Čelní řízení - reklamace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29
10.6.24 16:55

Čelní řízení - reklamace

Dobrý den, před měsícem jsem objednala kosmetiku z Ameriky, konkrétně Miss S, jedná se o značku která má ceny 1-2 dolary za produkt. Samozřejmě jsem čekala s poplatkem, ale určitě ne takového rázu. Za balík v hodnotě 670 Kč, z toho 275 korun bylo jen poštovné, mi naúčtovali 550 kč poplatek. Jedná se o jejich služby 350 Kč a 200 kč za „poplatky váznoucí na balíku (nejedná se o zaskladnění, to jsem si zjistila)“. To je víc, než hodnota balíku. Nezdá se mi to v pořádku a proto bych se chteal zeptat, zda má některá z vás zkušenost s reklamací zásilky od české pošty? Po případě s kým vyjednávat v případě, že jim takový poplatek odmítám zaplatit.
Děkuji moc za rady🌸

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20849
10.6.24 18:17

https://www.ceskaposta.cz/…-ceske-posty

Koukni na cenik. Že sis to neřešila jinak je tvůj problém. Jsou to poplatky za úkony, které pošta místo tebe musela udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26851
10.6.24 18:34
@NessaGoirt píše: Více

A co konkrétně chceš reklamovat?
Měla sis zaplatit dopravu včetně celního odbavení, např DHL. Česká pošta zadarmo fakt nic nezajistí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10.6.24 21:04

Vše jsem vyplnila jak jsem měla, hned co dorazil email se sdělením, že do ČR dorazí můj balík. Dříve jsem objednávala balíky dvakrát dražší ale naúčtováno mi bylo výrazně míň peněz (také kosmetika). Jiná doprava zvolit nešla. I tak moc děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák