Cena tetování?

Anonymní
15.1.23 13:51

Cena tetovani?

Ahoj, mam uz par mensich tetovani. Vetsinou jsem si to nechavala delat u amatéra, uz to mam konecne opravene, předělane. :) Nicmene s vekem a narozenim deti bych si prala ještě jedno mensi na predlokti. U nas ve meste je super taterka (zkusenost v rodine), terminy ma celkem dlouhe. Cenove vubec právě netusim. Jednalo by se o tri postavicky, 2 jmena. Mensi obrazek, neco ve stylu jako viz foto. Zajima me, jakou zhruba tipujete cenu? Jelikoz jsem chodila k amaterum, platila jsem par kc. Tentokrat to chci opravdu od profika. :)
Neco v tom duchu jako na fotce, mensi, na predlokti. Dekuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4490
15.1.23 14:10

Podle mě do 2 tisíc, ale nevím, jak moc se ceny změnili, takže je možné, že víc.
Já mám 4 roky staré, na boku lýtka a barevné a platila jsem asi 3 nebo 3,5 tisíce.
Ale víc ti řekne tatér, když se budete domlouvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
15.1.23 14:18

Jak kde, tak 2500kc počítám. Já mám napis kolem předloktí a platila sem 2000kc, velikostne to bude podobne, ale asi snazší na provedení a taky mi předem nedělala žádný navrh, jen sem ji poslala co přesně chci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
15.1.23 14:27

Já teda čumím 😀. Mám tetování jedno, malé, detailní, a platila jsem skoro 10😀

• Citovat
  • Upravit
72725
15.1.23 14:28
@Anonymní píše:
Ahoj, mam uz par mensich tetovani. Vetsinou jsem si to nechavala delat u amatéra, uz to mam konecne opravene, předělane. :) Nicmene s vekem a narozenim deti bych si prala ještě jedno mensi na predlokti. U nas ve meste je super taterka (zkusenost v rodine), terminy ma celkem dlouhe. Cenove vubec právě netusim. Jednalo by se o tri postavicky, 2 jmena. Mensi obrazek, neco ve stylu jako viz foto. Zajima me, jakou zhruba tipujete cenu? Jelikoz jsem chodila k amaterum, platila jsem par kc. Tentokrat to chci opravdu od profika. :)
Neco v tom duchu jako na fotce, mensi, na predlokti. Dekuju :kytka:

Nikdy neřeším cenu, ale kvalitu. U mé dvorní dámy bys nechala odhadem 4-5 tis. Já mám na zádech 70 tis :mrgreen: :lol: nehled na cenu, je to umění, za to se platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.23 14:32
@martina.se píše:
Nikdy neřeším cenu, ale kvalitu. U mé dvorní dámy bys nechala odhadem 4-5 tis. Já mám na zádech 70 tis :mrgreen: :lol: nehled na cenu, je to umění, za to se platí.

Ja ale nehledim na cenu. Jen nevim kolik nasetrit… :nevim: Abych tam nepřišla s 5ti tisici, a dalsich 5 neshanela :)

• Citovat
  • Upravit
37132
15.1.23 14:34
@Anonymní píše:
Ja ale nehledim na cenu. Jen nevim kolik nasetrit… :nevim: Abych tam nepřišla s 5ti tisici, a dalsich 5 neshanela :)

Tak slušný tater ti řekne cenu předem, až mu řekneš co po něm chceš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.1.23 14:36
@Anonymní píše:
Ja ale nehledim na cenu. Jen nevim kolik nasetrit… :nevim: Abych tam nepřišla s 5ti tisici, a dalsich 5 neshanela :)

Jednoduché je se zeptat předem :think: :mrgreen: navíc se platí záloha na termín, tak se prostě domluv. Já třeba domluvenou hodinovou taxu, páč od jisté doby prostě 3 h a víc ani prd.. kdybych platila za motiv, tak u toho zdechnu :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.23 14:50
@martina.se píše:
Jednoduché je se zeptat předem :think: :mrgreen: navíc se platí záloha na termín, tak se prostě domluv. Já třeba domluvenou hodinovou taxu, páč od jisté doby prostě 3 h a víc ani prd.. kdybych platila za motiv, tak u toho zdechnu :mrgreen: :lol:

To právě u tohohle studia neni.. :think: ze by se platila zaloha.

• Citovat
  • Upravit
1635
15.1.23 14:51
@Anonymní píše:

Ty jo, to je jak kadeřnice, u jedné dáš za barvu 800 Kč, u druhé 1500 a někde si řeknou 2000 Kč. Zeptej se v konkrétním studiu, i když to dle mě budou cca 3000, tak částku se dozvís jediné tam a není ostuda se jít zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
15.1.23 14:59
@Anonymní píše:
Neco v tom duchu jako na fotce, mensi, na predlokti. Dekuju :kytka:

No a ta rodina, co se u ni nechala tetovat platila kolik? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.1.23 15:08

Mám tetování už to bude skoro 20 let. A tehdy vyšlo na 1700,–. Obrovské není.
Počítala bych min. kolem 3 tis. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.23 15:20

Segra tam byla na pradelavce, barevne pres lopatku. Platila asi 4500 :nevim: ale uz je to nejaky patek zpatky. :)

• Citovat
  • Upravit
723
15.1.23 15:24

Mám černobílé zhruba podobné velikosti, myslím, že i ty detaily by mohly být tak nějak podobné. Před 10 lety mě vyšlo na necelé 2.000,–. Takže dneska odhaduji cca 3.000,– plus minus 500. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
15.1.23 15:33
@Anonymní píše:
Segra tam byla na pradelavce, barevne pres lopatku. Platila asi 4500 :nevim: ale uz je to nejaky patek zpatky. :)

No, tak to asi pocitej s více než těma 2500 co tu padlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast