Cena ivf a ket

Anonymní
28.9.21 20:49

Cena ivf a ket

Zdravim, byl by nekdo ochotny mi objasnit par veci ohledne ivf a ket?? Uz se v tom zacinam ztracet :-( jsem po odberu vajicek, mam 4 zamrezene embria a mam za sebou prvni neuspesny ket. Pojistovna ket nehradi- to znamena ze za kazdy transfer budu platit ( tedy 4 transfery pokud se nezdari)??? A kdyz mi dojdou embria, podstoupim dalsi ivf na pojistovnu??? Snad jsem to napsala srozumitelne. Moc dekuji za Vas cas :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
534
28.9.21 21:11

U každého cyklu IVF hradí pojišťovna jeden (první) transfer - buď ET nebo KET, pokud k ET nedojde. Všechny další KETy hradíš sama.

Pokud budeš podstupovat další cyklus IVF, pojišťovna ho hradit bude. Na pojišťovnu jdou čtyři cykly IVF (příp. tři, pokud v prvním cyklu IVF došlo k transferu dvou embryí najednou).

Snad jsem to sepsala srozumitelně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
28.9.21 21:36

@aret1 mockrat dekuji… uz v tom mam jasno :-) to je tolik informaci ze uz se v tom zacinam ztracet… 😂 a pripadam si mimo…

Příspěvek upraven 28.09.21 v 21:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.21 21:36

U každého cyklu hradí pojišťovna první ET/KET? Tak to čtu poprvé.

• Citovat
  • Upravit
42775
28.9.21 21:40
@Anonymní píše:
U každého cyklu hradí pojišťovna první ET/KET? Tak to čtu poprvé.

Ano u těch placených hradí první vložení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
28.9.21 22:06
@Rezninka píše:
@aret1 mockrat dekuji… uz v tom mam jasno :-) to je tolik informaci ze uz se v tom zacinam ztracet… 😂 a pripadam si mimo…Příspěvek upraven 28.09.21 v 21:36

Jo jo, než se v tom člověk zorientuje, chvilku to trvá. Držím palce, ať se další KET vydaří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
29.9.21 15:31

@aret1 dekuji… sice porad neco ctu ale uz v tom mam gulas 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
29.9.21 15:48

Přesně jak se píše výše. Pokud nedojde k transferu čerstvého embrya - et, uhradí ti pojišťovna první ket😊

Příspěvek upraven 29.09.21 v 17:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
29.9.21 16:17
@aret1 píše:
U každého cyklu IVF hradí pojišťovna jeden (první) transfer - buď ET nebo KET, pokud k ET nedojde. Všechny další KETy hradíš sama.

Pokud budeš podstupovat další cyklus IVF, pojišťovna ho hradit bude. Na pojišťovnu jdou čtyři cykly IVF (příp. tři, pokud v prvním cyklu IVF došlo k transferu dvou embryí najednou).

Snad jsem to sepsala srozumitelně ;)

4 IVF jsou hrazeny v případě, že se vkládá při prvních dvou u ET jedno embryo a ne dvě. Kdyby se vkladala 2 embrya, tak jsou hrazeny jen 3 IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
2.1.25 10:50

Ahoj snažilky mohli by ste mi objasniť priebeh IVF? viem ze je stimulace, nasledne odber vajíček a nakonec samotný transfer len by ma zaujímalo jak to je s cenou. Príklad zaplatim 30tisic lieky atd a ked nevyjde prvý pokus a budeme mat este zmrazené a pojdem na druhý pokus tak znova ta ista suma alebo len čast za samotný transfer alebo uz nic? Snažíme sa rok a pól z toho mimodeložní došla sem o pravý vajcovod, tri mesiace pauza hned sa zadarilo a skoncilo tak v 5tt a momentalne dve IUI za nami a zase nič tak zvažujeme ešte jedno posledné a keby ani to nevyšlo šli by sme do ivf len neviem co vsetko to obnáša a jak ste to zvládali. Podotýkam že spermio máme na výbornú, genetika, imuno proste vsetko a aj tak to nevychádza. Moc ďakujem za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
3.1.25 19:19

@Síma7777 Ahoj, kolik mas roků?
SPG super a co tvůj hormonální profil, jakou mas hodnotu AMH? Zatím mi přijde dle sdeleného, že mas probem s vajicky. Zjistovalo se proc jsi potratila? Mas treba hysteroskopii?
Pred samotným IVF je dobre mit nejaka zakladni vysetreni, jak zena, tak muz a pak párová (cely par dohromady).
Jinak cena je dle toho, zda to mas na pojišťovnu nebo jsi samoplátce. Kazdy Car ma webové stranky a tam si můžeš najit ceník. To je úplně nejlepší, ptz kazdy Car ma jine ceny jednotlivých cyklu ;)

• Citovat
  • Upravit
170
5.1.25 13:34

@Mandarinka104 ahoj mam čerstvo 32,manžel 38 robili nam veškeré vyšetrenia profil, imuno, genetika a len nám bolo povedané ze vsetko je v poriadku.To AMH ani neviem kolko som mala alebo čo to je, dr to nejako nevysvetlovala pretoze bolo zrejme v poriadku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
5.1.25 15:38

@Mandarinka104 tak už viem čo to je aj som našla vysledky bolo to 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie