Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My máme všechny stěny bílé, jen za televizí vytažený pruh
Na stěnách máme ale jinak obrazy a poličky ![]()
@lucenka píše:
Protože mi to přijde hloupý, vhodný pro lidi bez vlastního názoru, kteří chtějí jít se stádem.
Pokud se mu aktualni moderna libi, tak v cem je problem? Kazdy do toho pri zarizovani stejne vnese kus sebe, takze to snad ve vetsine pripadu neni o nasledovani stada ne?
@Ernais píše:
Pokud se mu aktualni moderna libi, tak v cem je problem? Kazdy do toho pri zarizovani stejne vnese kus sebe, takze to snad ve vetsine pripadu neni o nasledovani stada ne?
Tak zarazilo mě, že si někdo zařizuje domácnost, podle toho, co je moderní. Přijde mi normální, zařídit si domácnost, podle toho, co se lidem, kteří v ní žijí, líbí, bez ohledu na současné trendy.
@lucenka píše:
Tak zarazilo mě, že si někdo zařizuje domácnost, podle toho, co je moderní. Přijde mi normální, zařídit si domácnost, podle toho, co se lidem, kteří v ní žijí, líbí, bez ohledu na současné trendy.
Tak určitě těm, co se rozhodli zařídit si byt pod vlivem nějakého módního trendu, se ten trend vůbec a vůbec nelíbí a vyloženě teď ve své trendy domácnosti trpí odporem k ní. Vůbec to není tak, že módní trendy působí na různé míře na každého z nás (i v oblasti, jako je výběr oblečení, knih nebo filmů) a někteří lidé se v některém z trendů prostě shlédnou, zalíbí se jim a tak si podle něj zařídí bydlení - v duchu současného trendu, který se jim líbí.
@SlečnaDahlia píše:
Tak určitě těm, co se rozhodli zařídit si byt pod vlivem nějakého módního trendu, se ten trend vůbec a vůbec nelíbí a vyloženě teď ve své trendy domácnosti trpí odporem k ní. Vůbec to není tak, že módní trendy působí na různé míře na každého z nás (i v oblasti, jako je výběr oblečení, knih nebo filmů) a někteří lidé se v některém z trendů prostě shlédnou, zalíbí se jim a tak si podle něj zařídí bydlení - v duchu současného trendu, který se jim líbí.
No já se naštěstí trendy ovlivňovat nechávám. Rozhoduju se podle sebe a ne podle toho, co je zrovna in. A přijde mi prostě divný, zařizovat si domácnost podle toho, co je in.
@lucenka píše:
No já se naštěstí trendy ovlivňovat nechávám. Rozhoduju se podle sebe a ne podle toho, co je zrovna in. A přijde mi prostě divný, zařizovat si domácnost podle toho, co je in.
Nepochopilas. Nevadí.
@KaZeAd driv to bylo v mode, ale ted jelikoz planujeme od pristiho roku stavet, tak vim ze bile zdi chci vsude a urcite, plus k tomu vsude bilé futra a bíle dvere, miluju bilou a pusobi na me hrozne elegantne a ciste, takze nejsem milovnik sedych sten ani tapet
![]()
Za mě rozhodně vše bílé. Na někoho to může působit odtažitě, jenomže jak se ten byt zabydlí, pověsíte na stěnu poličky, kytky, fotky či obrazy, nástěnku, budete mít závěsy, polšáře na pohovce apod., tak to odtažitě působit nebude, naopak útulně a přitom čistě.
My máme zdi bílé krom kuchyně, tam máme žlutou, tam já totiž trávím nejvíce času. ![]()
@SlečnaDahlia píše:
Nepochopilas. Nevadí.
@KaZeAd máme a nemůžu si to vynachválit, hlavně v době oprav. A když jsme barák dodělávali, tak jsem byl ráda, že už nemusím řešit žádné barvy a vše bylo bílé a je to. Není to okoukané a vše se k tomu hodí.
@Anna85 píše:
Mivali jsme barevno kdyz to bylo v mode, ted uz se mi to tezce nelibi a mam vsechno bile. I pokojík, a pro oziveni jen samolepky nad posteli.
Ted jsem to velice ocenila, kdyz vzal kluk na zed pastelky. Premalovala jsem to bilou raz dva. kdyby to bylo barevny, tak stejny odstin uz v zivote netrefim
Presne…navic k bilé se hodí vsechno…
@kavenka píše:
@KaZeAd máme všechny místnosti bílé. Jen v obýváku na jedné štěně takový,, kamenný obklad,, a v dětském pokoji tapetu. Mně se barevné stěny vůbec nelíbí, většinou je to strašný kýč. Já ráda měním i barvu dekorací jako závěsy, polštářky, prostírání atd. A je to super, že nejsem omezená barvou stěny.
Viď? Mam to stejně…
Původně všechny zdi bílé. Díky dětem už ani jedna. A největší fleky jsme schovaly za fototapetu.
Bílá mi přijde nejideálnější. Barevnost se pak dá dodat nábytkem a doplňky
@lucenka ty trendy tady proste jsou, jak vidíš, většina zde píše, ze má stěny bílé, před 10-15 lety by tu zas všichni psali ze mají vymalováno barevně. Ono to ovlivňuje i podvědomě, lidi to vidí v TV, v časopisech, na netu jen tak mimochodem a pak se podle toho podvědomě řídí.