Cena IVF 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74
25.11.19 18:56
@Anonymní píše:
Cca 120 000 1.IVF

Dobrý den 120 000 za ivf hrazené pojišťovnou? Za co byla taková cena? Bylo aspoň úspěšné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.19 19:15

@hotline
Nebojte, my si platili nadstandardni veci - ICSI na vice embryich, rozsahle geneticke testy, zakrok manzela, velky priplatek za hormony, zamrazeno hodne embryi a genetika embryi.
Pouze ta genetika byla jako samoplatci, zbytek s pojistovnou.
Kdybych odecetla vsechny ty veci navic, tak jsme asi na 40 000. Jen jsem chtela dat priklad toho, ze clovek se sice muze podivat na cenik, ale ta realita se muze dost pak lisit. Plus teda nas CAR je drazsi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.19 07:26

Já teď začala stimulovat, dle dr máme počítat s cca 25 000 ale může to být i víc podle vajíček, určitě je chceme mrazit pokud bude co a také ICSI :kytka: Ostrava

• Citovat
  • Upravit
915
26.11.19 13:03
@Anonymní píše:
Já teď začala stimulovat, dle dr máme počítat s cca 25 000 ale může to být i víc podle vajíček, určitě je chceme mrazit pokud bude co a také ICSI :kytka: Ostrava

Ahoj, do kterého caru v Ostravě chodíš? A čím prosím stimuluješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
28.11.19 18:45

@hotline nás to vyšlo i s lekama na 15 tis. Priplatili jsme si ICSI + embryoglue.. Nic na zmrazení jsme neměli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.19 22:24
@cappuccinko píše:
Ahoj, do kterého caru v Ostravě chodíš? A čím prosím stimuluješ?

Ahoj :mavam: stimulovala jsem menopurem, jsem teď 2 dny po OPU, měla jsem 9 folikulu z toho 7 vajíček, chytilo se nám jich 5 :srdce: tak ještě uvidíme co po víkendu :srdce: V pondělí by měl být ET, věřím že je to na dobré cestě. Jinak chodíme do Eurofertilu a ty?

• Citovat
  • Upravit
915
6.12.19 23:15
@Anonymní píše:
Ahoj :mavam: stimulovala jsem menopurem, jsem teď 2 dny po OPU, měla jsem 9 folikulu z toho 7 vajíček, chytilo se nám jich 5 :srdce: tak ještě uvidíme co po víkendu :srdce: V pondělí by měl být ET, věřím že je to na dobré cestě. Jinak chodíme do Eurofertilu a ty?

Co se týče stimulace a OPU se o mě stará můj gynekolog (reprogyn Frýdek-Místek) ale pak si vajíčka potažmo embrya přebírá Eurofertil, kde jsem také jela na ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.19 20:30

@hotline

Pokud zaplatis vic, mas vyssi pravdepodobnost ze to vyjde. Je to na zvazeni. Kolem 30 to nejspis bude.

• Citovat
  • Upravit
10
17.12.19 12:02

KET samoplátce

Ahoj, prosím, poradíte mi některá, kolik mě bude stát můj 2. KET jako samoplátkyni? Právě jsem bohužel dosáhla tu magickou hradici 39 let :oops: a nevím, jak to bude dál. Ať koukám, jak koukám na ceník, tak mi to není jasný. Nepotřebujeme totiž žádnou punkci, stimulaci, testy, jen čistě KET (s estrogeny) a před tím cca 2 UZ, ale nevím, jestli se k tomu platí celá částka nového cyklu (cca 15 - 32000Kč..) anebo jen za KET (cca 5000,–). Říkám si, že proč bych měla platit jako za celý nový cyklus, když odběr vajíček nepotřebuju, doufám že ne..
Díky moc za info :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
17.12.19 12:07

@Kni1 budeš platit jen za KET. Plus nějaký doplatek za léky. Já měla KET 8500 plus léky na sliznici asi 850 kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.12.19 12:10

Díky moc @HandulkaK, jestli je to tak, tak to je super potěšující zpráva!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
17.12.19 12:12

@Kni1 Jj, KET byl vždycky nejmenší položka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
17.12.19 15:05

@Kni1 Ket si plati kazdej sam, na tom nesejde, ze uz ti bylo 39.. Pokud pisou pet tisic, tak to bude pet tisic. Mozna jeste nějaké doplatky za leky, jestli budes nejaky potrebovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.