Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Barevné zdi už snad ani nejsou moderní. Max v detskem pokoji. ![]()
Máme také všechny zdi bílé, v dětském pokoji všude obrázky, barevný koberec a povlečení, rozhodně to nepůsobí sterilně. Barevné zdi (jakože nějaké výraznější odstíny) považuji za nevkusné a interiér na mě pak působí přeplácaně.
Máme vše bílé a i bílý nábytek, bílé závěsy, bílo Šedo povlečení na posteli, vlastně zbytek máme šedý
jako sedačku, koupelnu. Takže jen dřevo, bílá a šedá
@KaZeAd máme všechny místnosti bílé. Jen v obýváku na jedné štěně takový,, kamenný obklad,, a v dětském pokoji tapetu. Mně se barevné stěny vůbec nelíbí, většinou je to strašný kýč. Já ráda měním i barvu dekorací jako závěsy, polštářky, prostírání atd. A je to super, že nejsem omezená barvou stěny.
@veria píše:
Barevné zdi už snad ani nejsou moderní. Max v detskem pokoji.
To se někdo při zařizování domácnosti řídí módními trendy? ![]()
Máme všechny stěny bílé. Ono „útulno“ se dá vytvořit milionem jiných věcí (obrazy, fotky, samolepky… ), naopak barevnou výmalbu má dnes lecjaký hotelový pokoj…
@lucenka píše:
To se někdo při zařizování domácnosti řídí módními trendy?
A proč ne? ![]()
@SlečnaDahlia píše:
A proč ne?
Protože mi to přijde hloupý, vhodný pro lidi bez vlastního názoru, kteří chtějí jít se stádem.
Ja v bile vyrostla (a myslim ze ji nasi meli, aby usetrili - malovali si a dodneska maluji sami
a mam to dost podobne. Nemam cely byt bily, ale mam jen velmi lehke tony vymalby - lehounce telova nebo jak to nazvat (a k tomu bily leskly nabytek), lehounce nazelenala a syn ma v pokojicku lehounce modrou. K tomu prave povetsinou bily anebo svetly nabytek a svetlou drevenou podlahu/velke dlazdice se vzorem travertinu a pusobi to podle me hezky, vubec ne sterilne.
V minulém bytě jsme měli vymalováno barevně. Do nového bytu jsme se rozhodli, že už necháme vše, krom dětského pokoje, bílé. Líbí se mi to, je to svěží, působí to čistě a barevnost pokojů ladím doplňky.
Měli jsme barevené zdi a brzy to začne působit ušmudlaně, nejde to přetřít, ten barevný tón by sis musela nechat namíchat přesně stejný a i tak to ne vždy chytne stejně.
Takže teď bílá. A za psacím stolem mám tapetu, aby na to šly lepit fotky.
@lucenka píše:
Protože mi to přijde hloupý, vhodný pro lidi bez vlastního názoru, kteří chtějí jít se stádem.
Tak jsem stádo no, ale mne se to moderní líbí. Nebudu si zařizovat byt ve stylu nultych let. ![]()
Máme bílé stěny a bílý nábytek. Až letos jsem při malování dala do každé místnosti kousek barvy. Ale jen kousek.
Líbí se mi bílý zdi. Je to čistota, lipnem na to samolepky kolečka, čtverce atd. A hned je to utulnejsi
v baráku kde bydlíme jsou zdi oranžové a modré. To je teprv humac. Vše dáváme do kupy, a začíná to vypadat konečně čistě.