Celkém blbá situace, jak to mamce vysvětlit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16639
25.3.25 20:23
@azaleila píše: Více

Tak zřejmě proběhla teda změna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.25 20:27

@Dahlia0409 je to ruzne. Nekteri berou i pod 18 bez doprovodu, nekteri ne, jsou tady ruzne diskuze na toto tema, jestli mi neverite tak si to vyhledejte

• Citovat
  • Upravit
1972
25.3.25 20:29

Kdyby se ptali, řekla bych doktorce pravdu. A mámě bych normálně řekla, že se ti znepravidelnil cyklus, že ses bala jestli ses zdravotně ok a tak ses objednala na gyndu sama. Že ses styděla o tom s ní mluvit, protože se o takových věcech moc nebavíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.25 20:31

@Tayen ano, asi to tak udelam. Neni to podezdrele ze jsem s pritelem uz neco mela, a k tomu aspon bude vedet ze jsem u gynekologa byla. Dekuji za odpoved :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.25 20:36
@Anonymní píše: Více

Za mě je lepší ji to říct. Ale pokud nechceš, můžeš to zahrát tak, že už s tebou chodit nemusí že seš velká a že to zvládneš. Já třeba u první návštěvy gynekologa byla s mamkou. Bylo mi asi tak jako tobě protože mě tam sama dětská poslala. Dělili mi jen ultrazvuk břicha, žádné problémy jsem neměla. Pak už jsem šla sama a řekla mamce že ji tam nechci :D i když jsem neměla sexuální život a dělali mi jen ultrazvuk.

• Citovat
  • Upravit
17476
25.3.25 20:36
@Dahlia0409 píše: Více

Ano, proběhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
25.3.25 20:39

Dobrý den @azaleila,

pokud se vám osobně zdá, že je uživatel troll nebo nějak porušuje pravidla webu, použijte prosím tlačítko Nahlásit, např. zde můžu potvrdit z kontroly uživatele, že se o trolla nejedná. Zbytečné hltění diskuzí vaší domněnkou budeme trestat, tak pozor prosím na to.

Díky,
Matěj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.25 20:40

jo to chapu, ono ja mam jen strach obcas ze ikdyz se chranime tak se mohlo neco stat a jsem treba tehotna, ikdyz proste to tak neni. Ted to mam zase taky tak, a proto se to bojim resit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.25 20:41

@Karkulka38 achjo, opravdu nevim proc si myslite ze jsem troll. :nevim: nicmene dekuji za odpoved..

• Citovat
  • Upravit
9877
25.3.25 20:53
@azaleila píše: Více

Což mi přijde dost na budku, protože zdravá, mentálně neopožděná slečna si v 17 na tu gyndu opravdu zvládne zajít sama. Čímž nerozporuju, že někteří lékaři opravdu nezletilého neošetří. Ptala jsem se na to, zda na 17letou preventivku bude moci „dítě“ dojít samo a ne, nemůže :roll: Skoro dospělý člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.25 20:57

@Jahru jo, u me sestry kdyz ji bylo 16 tak tam byla babicka a doktorka byla nastvana ze to tak nejde ze by tam mela byt mamka ci otec. Vysetrila ji ale rekla ze priste uz opravdu jen rodice. Takze myslim ze na to davaji dost pozor

• Citovat
  • Upravit
78489
30.3.25 16:38
:roll: já posílám k lékaři 8letou s babičkou a nikdo s tím nemá problém
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.25 20:15
@stinga píše: Více

Můj bratr chodí k lékaři se svojí teď už 13letou vyženěnou dcerou. Určitě s ní byl na úrazovce. Nikdo se ho nebo jí neptal, jestli je to její táta. A v lékařské zprávě je napsáno, že přišla v doprovodu otce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa