Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Podle mě do 2 tisíc, ale nevím, jak moc se ceny změnili, takže je možné, že víc.
Já mám 4 roky staré, na boku lýtka a barevné a platila jsem asi 3 nebo 3,5 tisíce.
Ale víc ti řekne tatér, když se budete domlouvat.
Jak kde, tak 2500kc počítám. Já mám napis kolem předloktí a platila sem 2000kc, velikostne to bude podobne, ale asi snazší na provedení a taky mi předem nedělala žádný navrh, jen sem ji poslala co přesně chci.
Já teda čumím 😀. Mám tetování jedno, malé, detailní, a platila jsem skoro 10😀
@Anonymní píše:
Ahoj, mam uz par mensich tetovani. Vetsinou jsem si to nechavala delat u amatéra, uz to mam konecne opravene, předělane.Nicmene s vekem a narozenim deti bych si prala ještě jedno mensi na predlokti. U nas ve meste je super taterka (zkusenost v rodine), terminy ma celkem dlouhe. Cenove vubec právě netusim. Jednalo by se o tri postavicky, 2 jmena. Mensi obrazek, neco ve stylu jako viz foto. Zajima me, jakou zhruba tipujete cenu? Jelikoz jsem chodila k amaterum, platila jsem par kc. Tentokrat to chci opravdu od profika.
Neco v tom duchu jako na fotce, mensi, na predlokti. Dekuju
Nikdy neřeším cenu, ale kvalitu. U mé dvorní dámy bys nechala odhadem 4-5 tis. Já mám na zádech 70 tis
nehled na cenu, je to umění, za to se platí.
@martina.se píše:
Nikdy neřeším cenu, ale kvalitu. U mé dvorní dámy bys nechala odhadem 4-5 tis. Já mám na zádech 70 tis![]()
nehled na cenu, je to umění, za to se platí.
Ja ale nehledim na cenu. Jen nevim kolik nasetrit…
Abych tam nepřišla s 5ti tisici, a dalsich 5 neshanela ![]()
@Anonymní píše:
Ja ale nehledim na cenu. Jen nevim kolik nasetrit…Abych tam nepřišla s 5ti tisici, a dalsich 5 neshanela
Tak slušný tater ti řekne cenu předem, až mu řekneš co po něm chceš ![]()
@Anonymní píše:
Ja ale nehledim na cenu. Jen nevim kolik nasetrit…Abych tam nepřišla s 5ti tisici, a dalsich 5 neshanela
Jednoduché je se zeptat předem
navíc se platí záloha na termín, tak se prostě domluv. Já třeba domluvenou hodinovou taxu, páč od jisté doby prostě 3 h a víc ani prd.. kdybych platila za motiv, tak u toho zdechnu
![]()
@martina.se píše:
Jednoduché je se zeptat předem![]()
navíc se platí záloha na termín, tak se prostě domluv. Já třeba domluvenou hodinovou taxu, páč od jisté doby prostě 3 h a víc ani prd.. kdybych platila za motiv, tak u toho zdechnu
![]()
To právě u tohohle studia neni..
ze by se platila zaloha.
@Anonymní píše:
Ty jo, to je jak kadeřnice, u jedné dáš za barvu 800 Kč, u druhé 1500 a někde si řeknou 2000 Kč. Zeptej se v konkrétním studiu, i když to dle mě budou cca 3000, tak částku se dozvís jediné tam a není ostuda se jít zeptat
@Anonymní píše:
Ahoj, mam uz par mensich tetovani. Vetsinou jsem si to nechavala delat u amatéra, uz to mam konecne opravene, předělane.Nicmene s vekem a narozenim deti bych si prala ještě jedno mensi na predlokti. U nas ve meste je super taterka (zkusenost v rodine), terminy ma celkem dlouhe. Cenove vubec právě netusim. Jednalo by se o tri postavicky, 2 jmena. Mensi obrazek, neco ve stylu jako viz foto. Zajima me, jakou zhruba tipujete cenu? Jelikoz jsem chodila k amaterum, platila jsem par kc. Tentokrat to chci opravdu od profika.
No a ta rodina, co se u ni nechala tetovat platila kolik? ![]()
Mám tetování už to bude skoro 20 let. A tehdy vyšlo na 1700,–. Obrovské není.
Počítala bych min. kolem 3 tis. ![]()
Segra tam byla na pradelavce, barevne pres lopatku. Platila asi 4500
ale uz je to nejaky patek zpatky. ![]()
Mám černobílé zhruba podobné velikosti, myslím, že i ty detaily by mohly být tak nějak podobné. Před 10 lety mě vyšlo na necelé 2.000,–. Takže dneska odhaduji cca 3.000,– plus minus 500. ![]()
@Anonymní píše:
Segra tam byla na pradelavce, barevne pres lopatku. Platila asi 4500ale uz je to nejaky patek zpatky.
No, tak to asi pocitej s více než těma 2500 co tu padlo ![]()
Ahoj, mam uz par mensich tetovani. Vetsinou jsem si to nechavala delat u amatéra, uz to mam konecne opravene, předělane.
Nicmene s vekem a narozenim deti bych si prala ještě jedno mensi na predlokti. U nas ve meste je super taterka (zkusenost v rodine), terminy ma celkem dlouhe. Cenove vubec právě netusim. Jednalo by se o tri postavicky, 2 jmena. Mensi obrazek, neco ve stylu jako viz foto. Zajima me, jakou zhruba tipujete cenu? Jelikoz jsem chodila k amaterum, platila jsem par kc. Tentokrat to chci opravdu od profika.