Celý den nepil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12978
22.1.11 13:51

Pokud nepomáhají hry ani jiné donucovací prostředky, navýšila bych to co alespon někdy pozře. Tedy vícekrát polévku, více ovoce, více sunaru..Prostě sichr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22013
22.1.11 14:10
Kamča.dalmatinka píše:
Bohunko já mám skoro 4 leté a funguje to pořád.Spíš naopak že čim je větší tak těch her a všeho jde vymýšlet mnohem víc.Stačí mít trochu fantazie

Kamčo, fantazie mám víc než dost - ale na rozdíl od Tebe také dvě děti… čímž se na celodenní vymýšlení pitných oblbovánek nedostává času ani sil.

Krom toho, znovu narážíme na problém, na který jsme spolu narazily už víckrát - je fajn, že víš, co „stačí mít“ a že u Tebe to funguje. Kdyby to byla obecná pravda a platilo to na všechny děti, byl by svět jednodušší a všechny bychom měly po starostech. Bohužel to tak není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.1.11 14:14
BohunkaP píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Bohunko já mám skoro 4 leté a funguje to pořád.Spíš naopak že čim je větší tak těch her a všeho jde vymýšlet mnohem víc.Stačí mít trochu fantazie

Kamčo, fantazie mám víc než dost - ale na rozdíl od Tebe také dvě děti… čímž se na celodenní vymýšlení pitných oblbovánek nedostává času ani sil.

Krom toho, znovu narážíme na problém, na který jsme spolu narazily už víckrát - je fajn, že víš, co „stačí mít“ a že u Tebe to funguje. Kdyby to byla obecná pravda a platilo to na všechny děti, byl by svět jednodušší a všechny bychom měly po starostech. Bohužel to tak není.
já ale reagovala na tento tvuj příspěvek,né na to že všechny děti jsou stejné,ale to právě tak vyznělo od tebe!
BohunkaP píše:
Alpako, v zásadě máš jistě pravdu - rozdíl je v tom, že Ty mluvíš o ročním dítku, já o tříletém. To se nedá srovnávat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22013
22.1.11 14:24
Kamča.dalmatinka píše:
já ale reagovala na tento tvuj příspěvek,né na to že všechny děti jsou stejné,ale to právě tak vyznělo od tebe!
BohunkaP píše:
Alpako, v zásadě máš jistě pravdu - rozdíl je v tom, že Ty mluvíš o ročním dítku, já o tříletém. To se nedá srovnávat.

Nevím, kde čteš (nebo kde vyznívá), že všechny děti jsou stejné. :nevim: Napsala jsem, že roční a tříleté dítě se nedají srovnávat. Způsob komunikace s každým z nich je úplně jiný. Což je prostě fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
23.1.11 22:09

U nás zabralo pití čaje Roibos - napřed s glukopurem, teď s medem. Nebýt něj, tak můj synek asi uhyne žízní. Do dvou let pil bez problémů vodu. Ale pak nastal střih a nechtěl pít nic. Já Roibos občas pila a náhodně jsme na to přišli, že mu chutná. A do teď, co 4let nemusí mít nic jiného (krom fresh džusů) než tento čaj ! :-D

Být v tvé situaci, klidně bych zkusila podat čaj v lahvičce s dudlíkem… :nevim:

Držím palce !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
23.1.11 22:37

Naše pije roibos vanilkový a pomerančový..fakt dobré chutě.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek