Celkově se mi mění názor na jména - jsou to hormony?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3617
5.12.16 12:54

My je vždycky vybíráme až na poslední chvíli a celkem náhodně :mrgreen: Kdysi jsem říkala že bych nikdy nedala staré české jména… tak máme Marii Annu, Hermínu Ladu a teď čekáme Andělu Janu :mrgreen: A teď jsme to jméno měnili snad 5× :roll: Tak snad už je to definitivní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.1.20 08:22

Taky pořád přemýšlím

Také jsem před těhotenstvím měla jasné favority, i na děvče i na chlapce, a teď v 7. tt mám absolutně jiné nápady :D Líbily se mi spíše exotické nebo ne úplně všední a teď se mi nejvíc líbí Alžběta a Jindřich :D Jsem zvědavá, jak se to bude s postupem těhotenství měnit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
25.2.20 12:46

Přesně proto jsem doufala, že budu mít jména vybraná před těhotenstvím, kdyby mi náhodou vlivem hormonů hráblo a vymýšlela bych nesmysli…No uplně to nevyšlo, pro kluka jo, to je dané už roky, ale pro tu holku teď v těhotenství (ještě nevíme pohlaví) mi žádné nepřipadá to pravé…tak snad to bude kluk :-D…stejně miminu tím jménem říkáme už celé těhotenství :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.20 22:06

@Nika91 tahle kombinace jmen by mě nenapadla. Moc se mi líbí vaše Hermina. :palec: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.20 22:07

Naše Dcera bude nejspis Bezejmená. :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení