Cena IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8841
8.5.15 20:18

@Tara83 pristi pondeli jdu na utz jak rostou vajucha a podle toho uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.18 20:41

Ahoj holky, chci se zeptat na kompletní cenu ivf v pronatalu v Praze a jaké to tam bylo, pokud má někdo zkušenosti.Na jejich stránkách je cena 26 tisíc, to je za vše nebo se ještě něco doplácí,čeká nás to úplně poprvé,mě je 38 a partnerovi 36 let, také doufám, že jim nebude vadit moje nadváha,protože na ideální váhu bych hubla několik let a to už čekat nemůžeme.Zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.18 20:56

Ahojky, já byla na IUI i IVF v Pronatalu cca před 2 lety. Musím říct, ze skvělý přístup, personál a prostředí je taky moc hezky. První IUI nevyšlo, druhy vyšlo, ale bohužel zamkly těhotenství v 9tt, ale ještě ze tak, holcicka měla Turneruv syndrom, takže to příroda rozhodla za nás. Pak jsme byli na krátkém protokolu, injekce mám pocit vyšly cca na 6 tisíc + oplodnění vajíček, ale já měla jen tři a z toho dvě použitelné, ale nakonec vydrželo jen jedno a to se stejně nechytlo. A po měsíc ivf jsme jeli na svatební cestu a přivezli jsme si vetřelce :) kterému je teď rok :dance: hodně štěstí a přeji, ať brzy přijde vytouzene miminko :oops:

• Citovat
  • Upravit
66
22.6.18 20:59

Konečnou cenu ti dopředu nikdo neřekne. Záleží na spoustě proměnných. Nadváha mimo jiné znamená, že budeš potřebovat více stimulačních léků, tudíž zaplatíš více peněz. Těch 26000 určitě nebude konečná cena. Záleží kolik odebeou oocytů, kolik a jak se jich podaří oplodnit. Jak dlouho je budou kultivat. JEstli je budou geneticky testovat. KOlik jich zamrazí a za jakou cenu. Jestli půjde transfer pár dnů po odběru, nebo doporučí zamražení a následný v dalším cyklu. Připravte si ca 70000 a mělo by to být v pohodě a bez stresu kvůli penězům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
22.6.18 21:05
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chci se zeptat na kompletní cenu ivf v pronatalu v Praze a jaké to tam bylo, pokud má někdo zkušenosti.Na jejich stránkách je cena 26 tisíc, to je za vše nebo se ještě něco doplácí,čeká nás to úplně poprvé,mě je 38 a partnerovi 36 let, také doufám, že jim nebude vadit moje nadváha,protože na ideální váhu bych hubla několik let a to už čekat nemůžeme.Zakl.

Těch 26 tisic je základ pro samoplatce, bez leku, bez jiných metod. Jen odebrání, oplození, vraceni.
My platili od 28 po 60. Je to různé, podle toho, jak reagujes, jaký je spermiogram a zda chcete AH, EG atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
22.6.18 21:40

V Gennetu na Letné budeš mít IVF o něco levnější a více „služeb“. Podstatné je to, že od 35 let výše mají ženy v Gennetu zdarma genetické vyšetření embryí, což je na celém IVF to nejpodstatnější - vložení zdravého embrya, proto tak vysoká úspěšnost, viz diskuze zde Gennet Praha - zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
22.6.18 21:55

Připravte si zhruba 50 tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
22.6.18 21:59

Neumím si představit dát tyhle peníze a vůbec nevědět, zda je mezi embryi euploidní (geneticky zdravé) embryo a pak jen čekat na těhu test, pak případně na screening a v horším případě řešit zamlklé nebo potrat, ztratit čas revizí a vše začínat od začátku. Zvlášť v tomto věku. Je škoda, že všechna centra nenabídnou tak podstatnou věc a zatěžují tak klientky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí