivot, ne tenhle virtualni. Ja kdyz sem jednou za tech 7,14 dni nakouknu, tak jsou na vsech diskuzich stale stejna jmena. Mimochodem i ta vase a nekolik dalsich.
No nic, uvidim, az sem za par dni zase nakouknu, jestli jste si ma slova vzaly k srdci a nenajdu vas zase v kazde diskuzi, kterou otevru
Takze, kdyz te partner nazve nejakym zviratkem a posle nekam.tak emoce vyprchaji, padnete si kolem krku a jede se dal?
@Petrolka píše:…a neni to jen o te slusnosti, ze. I o ucte k druhemu, a ta by z me str.ani neexistovala, chovat se partner takto ke mne.
@Pedro 00 @jdukolem @terinka4444 @Žirafa 69 taky se hlásím do klubu slušňáků, doma se posíláme maximálně do háje.